Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: moniaa
karta
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przeczytałam kilkanaście stron wpisów i nie mogę zrozumieć ludzi , którzy twierdzą że wszystkie te opinie pisze jedna osoba. moja mama jest kolejną osobą, której właśnie dziś przesłali (już drugie) wezwanie do zapłaty... z każdym miesiącem będą doliczać odstetki i nie mam pewności czy jeśli to zapłaci to dadzą jej spokój. w 2012r . skończyła spłacać raty, przyszła karta, zadzwonili z sygmy i mama powiedziała że nie chce tej karty i nie będzie z niej korzystać. więc przysłali drugą na której jest naklejka że karta jest nieaktywna (tą pierwszą wyrzuciła). Po kilku miesiącach (w październiku 2012) przyszło pismo że do zapłacenia jest 10zł z kartę. Dla świętego spokoju mama zapłaciła i przyszło potwierdzenie że otrzymali wpłate. Była pewna że na tym wszystko sie zakończy. Jednakże tak jak moi poprzednicy piszą zaraz przed świętami 23.12.2014 dostała sms i pierwszy druk do zapłaty ale to zbagatelizowała. Wczoraj (25.01.2015) otrzymała kolejnego smsa i dziś kolejny druk do zapłaty na kwote 37.61zł. Zadzwoniłyśmy na infolinię to konsultant tylko "halo, halo" i się rozłączył. Chcę dodać iż podejrzewam że wszystko jest wynikiem tego że ważnośc tej nieaktywowanej karty ubiagła 12.2014 i każdy kto dostał ją w 2012 roku ma tą samą ważność. Dla potwierdzenia dołączam zdjęcia. może ktoś nam w końcu pomoże bo to wygląda jak sprawa ze słynnym już pobieraczkiem na którym też już sie przejechałam. http://www61.zippyshare.com/v/cAlxkGeE/file.html http://www61.zippyshare.com/v/JVAfx6Ii/file.html
Autor: Gosc
Zlodzieje
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wysłałem rezygnację z tej ich jebanej karty, i karty wogole nie używałem a oni teraz przysyłają pismo ze z karty wypłacona jest jakaś kwota i zadają zwrotu kurwa śmiech warte złodzieje !!! Ta sprawa sie tak nie skończy. Przestroga omijajcie ten kurewski złodziejski bank z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: moniaa
karta
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
właśnie w tym momencie połączyłam sie z konsultantem i udawał że mnie nie słyszy... a linie wszystkie zajęte i trzeba czekać po kilka minut
Autor: moniaa
karta
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ja już mam więcej do zapłacenia... po prostu teraz wszystkim przesyłają hurtowo te wezwania.. ale najlepsze jest to że nie jest napisane za co ta opłata tylko sam formularz do zapłaty...
Autor: Kęś
dziwnie sporo 30 zł
Dodano: 26 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dziwne jest to że wszystkim wam każą zapłacić po 30 zł, czyżbyście byli jedna i tą sama osobą, z innych dziwnych względów hejtujacą przeciw sygmie?
Autor: kasia
naciągacze
Dodano: 25 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
karty nie aktywowałam, więc niezrozumiałe jest dlaczego naliczyli mi odsetki i po nie zgłosili się po 4 latach, więc odsetki były parokrotnie wyższe - NIE POLECAM TEGO BANKU.
Autor: stanisław
naciągacze
Dodano: 24 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kilka lat temu kupiłem coś na raty za pośrednictwem tego banku i oczywiście spłaciłem w terminie , do kredytu otrzymałem kartę której nie potrzebowałem , więc jej nawet nie aktywowałem.Po jakimś czasie próbowano mi wcisnąć że karta jest aktywna , po rozmowie z konsultantem ustaliliśmy że karta zostanie unieważniona , nie było mowy o żadnym pisemnym wypowiadaniu karty i przez kilka lat był spokój , aż tu nagle niespodzianka sms z roszczeniem 30zł. niby nie majątek ale coś mi mówi że to dopiero początek. Dzwoniłem na info. wszyscy konsultanci byli zajęci , miał oddzwonić w ciągu 24h .Dzwonił ktoś po trzech dniach lecz gdy odebrałem rozłączył się. NACIĄGACZE!!! Proponuję może jakiś pozew zbiorowy , bo widzę że jest nas więcej .
Autor: Kasia
złodzieje
Dodano: 23 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Też mam ten problem zapłace te 30zł Panie Andrzeju prosze mi powiedzieć czy wystarczy wysłać im wypowiedzenie listownie i umowa będzie rozwiązana czy osobiście trzeba iść do złodzieji Pozdrawiam
Autor: justyna
umowa o karte
Dodano: 23 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nawet gdyby było napisane to przecież liczy się fakt,że tej karty nie użyłam i nawet jej nie posiadam. Nawet odesłanie karty nic by nie zmieniło. Raczej żaden z banków nie ma w umowie ,,umowy o karte". I ten odstęp czasu, w 2012 brałam telewizor na raty a w 2015 mam opłacić karte,, która teraz będę musiała dalej opłacać? Chcecie się wzbogacić?
Autor: wwww
www
Dodano: 23 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jak nie czytacie umów to pretensje do siebie. Na pewno na umowie jest napisane "umowa o kartę".
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.