Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów
Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Natalia
porażka
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Znów dostałam powiadomienie o zapłacie, za nieaktywną kartę, a to, że karta może przyjść po 2 latach od zakończenia spłacania kredytu....porażka...to nie bank tylko OSZUŚCI!!!!sprawa już jest u rzecznika, który jak zobaczył całą dokumentacje to wyśmiał bank z jego praktyk...UWAŻAJCIE
Autor: Leo kadia
sygma to dobra opcja
Dodano: 23 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
sygma to naprawdę świetna opcja na wzięcie kredytu ratalnego i od niedawna też gotówkowego, a karta naprawdę ma wiele korzyści, jak was nie stać na to, żeby spłacać raty czy kartę to ich nie bierzcie, żeby potem nie biadolić i marnować czas na hejtowanie
Autor: Mmmm
jak to w banku
Dodano: 21 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wzielam kredyt na laptopa, splacam raty kilka dni przed dniem splaty. Rzeczywiscie umowa ktora sie podpisuje, jest umowa o kredyt i o karte kredytowa. Laptopa kupilam w listopadzie, a w styczniu przyszla poczta karta. Poszlam do punktu obslugi klienta, zrezygnowalam z karty, dostalam tego potwierdzenie, to samo mc pozniej na sms ze rachunek karty zamknieto. Z tym bankiem jak z kazdym innym, splacac trzeba, probuja wcisnac swoje produkty, standard. Trzeba splacac w terminie, czytac umowy (za nieaktywowaa karte tez zaplacimy! - tak tam napisane, a ze ludzie nie czytaja to potem zdziwienie). Napisane jest tez, ze karta moze przyjsc w przeciagu dwoch lat od przyznania kredytu. Wiec czasu jest duzo. Warto czytac. Takie plusy i minusy zakupow na raty. Jak bede cos kupowac na kwote wieksza niz 2K, to pewnie kolejny raz skorzystam.
Autor: Asia
BarteX
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Robię zakupy na raty w OBI Sochaczew i muszę powiedzieć o zupełnym profesjonaliźmie tych Pań wiem za co i ile płace żadnych problemów z tym bankiem :)
Autor: Maria Dzienis
nic złego o sygmie nie słyszalałam nigdy
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dodam, że o sygmie nigdy nie słyszałam nic złego, wręcz odwrotnie, wielu moich znajomych ma u nich kredyty, niektórzy karty kredytowe lub ubezpieczenia, i żaden z nich nigdy mi nic takiego z tego co tu wypisujecie nie opowiadał
Autor: Maria Dzienis
prawdziwa tragedia
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
prawdziwą niestety tragedią jest banda szczekaczy, który w tragiczny sposób nie przeczytali umowy lub niespłacająca w terminie swoich zobowiązań, a potem winę za wszystko zwalają na bank
Autor: zofia
ocena
Dodano: 18 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wczoraj dzwoniła jakaś pani,że mam do zapłaty 30.90 zł za jakąś kartę z której nigdy nie korzystałam i nigdy nie aktywowałam i nigdy jej nie chciałam. To skandal żeby ktoś prowadził takie praktyki , chyba najwyższy czas z tym skończyć.Potencjalni klienci banku nigdy nie bierzcie na raty zakupów kredytowanych przez ten bank.
Autor: Natalia
NIE POLECAM
Dodano: 17 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, z tego co widzę, to nie tylko ja mam taki problem, ale 99,9 % osób ...również zakupiłam na raty sprzęt w 2010 roku, który spłaciłam w 2011, po czym w 2012 przysłali mi kartę (pytam po co??)a następnie w tym roku 2015 dostałam sms o tym że mam do spłaty 30 zł za kartę, jak się później okazało, ze za jakiś przyznany mi limit....ponadto dostałam wezwane do zapłaty 30 zł listem zwykłym na moje panieńskie nazwisko po 4 LATACH!!!!! od daty spłaty kredytu...szok....ponadto karta była wydana na nieważne już nazwisko....w dodatku napisali że mam termin do zapłaty tych 30 zł do dnia 9 lutego - oczywiście jak wcześniej wspomniałam dostałam pismo w dniu 10 lutego hahahhaha...sprawę skierowałam do rzecznika praw konsumenta...bo dla mnie to WYŁUDZENIE i tyle....
Autor: Monika
Najgorszy bank
Dodano: 16 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, Od dłuższego czasu zostają mi naliczane ogromne odsetki plus jakieś koszty za listy i telefony. Przed chwilką rozmawiałam z Panią od Windykacji która dość że nie dała mi dojść do słowa to jeszcze poinformowała mnie że ZA KAŻDY ICH telefon do Klienta naliczają sobie 10 zł - przecież to chore!!!!!!!!!! Dwa - jedna Pani z windykacji mówi co innego druga co innego - parodia jakaś. Ja rozumiem że można naliczyć jakieś karne odsetki ale bez przesady. Nigdy w życiu nie wezmę nic z tego banku i nie polecam go - takich zdzierców świat nie widział
Autor: barbara
karta
Dodano: 15 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja też otrzymałam wezwanie do zapłaty na kwotę 30 po miesiącu drugi wyciąg z dodatkową kwotą za ubezpieczenie oraz odsetki. Wyślijmy zbiorowy pozew .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.