Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: NETkul
pierdoły
Dodano: 15 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wnosząc po waszych wpisach, dla was wszyscy który pożyczają pieniądze, prowadząc uczciwy biznes, to złodzieje, najlepiej jakby ktoś wam dał z cudzych za darmo
Autor: anonim
naciągacze
Dodano: 14 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
naciągacze i złodzieje!!
Autor: endriu
karta
Dodano: 13 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank z jakim miałem do czynienia a sprawa ze słynną kartą kredytową to czyste złodziejstwo !!!!!!
Autor: Klient
Fajny
Dodano: 10 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank jest świetny i co tu więcej mówić:)
Autor: dawny klient
do felka
Dodano: 10 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
primo widac "kulture" takiego pieska ktoremu wlasnie zaplacili za pozytywne opinie o oszustach i obszczekiwanie innych secundo chyba z IQ 80 to na drzewo? jak nie rozumiesz co kto psze to nie rob z siebie idioty wiekszego niz jestes tertio nie tylko ja pisze o tym i nie tylko ja skladalem wniosek i co z tego? jesli mowie o "swoich"to chyb kazdy wol zrozumie ze indywidualnie moze sie...pod tramwaj polozyc? ale widac to za trudne dla malpiatki co klaska za pare groszy:)
Autor: Felek
sam złóż
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jesteś k retynem, co to doniesienie tylko adwokat może składać? rączek nie masz, żeby pismo napisać, skoro jesteś taki pokrzywdzony? czy twojego pokrzywdzenia starcza tylko żeby tu poszczekać? bo za mało ci za nie zapłacili?
Autor: dawny klient
naciagacze
Dodano: 5 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a jesli jest nas tylu pokrzywdzonych to moze znajdzie sie jakis adwokat co zozy doniesienie do prokuratury czy jakis pozew zbiorowy przeciwko tym zlodziejom?
Autor: dawny klient
naciagacze
Dodano: 5 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
kilka lat temu naciagneli mnie na karte kredytowa na BP mimo spalt bierzacych policzyli sobie jakies dodatkowe oplaty zaplacilem nie korzystalem myslalem ze mam z nimi spokoj po kilku latach zaczeli sie domagac jakis splat za korzystanie karty mimo ze splacona byla po nastepnych kilku jakis e sad w lublinie*podobno takie oszusty maja tam "swoich" zasadzil komornika za fikcyjne 2 tys!!!zl malo tego zazadali wejscia na mieszkanie wartosci ponad 100tysi sad i komrnik to przyklepali zlodziej w imie prawa? OMIJAC TEN NIIBY-BANK(bo gdzie on skad i co to?) a do polskich prawodawcow,rzadow i innych ...co to za prawo ze zlodziejom kretom i oszustom przyznaje racje i to tak smiesznie?
Autor: Mały
co za kretynizm
Dodano: 4 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
skąd wy bierzecie te historie o sygmie, ja nie mogę, kartę oddał w sklepie!!!! lepiej było oddać na policji, oni mogli by wydać ci zaświadczenie o zwyrodniałym zgąbczeniu mózgu
Autor: Gola
Wyłudzenie
Dodano: 3 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Również dostałam wezwanie do zapłaty 30zł po 3 latach spłaconych rat. Dostałam kartę, ale jej nie używałam, gdyż mnie ostrzeżono w sklepie. Jak spłaciłam raty oddałam kartę do sklepu RTV/AGD (nie dostałam od pracownika sklepu żadnego potwierdzenia oddania karty, lecz tylko słowne zapewnienie, że jest anulowana). Czy ktoś wpłacał już pieniądze? Jakieś porady?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.