Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Ryszard
Złodziejski bank
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Widać, że pozytywne recenzje wypisują pracownicy banku. Moja sytuacja jest następująca: nie spłaciłem na czas jednej raty i się zaczęło z 298pln w kilkanaście dni urosło do 310 plus opłaty za przypomnienie. Dwa tygodnie po zapłacie całości pojawiło się kolejne przypomnienie telefoniczne za które mam zapłacić 10 plno tym że mam dopłacić 32 pln. Żadnych wcześniejszych informacji o tej kwocie. K..y i złodzieje Mam mnóstwo płatności i reguluję je w terminie, przez pomyłkę nie zapłaciłem na czas jednej raty. Prowadzę działalność, mam konta w trzech bankach, miałem kontakt z innymi ale SYGMA to naprawdę syf.
Autor: poznaniak
brak zgody na przetwarzanie danych osobowych
Dodano: 6 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Historia dluga by opowiadać...ale nie zachęcam do brania w SB czegokolwiek na raty!!! Obsługa klienta przez teł fatalna przez duże F. Napisałem pismo do SB a w odpowiedzi dostałem ze dołożą starań by jak najszybciej odpowiedzieć mi na zadane prośbę! W końcu sam musiałem się do nich dodzwonić! Zero podejścia do klienta!!!
Autor: halina
bełkot
Dodano: 6 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
strasznie bełkoczecie coś, ktoś za to płaci jaszcze, za taką antyreklamę chamską i prymitywną? dziwisz się, ze bank cię ściga skoro nie zapłaciłeś raty?
Autor: mariusz
złodzieje
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzwoniłem 8lipca 2013 sie spytac ile zostało mi do spłaty żeby zamknać raty z TV powiedziano mi 1630 to wpłaciłem tyle i prawie po dwóch latach przychodzi pismo że mam dalej płacic bo wtredy była kwota 1653zł do spłaty a żeby odsłuchać rozmowe to trzeba jechac do warszawy złodzieje
Autor: papież
brak profesjonalizmu
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To nie bank brak konkretnych informacji pomiędzy klientem a bankiem na początku kredytu ścigają o zapłatę w terminie a końcowej fazie nie potrafią się doliczyć ile rat spłynie do nich i takim sposobem dopiero po czterech latach doszli do tego ze klient nie zapłacił 12stej raty. Przez cztery lata żadnej informacji nikt z personelu banku nie umiał napisać prostego SMS a. Proszę i ostrzegam lepiej ten para baniek ominąć i szukać kredytów w banku profesjonalny z miłą obsługą i douczonymi ludźmi po bankowości. NIGDY W SYLWIA NIE BIERZ KREDYTU
Autor: KUBA
DO LIKWIDACJI
Dodano: 1 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tego banku nie da sie niestety lubic-biora za wszystko co sie da,i jeszcze ten niesympatyczny kontakt z klientem,JEDYNA RADA NA TEN BANK -WYCOFAC SIE I TO JAK NAJSZYBCIEJ
Autor: Mysz
123
Dodano: 30 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie mogę się zgodzić z tą pozytywną odpowiedzią że lepiej bank jak dzwoni niż komornik,ponieważ spłacam regularnie a bank i tak swoje robi a po drugie to dopiero miesiąc jak skorzystalam z ich usług a bank tak już robi bralam kredyty w innych bankach i nikt tak nie wydzwaniał a personel bardzo nie miły
Autor: indyjski
karta kredytowa
Dodano: 29 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami negatywnymi o Sygma Banku. Jestem klientem mimo woli, bo przejętym wraz z kartą hipermarketu Real (Real finanse). Nigdy nie spóźniłem się ze spłatą i nie spotkałem się z żadną uwagą ze strony personelu SB a jednak: 1. na żadnym wyciągu nie podano mi nigdy stopy oprocentowania kredytu. 2. Nie sposób odgadnąć według jakiego algorytmu są obliczane kwoty odsetek dołączanej do raty spłaty kapitału. 3. Przy malejącej kwocie kredytu, kwota odsetek może wzrastać. Stało się tak przy porównaniu rat spłaty za marzec i kwiecień 2015 r. 4. Realna stopa kredytu w SB osiąga 35%, co jest niedopuszczalna lichwą przy stopie lombardowej na poziomie 2,5%. Odradzam każdemu zadłużanie się w tym banku. Kto może niech ucieka tak szybko, jak się da.
Autor: Lily
spłata rat
Dodano: 29 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Za wcześniejszą spłatę rat nie zwracają nawet złotówki... nie opłaca sie więc kupno ratalne jeśli raty są w tym banku. Podobna kwota w innym banku i na moim koncie za spłatę wplynie 109 zl. Mi to robi różnice. Nigdy więcej nie kupie nic z Sygma bank
Autor: KUBA
UWAGA-SKANDAL
Dodano: 29 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wczoraj mi przyslali nowe stawki ktore maja obowiazywac od lipca-to jest po prostu skandal-za wyplate z bankomatu placisz 10 zl ,za sprawdzenie konta -3 zl -CZYLI JAK WYBIERZESZ Z BANKOMATU 100 zl ze sprawdzeniem-placisz 13 zl wiecej, a jak wybirzesz 1000 zl zerzna z ciebie 52 zlote. bo biora 4,9% - to jest naprawde skandal -JA SIE JUZ WYCOFUJE Z TEGO BANKU -A TY ZROB TO SAMO ZANIM CIE OSKUBIA DO ZERA-W TYM BANKU POWINNO BYC NAPISANE WYRAZNIE-DOBRZE TRAFILES DO TEGO BANKU-TUTAJ OGOLA CIE DO ZERA ,
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.