Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: marek
natarczywe telefony
Dodano: 26 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgodnie z prawem konsumenckim obowiązującym od dnia 25.12.2014r. wystarczy w rozmowie telefonicznej zgłosić iż klient nie życzy sobie kolejnych telefonicznych ofert. Mimo to bank wydzwania do mnie kilka razy w miesiącu z ofertami i żąda podania numeru ustawy, twierdząc że takie prawo nie istnieje. Świadczy to o ignorancji banku i zatrudnionych tam pracowników, którzy często potrafią być bardzo natarczywi, zwłaszcza panowie, nie będę wymieniać tu nazwisk.
Autor: inna
sygma to dobry bank
Dodano: 25 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
sam jesteś podstawionym
Autor: KUBA
SKANDAL
Dodano: 21 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
I ZNOWU POZYTYWNA OPINIA PODSTAWIONEGO PRACOWNIKA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: inna
sygma to dobry bank
Dodano: 20 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zupełnie się nie zgadzam z tymi opiniami, jako zadowolony, wieloletni klient uważam ze to bardzo profesjonalny bank z dobrymi produktami
Autor: Hynek
omijajcie
Dodano: 20 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank bardzo nieżyczliwy, podobnie jak konsultanci . Omijajcie. Nawet zaświadczenie o spłacie kredytu trudno od nich "wydębić"
Autor: slawo
złodzieje
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam ! Kupiłem komputer na raty przez SB spłaciłem trzy raty z 10 a potem odrazy całość gotówkom minęło pół roku u i nie zwrócili odsetek złodzieje i tyle
Autor: RUDY
WYCOFAJ SIE
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OD LIPCA W TYM BANKU BEDZIE TAK -ZE JAK WYPLACISZ Z BANKOMATU Z KARTY KREDYTOWEJ-NP. 500 zl - to zaplacisz dodatkowo ze sprawdzeniem konta - 27,50 ZL. TO JEST NAPRAWDE S KA ND A L. CZLOWIEKU -WIEJ Z TEGO BANKU .
Autor: mimik
spłaty
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bank jak bank gdy płaci sie w terminie teoretycznie nie powinno być problemów ale... ja miałem taki że nie przesyłają mi wyciągów papierowych ( dodatkowo płatne ) i nie przysłali mi SMS o spłacie - naliczyli sobie odsteki i opłaty karne . oczywiscie zgodnie z umową którą podpisałem teraz jak nie przychodzi sms dzwonię do nich sprawdzić czy ktoś znowu nie zapomniał czy może jednak nie mam nic do zapłaty
Autor: Rafał
złodzieje
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dzwoniąc na infolinie uzyskałem info kredyt spłacony. Po 2 miesiącach przychodzi wezwanie do zapłaty na 31.00 zł kwota nie duża. Dzwonię pytam co i jak uzyskuje info kredyt spłacony po miesiącu kolejne wezwanie do zapłaty. Szkoda czasu na taki kredyt. NIE POLECAM !!!!
Autor: Pracownik
niebanku
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
głupi jesteś, myślisz że pracownicy mieli by czas wypisywać po forach? piszą naprawdę zadowoleni klienci, których wkurza fakt posądzania banku o jakieś nieprawidłowości o których w życiu nie słyszeli
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.