Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Nina
sygma
Dodano: 19 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
co to według ciebie znaczy kary niewspółmierne do opóźnienia? a z tym wyjaśnieniem w placówce sygmy to racja, człowieku, idź i wyjaśnij a nie czekasz na nie wiadomo co, samo się nie załatwi, tym bardziej jeśli to błąd systemu
Autor: alicja
umowa
Dodano: 18 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
A jaka to roznica czy 1 dzien czy 8? Umowa to umowa, chyba jestesmy doroslymi ludzmi i nasz podpis jest wiazacy. To lekko mowiac dziecinada zeby nie zapoznac sie z umowa a potem sie oburzac.
Autor: marek.f
porazka, kary i odsetki za kilkudniowe zwloki
Dodano: 18 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jka w temacie 1-2dni zwloki- plac! kary niewspomierne do opoznienia. zreszta moze byc przelew w umowionym dniu u nich i tak nalicza kare od ktorej nie mozna sie odwolac. Kto by sobie zawracal glowe 20 paroma zlotymi i tak ten parabank zeruje na ludziach. NIE POLECAM!
Autor: alicja
zdarza sie
Dodano: 15 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ludzie, to idzie sie do placowki i wyjasnia problem. Sama pracuje na podobnych systemach komputerowych i wiem, ze czasem po prostu nie da sie zaradzic niektorym sytuacjom i wychodza niezalezanie.
Autor: Kuba
Nie pojęte
Dodano: 13 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tylko ,źe taka sytuacja identyczna ma już czwarty -kolejny miesiąc z rzędu .TO NIE MOŻNA MÓWIĆ O POMYŁCE !!
Autor: Arionela
sygma
Dodano: 13 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
e tam, przesadzasz, każdemu może się zdarzyć błąd systemu, jak w twoim przypadku z tym smsem, bo generalnie sygma jest bardzo solidnym bankiem, mogę to napisać bo jestem ich klientką od 3 lat
Autor: Kuba
Niepojęte
Dodano: 12 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Debilizmów w sygma bank - c. d. Po raz kolejny tydzień po zapłaceniu rachunku przed wymaganym terminem przysyłają mi sms -a że za 3 dni upływa termin płatności raty . To nie pojęte,że o pieniądze które są już tydzień na koncie banku-upominają się o nie sms-em. PEŁEN PROFESJONALIZM .
Autor: alicja
sygma
Dodano: 10 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Tez nie wydaje mi sie, zeby taka instytacja jak bank - jakikolwiek bank, ryzykowala lamaniema prawa. Takze podjerzewam ze wszystkie te nieporumienia autentycznie wynikaja z niedoczytania wrunkow umowy
Autor: Aldona N.
sygma
Dodano: 9 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
oczywiście, ze w umowach z bankami są wszystkie dane podane, ale o tym może wiedzieć tylko ten co umowę przeczytał ;), i dokładnie tak jest z sygma bankiem, to zbyt poważna instytucja, żeby mogła sobie pozwolić na jakieś nieregulaminowe postępowanie, mam z sygma bankiem do czynienia od ponad 5 lat, nigdy się z czymś podobnym nie zetknęłam
Autor: marcela
dokladnie :)
Dodano: 6 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
@Tymona, dokładnie tak samo pomyślałam :) chyba jedna osoba bardzo usilnie probuje zaszkodzic opowiadajac serie historii pisana w ten sam deseń, chyba nawet nie za bardzo sie przy tym starając... ;)
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.