Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Niezadowolony
Odradzam ten bank!!!
Dodano: 14 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A ja serdecznie odradzam Sygma Bank!!! Przez 2 tygodnie nie mogę się doprosić zwolnienia zabezpieczenia po całkowitej spłacie kredytu. W związku z brakiem zwolnienia zabezpieczenia nie mogę sprzedać samochodu bez tego pisma. Infolinia wysyła tylko maile do działu dokumentacji a podobno dział dokumentacji nie odbiera telefonów od klientów (mają ich po prostu w dupie). Bo gdyby odbierali to by zjebki od niejednego niezadowolonego klienta otrzymali. Dlatego nie mają telefonów. Raz jeszcze odradzam! Zwolnienie zabezpieczenia powinno być wystawiane max następnego dnia po zaksięgowaniu wpłaty a nie po 2 miesiącach!!!!! Panie Prezesie żyjemy w 21 wieku a nie w średniowieczu!!!! Czas na zmianę standardów i procedur obiegu dokumentów!!!
Autor: ewa
nie podoba mi sie taka praktyka
Dodano: 10 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
co myślę o banku Sygma.??? Jest dokładnie taki sam jak wszystko dookoła. Póki jest OK i nie masz choćby kilkudniowego poślizgu w realizowaniu wpłat jest SUPER!!! Co miesiąc propozycja nowego kredytu (listownie ZA DARMO). Niestety w życiu bywa różnie. Kolejne listy i telefony (PŁATNE!!!) przesyłane są POMIMO uregulowania wpłaty i doliczane do kolejnej raty. Cóż myślę, że mam pełną świadomość, że z umowy należy się wywiązywać, ale życie to tylko życie. Rozumiem naliczenie odsetek karnych za parę dni zwłoki i z tym nie dyskutuję. Zawaliłam- płacę - ale nakręcanie kosztów w postaci 30 zł za zwykły list z upomnieniem, czy 15 zł za telefon....... ale co tam w końcu jak wziąłeś kredyt to płać bo będziemy cię nękać. Spłacę owszem, ale nie zdecyduję się na nową umowę z tym bankiem. NIGDY. Mam uregulowane wszystkie raty i dostaję kolejnego SMS-a za którego zapłacę 1,00 złotych doliczone do kolejnej raty. BRAWO!!!! Pozdrawiam i decyzję o współpracy z bankiem pozostawiam każdemu.
Autor: janusz
ubezpieczenia kredytu
Dodano: 10 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Konsultantka w rtv euro agd stwierdziła, że aby otrzymać raty 10x0% muszę swoje 333 zł ubezpieczyć bo inaczej nie dostanę. Czy jest to wymagane czy zwykłe naciąganie ?
Autor: Damian
???
Dodano: 10 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ludzie nawet nie straszcie wziąłem sprzęt na raty. spłata do kwietnia narazie spokój choć zaciekawiła mnie odrazu propozycja kredyt got. i po wszystkich akceptacjach jest zgoda. i co teraz robić wziąść kredyt czy nie papiery wszystkie przygotowne tylko podpisać::):):):)
Autor: Makary
sygma jeden z lepszych banków
Dodano: 10 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
żenadą to są wasze bełkotliwe hajterskie wpisy
Autor: ali45
odradzam
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
żenada
Autor: gośćmmmm
gość
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
aby zrezygnować z ubezpieczenia udaj się do punktu kredytowego,tam asystent wypisze z tobą rezygnacje z ubezpieczenia..naliczone pieniądze zwrócić musisz,zrób to po rezygnacji
Autor: olaaaaa
pomocy
Dodano: 9 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam, mam pytanie jak zrezygnować z ubezpieczenia bezpieczne wnętrze? przyszło zaplacić jakaś kase ale to początek i moge w przeciągu 60 dni zrezygnować podobo ale tez mam pytanie placić im ta kase przeed rezygnacją czy nie? bo na moje oko wyglada to tak jak bym tą wplata aktywowała to zasrane ubezpieczenie
Autor: ona
realia
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wydaje mi się że tak jak wszędzie jeżeli dobrze wysłuchasz i dopytasz o warunki umowy nie będziesz niczym zaskoczony/a, nawet jeżeli po podpisaniu umowy się rozmyślisz masz czas na odstąpienie od niej. Poza tym jeżeli zawierasz umowę najpierw dostajesz projekt umowy który nie jest wiążący i którego nie musisz podpisywać. ZAWSZE CZYTAJ CO PODPISUJESZ!
Autor: Ej jej jej
Bank nie widmo
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
@Marcin Idź do punktu kredytowego, np. OBI, Selgros tam rozwiążesz bez problemu. Nawet, jeśli zaciągnąłeś w innym punkcie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.