Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Hraku
dobry bank
Dodano: 8 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bez przesady po prostu dobry bank, nie ma się co ekscytować za bardzo, to właśnie mi się podoba, czuję że nikt mnie nie okrada, tylko obie strony uczciwie zarabiają
Autor: Camaldoli
Polecam
Dodano: 5 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Szybko,Tanio, Uczciwie. Najlepszy bank.
Autor: ja
śmiechu warte
Dodano: 4 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ahha żal mi was biedne Polaczki.... wpłacajcie raty w terminie, a wtedy uniknięcie kosztów! Nie wpłaciłeś... to na cholerę się zalisz. Gdyby mi jakiś znajomy oddał 200 zł cztery dni po terminie, to też naliczyłbym koszty. Jesteście oszustami, bo nie przestrzegacie warunków umowy!!!
Autor: hubal
bzdury
Dodano: 3 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
umowę trzeba czytać, co znaczy przemycić, ze niby po chińsku napisane czy co?!
Autor: Cypisek
Tragedia
Dodano: 3 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zawsze próbują przemycić w umowie ratalnej jakąś minę za pierwszym razem było to ubezpieczenie i opłaty za niechcianą kartę ,teraz znowu niechciana karta .Najbardziej oszukańczy Bank jaki znam i na pewno będę omijał go z daleka,nie polecam nikomu korzystanie z tej instytucji
Autor: medyk
dodaj
Dodano: 2 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
kiedys bralem u nich kredyt i widze ze nic sie nie zmienilo i na chwile obecna czytam opinie bo chcialem wziasc co nieco z sigmy ale widze ze oni sa nadal jak chieny cmentarne nadal po splaceniu kredytu i tak trzeba chyba za prowadzenie konta placic 260 zl bo komornikiem benda straszyc a ci z pozytywow to chron was boze przed glupota
Autor: mebel
odstąpienie od kredytu
Dodano: 1 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od miesiąca próbuję odstąpić od kredytu ratalnego i nadal nic. Składam skargę do rzecznika praw konsumenckich. Jak najdalej od takich banków.
Autor: Joanna
bardzo nie fair
Dodano: 1 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank dzwoni do mnie z ofertami 2 razy w tygodniu, mimo,że wielokrotnie informowałam o braku zgody na telefony. A nawet jeśli rozmawiam z konsultantem, to sie okazuje, że niestety nie moge skorzystać z oferty.... Karte spłacam regularnie, w całości! I nagle nie mogę zapłacić kartą bo bank sprawdził, że nie jestem już zatrudnione tam gdzie byłam i ZABLOKOWAŁ MI KARTĘ! Z taka informacją nikt nie raczył zadzwonić. Spłaciłam jak zwykle kartę w całości, nie mając wiedzy o zablokowanej karcie i teraz jestem bez pieniędzy... TO JEST FAIR?
Autor: Darecki
oszusci
Dodano: 29 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dawny bank Centeltem.Spłaciłem wszystkie należności wobec tego banku po czym po 3 latach odzywają sie że nie spłaciłem jakiejś raty.Spłaciłem wszystkie raty spłacałem nawet po 2 raty w jednym miesiącu a tu takie podziękowanie że nie dość ze spłaciłem szybciej niż powinienem to niby jednej raty nie zaksięgowano (oczywiście przypadkiem) a teraz muszę ją spłacić z odsetkami za 3 lata!!! OSZUŚCI!
Autor: Mirkay
różne banki
Dodano: 29 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
to co piszesz to chyba nie dotyczy sygmy, chyba się ci pomieszały banki, w życiu nie słyszałam żeby sygma coś takiego robiła
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.