Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Andzia
opinia
Dodano: 18 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Masakra!!!! Od takiego "Banku" jak najdalej, traktują wszystkich jak potencjalnych przestępców.
Autor: becia
opinia
Dodano: 18 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
syf wogóle zastanawiam się po co ten w cudzusłowiu bank istnieje w polsce 20 % odsetek w skali roku to bandyctwo w biały dzień!!!!!!!!!!!!!! ale w polsce wszystko jest możliwe!!!!!!!!!! bo polska to kraj syfiasty którym żądzą barany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: zyga
aneks do wcześniejszej opini
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
chciałbym coś dodać do wcześniejszej opinii być może nie wszyscy zrozumieją moją wypowiedz ,bo też się użalam ,ale wziąłem wszystko na swoje barki gdyż byłem szczęśliwy jak mi udzielono 1-ego kredytu. wykorzystałem na zakup kosiarki później skuter i następnie ofertę korzystania z karty płatniczej nigdy mi nie brakowało pieniędzy zaskoczyłem dopiero wtedy gdy trzeba było spłacać wyższe raty ale to wszystko było nieprzemyślane z mojej strony i było by mi wstyd żebym szukał winnych.Przekraczając szybkośc samochodem o 30 km płacimy wysoki mandat i nie ma dyskusji bo tak jest w kodeksie.Bank też ma swój kodeks bank musi zarobić czasem na ludzkiej głupocie.
Autor: zyga
sami sobie winni
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem klientem tego banku około 8 lat robię zakupy na raty które muszę spłacać, kilka razy spóźniłem się z wplata raty i miałem natychmiastowe przypomnienie telefoniczne a nawet i listowne za które zostałem obciążony kosztami według regulaminu ,korzystam z karty płatniczej na którą narzekam ze względu na łatwość robienia zakupów bez gotówki lecz trzeba ją spłacać chociaż stawki minimalne dlatego też namawiam wszystkich klientów banku zanim weźmiesz i podpiszesz 3 razy pomyśl czy dam rade to spłacać w terminie bo sytuacje w życiu czasem się pieprzą i szukamy winnego.cześć
Autor: zzz
wniosek
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Z tego co przeczytałam to klienci sami sobie nie podwyższają rat, nie wciskaja kart ani nie przydzielaja ukrytych opłat. Na innym forum klient sygma banku założył sprawę w sądzie, ponieważ ten bank nie potrzebuje już nawet podpisu, sam przydziela kredyt. Kiepściutko
Autor: Gotowy
bzdury
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ludzie czy wy w ogóle czytacie co piszecie? jak ktoś kto chwali i poleca sygmę, bo uważa że to dobry bank i nigdy nie miał z nim problemu ma doradzić jak wyleźć z bagna w które ktoś inny wlazł sam? może po prostu wywiązywać się z zobowiązań, czytać umowę i płacić w terminie?
Autor: EWA
KREDYT RATALNY
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JEDEN Z NAJGORSZYCH BANKÓW,SPOŹNIAM SIĘ TRZY DNI Z SPŁATĄ RATKI A ONI NALICZAJĄ MI 30 ZŁ SKANDAL,NACHALNIE DZWONIĄ I NA TO MAJĄ PIENIĄDZE,NIGDY W ŻYCIU SIĘ Z TAKIM BANKIEM NIE SPOTKAŁAM
Autor: jar
ściema
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Te pozytywne opinie to zapewne od pracowników tego banku. Sam (grono znajomych również) przejechałem się na tym banku więc nie wierzę w te pozytywy a po za tym gdyby opinie były prawdziwe to wystawiajacy je podpowiedzieliby jak wybrneli z tego bagna bez szwanku!
Autor: megan
uwaga
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Czytam opinie i banki Sygma ,Santander dzialaja bardzo podobnie jak widzę za tel do klienta opłata wysłany list oplata, minimalne opóznienie odsetki karne,uruchomienie karty kredytowej i tu zaczeły sie koszty.Nieważne że splaciłam raty z miesięcznym wyprzedzeniem , karte miałam zablokowana juz miesiąc wczesniej oczywiście taka blokada 50 zł.Nawet nie będe się rozpisywać czego doswiadczyłam , moge tylko napisać że gówniane banki zarabiaja kusząc ludzi ratami 0 % ,totalna bzdura,sprzedawcy nie informują o ukrytych kosztach.Szanujący się Bank nie postępuje tak z ludżmi, dlatego mam nadzieje że te dziadowskie niby banki niedługo padną bo ile razy damy się oszukać?
Autor: janusz
wciskanie ubezpieczenia
Dodano: 15 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W jednym piśmie piszą ,że sprawa jest skierowana do załatwienia a za kilka dni inna pani stwierdza ,że nie mogą sprawy załatwić bo nie mają podpisu. Niedługo napiszą żeby jechać do Paryża bo w Polsce nie mają odpowiednich uprawnień. Spłacę to dziadostwo i adie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.