Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Gośka
dodatkowe opłaty z kosmosu
Dodano: 3 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za zaległą wpłatę (60 zł.) bank w ciągu 10 dni naliczył mi odsetki i jakieś nieznane mi opłaty w kwocie 34 zł. Nie ważne dla nich jest to, że dotychczasowe raty płacone były przed terminem. Bank nie liczy się z klientem, nie ma tam żadnych logicznych zasad. Chyba tylko jedna: obskubać klienta jak tylko się da!
Autor: Jerzy
ekonomiczne myślenie
Dodano: 2 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W styczniu 2015 spłaciłem ostatnią ratę,a już 30.10.2015 przekazem dostałem zwrot nadpłaty.Suma zwrotu to aż 000,39 groszy,a koszt przekazu to= 7 zł 20 gr= Ten co to wysyłał chyba miał gorączkę. Jaki bank tacy pracownicy
Autor: Klaudia
...
Dodano: 2 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a w tytule umowy" Umowa o kredyt ratalny i kartę kredytową" i wszyscy zdziwieni, że karta przyszła.... Ludzie czytajcie umowy!!
Autor: Szachraj
Karta
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak wiele osób tutaj piszących dziś otrzymałam druk zapłaty za kartę do kredytu z 2010 r. Jakaś paranoja. Nigdy więcej nie wezmę nic na raty jeśli pośredniczyć będzie w tym Sygma bank. nawet nr umowy na wysłanym rachunku nie zgadza się z nr umowy z 2010.
Autor: nie jestem naiwna
karta
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przez 9 lat nikt się ze mną nie kontaktował z Sygma Banku a teraz twierdzą że mam do zapłaty 37 zł za karte których nie dostałam . Śmieszne :) A jeszcze dodam że sama się do nich zgłosiłam ponieważ dzwonili po firmach za mną . Żenada. NIE MACIE TAKIEGO PRAWA
Autor: grzegorz
karta kredytowa
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie chciałem waszej karty.nie zabiegałem o jakikolwiek kontakt z wami.naciągnęliście mnie na opłaty za prowadzenie konta którego też nie chciałem .jesteściw zwykłymi małymi oszustami i naciągaczami.
Autor: nie jestem naiwna
karta
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przez 9 lat nikt się ze mną nie kontaktował z Sygma Banku a teraz twierdzą że mam do zapłaty 37 zł za karte których nie dostałam . Śmieszne :) A jeszcze dodam że sama się do nich zgłosiłam ponieważ dzwonili po firmach za mną . Żenada. NIE MACIE TAKIEGO PRAWA
Autor: nie jestem naiwna
karta
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przez 9 lat nikt się ze mną nie kontaktował z Sygma Banku a teraz twierdzą że mam do zapłaty 37 zł za karte których nie dostałam . Śmieszne :) A jeszcze dodam że sama się do nich zgłosiłam ponieważ dzwonili po firmach za mną . Żenada. NIE MACIE TAKIEGO PRAWA
Autor: nie jestem naiwna
karta
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przez 9 lat nikt się ze mną nie kontaktował z Sygma Banku a teraz twierdzą że mam do zapłaty 37 zł za karte których nie dostałam . Śmieszne :) A jeszcze dodam że sama się do nich zgłosiłam ponieważ dzwonili po firmach za mną . Żenada. NIE MACIE TAKIEGO PRAWA
Autor: Marta
Sygma Bank
Dodano: 28 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam właśnie się dowiedziałam iż jestem dłużnikiem Sygma Bank. Od kilku dni dzwonią z tego banku do mojej dawnej pracy gdzie nie jestem zatrudniona 7 lat. Była szefowa poinformowała mnie o tym i przekazała mi imię nazwisko oraz nr.tel Zadzwoniłam i niestety rozmawiałam z bardzo nie miła Panią która nic mi nie chciała powiedzieć ponieważ dane moje się nie zgadzały. Dopiero PESEL ale niestety zadnych moich danych nie miała poprawnych i twierdziła ze podpisałam umowę o karte w 2011 roku niestety rozmowa zakończyła się awanturą. Zadzwoniłam jeszcze raz odebrała miła Pani i poprosiłam o połączenie z osoba która dzwoniła do mojej byłej pracy i niestety nie ma takiej możliwości. Okazało się że podpisałam umowę o karte przy kredycie w 2006 roku a nie 2011 jak twierdziła wcześniejsza Pani . Nie dostałam żadnych kart oraz informacji przez tyle lat a teraz bank żąda zapłaty 37zł.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.