Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: robak
pewnie im nie spłącasz
Dodano: 28 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
pewnie im nie spłacasz zobowiązań, lepiej jak wydzwaniają sami niż gdyby miał to robić komornik
Autor: mysz
123
Dodano: 28 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odradzam ten bank masakra wydzwaniają na okręta i to kilka razy dziennie
Autor: Ulka
rzecznik
Dodano: 25 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
akurat ten rzecznik jest bardzo operatywny i dobrze dział, miałem okazję zetknąć sie z nim, a i tak potem wychodzi, że to klient czegoś nie dosłyszał lub nie doczytał ....
Autor: franek28
debil
Dodano: 24 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Może na pociechę wiadomość z innego forum:Witam, Jestem Rzecznikiem Klientów Sygma Bank. Rzecznik po przejrzeniu całości sprawy może podjąć niezależną decyzję w sprawie klienta i decyzja jest dla banku wiążąca. Uprzejmie proszę o mailowy kontakt ze mną pod adresem rzecznik.klientow@sygmabank.pl Pozdrawiam, Magdalena Kosior, Rzecznik Pt, 31-01-2014 Forum: Banki - Cetelem Bank, Sygma Bank i niezapłacona rata
Autor: franek28
debil
Dodano: 23 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wczoraj po rozmowie z przedstawicielką komórka mi się jeszcze nie rozłączyła,więc usłyszałem:" Dzisiaj rozmawiałam z samymi debilami". To jest najtrafniejsza opinia banku o klientach.
Autor: ukk
sygma i sygma
Dodano: 22 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
piszecie chyba o czymś w ogóle innym, mam wrażenie, e jesteśmy klientami innych zupełnie banków :)
Autor: aga
popieram
Dodano: 13 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Całkowicie popieram wszystkie negatywne opinie, to wszystko prawda.Żaden bank nie robi takich problemów jak sygma. Chcę spłacić całość kredytu i robią tak pod górkę że masakra. Odradzam każdemu!!!!!!!!!!!!!!
Autor: anna
po co
Dodano: 13 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
po co wypisujecie takie nieprawdziwe rzeczy, ja jestem klientem sygmy od 4 lat i w życiu nic podobnego mnie nie spotkało, strasznie kręcicie coś, tylko po co
Autor: kasia
call center
Dodano: 9 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie mozna w ogole sie dodzwonic do nich, trzeba czekac az konsultant oddzwoni na drugi dzien kiedy czlowiek jest w pracy i nie moze rozmawiac masakra
Autor: Grzegorz
Dot.Kredytu
Dodano: 9 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie popieram wszystkie negatywne opinie na temat Sygma Banku.Szanujący się bank nie obciąża klienta jakimiś dodatkowymi kosztami zapisanymi małym druczkiem.Wiadomo klient spóźnia się z ratą należy żeby za dni zwłoki zapłacił odsetki,ale obciążanie klienta jakimiś dodatkowymi kosztami z tytułu wysyłania listów przypominających o zadłużeniu które nigdy nie dotarły do mnie to już złodziejstwo w biały dzień.Zwłaszcza że jeśli spóźniłem się z ratą to najwyżej 3-4 dni!Korzystałem wcześniej z innych banków i nigdy nie miałem takich problemów jak w Sygma Bank,na infolini niemiła i arogancka obsługa,niechcąca poinformować dokładnie klienta.ODRADZAM!!!.Mam na szczęście w innym banku konta.Omijac z daleka Sygma Bank.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.