Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: uliasz
sygma
Dodano: 29 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jenzyk polska bardzo trydna, a jeszcze trudniejsze zmusić cię do przeczytania umowy w język polska, ze zrozumieniem, mam wrażenie, że stąd się bierze większość problemów ludzi m.in. z sygmą, nie czytają umów
Autor: Mmmm
do batista
Dodano: 28 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
piszemy "oprocentowanie" i "Prowident" język polska, taki trudna.
Autor: batista
bank
Dodano: 26 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank Sygma to złodzieje jakich mamo oprocętowanie mają takie jak prowidęt dlatego odradzam taki bank pozdrawiam
Autor: Olala
sygma
Dodano: 25 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
też bardzo się dziwię, sygma dla mnie to naprawdę bardzo dobry bank, solidny i dbający o klienta, jako ich klient nie słyszałam o takich dziwnych rzeczach o jakich tu można przeczytać
Autor: Iga
znowu jakiś bełkot
Dodano: 25 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
tak sobie czytam te wasze komenty, i wychodzi że te negatywne wpisy to jakiś bełkot, pisany pewnie przez jakiegoś wariata, takich niestety nie brakuje,
Autor: klient
bank dla naiwnych
Dodano: 25 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
wysyłają ponaglenia i dzwonią o dopłatę którą dokonujesz 3 razy za to samo i za wszystko co sobie wymyślą
Autor: benek
matacze
Dodano: 23 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
sygma bank to nie jest bank godny polecenia-najgorsze to jest listaroznych oplat nie wiadomo co to jest i za co sie plac .-tam sie placi za wszystko co wymysli bank-rece precz od tego banku .
Autor: daisy1980
rezygnacja
Dodano: 21 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jeśli Pani z infolinii doradziła byś tak postąpiła to na pewno jest to jedyne i najlepsze rozwiązanie. Na Twoim miejscu jak najszybciej wysłałabym właśnie tę pisemną rezygnację,
Autor: Emigma
procedury
Dodano: 19 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zawsze lepiej wysłać pisemna rezygnację, i potem się upewnić, że jednak doszła, każdy bank ma swoje procedury, sygma też
Autor: eris
karta
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ja też dostałam kartę i jej nie aktywowałam bo po prostu jej nie chcę ale zadzwoniłam do banku na info i pani poinformowała że jeżeli nie chcę karty to mam ją przeciąć na pół i wysłać razem z rezygnacją na adres banku... nie wiem czy to będzie dobre dla mnie rozwiązanie?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.