Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Marcin
Bank Widmo
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W odróżnieniu od innych dopytałem się i faktycznie do każdego kredytu obligatoryjnie dorzucana jest karta kredytowa i otwierane konto, ja miałem o tyle szczęście ze sprzedawca mnie poinformował(zaznaczył w rozmowie), że jeśli spłacę zaciągnięta pożyczkę w przeciągu roku to muszę pamiętać o wypowiedzeniu umowy związana karta. Jednakże od paru dni próbuje dodzwonić się aby uzyskać informacje w jaki sposób mogę to najprościej i najłatwiej wykonać, mimo nawet zgłoszenia z prośba o kontakt od konsultanta który rzekomo miał się odezwać w przeciągu 48 godz., od 4 dni zero odzewu. Gorąco pozdrawiam wszystkich co walczą z tym naprawdę pseudo Bankiem.
Autor: klient
opinia
Dodano: 4 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam jestem klientką od kilku lat, moja przygoda zaczela sie od kredytu. i na poczatku wszystko ukladalo sie ja trzeba, potem zaczely sie podwyżki o 10 zł az teraz splacam 2 krotnie wieksza rate, a co jest najlepsze dzwonilam sie dowiedziec o co chodzi to sa ubezpieczenia z ktorych pomimo proby nie udalo mi sie zrezygnować. wiec spłąta w moim przypadku wyglada ze splacam 20% kredytu i 80% naciaganych ubezpieczen co miesiąc. Widzę ze jest tu wiele pozytywnych opinii, wiec prosze te osoby o podanie kontaktu to tej fachowej obslugi, bo jak narazie nikt mi nie udzielil pomocy i dokladniejszych wyjasnien.
Autor: Helmuto
to już przesada
Dodano: 31 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a niby z czego cię okradli? przeginasz pałę gościówo, niestety hajetrów w necie jest tyle, ze nie ma już kto ich ścigać :(
Autor: Helmuto
umowa
Dodano: 29 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
a przeczytałeś? nie sądzę.
Autor: Helmuto
profesjonalizm pracowników sygmy
Dodano: 27 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nie wiem na kogo trafiłeś, ale ja zawsze w sygmie spotykałem się z fachową obsługą, zawsze trafiałem na kompetentnych pracowników gotowych mi pomóc
Autor: Piotr
dobry bank
Dodano: 23 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jak wielu tu, jestem klientem sygmy od dawna, nigdy nie miałem z tym bankiem żadnych problemów, tym bardziej żadnych z podobnych do opisywanych niżej absurdalnych sytuacja, myślę, ze w większości wymyślonych, ciekawe po co
Autor: Sylwek
bzdury
Dodano: 18 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nie wiem sam, czy wy macie coś z głową, że wypisujecie takie banialuki, jestem klientem sygmy od wielu lat i w życiu nie słyszałem żeby ktoś wymyślał takie bzdury, tylko tutaj widzę takie bzdurne powymyślane posty, ja osobiście ani żaden z moich znajomych nie zetknął się z takimi sytuacjami również
Autor: Sławek
Dbałość o klijenta
Dodano: 18 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Posiadałem kartę płatniczą od 2002 roku korzystając z niej sporadycznie raczej trzymałem ją ze względów sentymentalnych gdyż była to pierwsza moja karta. Gdy postanowiłem z niej skorzystać w dniu dzisiejszym okazało się że kod PIN nie pasuje do karty lub odwrotnie. Będąc w markecie REAL postanowiłem skorzystać z pomocy konsultanta który okazał się osobą nie kompetentną. Nie był w stanie udzielić mi pomocy. Proponował rozwiązania sory za słownictwo ale uwłaczające. Podsumowaniem naszej rozmowy było stwierdzenie że w takim razie skoro Bank nie jest zainteresowany udzieleniem pomocy swoim to po co mi taki bank. W słuchawce usłyszałem no cóż. Rozstaliśmy się - zlikwidowałem kartę po 12 latach. Tak wygląda dbałość o klienta w wykonaniu Banku.
Autor: JARY
RATA
Dodano: 18 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odezwali się po trzech latach że nie zapłacona jest jedna z 20 rat,wszystkie spłaciłem w terminie,po rozmowie telefonicznej pani nie potrafiła powiedzieć która rata jest nie zapłacona, bo bym udał się do swojego banku i wziął potwierdzenie,po prostu jest nie zapłacona i już.Uwaga to jest jakiś pseudo bank,banda naciągaczy,który bank po trzech latach od zakończenia kredytu przysyła monit o nie zapłaconej racie i nie wie która to rata?!!!
Autor: Dominik
wcale nie naciągacze
Dodano: 17 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jak pewnie sporo osób, po prostu nie zapoznałeś się z umową którą kiedyś podpisałeś, to niestety nagminne a potem kto jest winny, oczywiście nie ja
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.