Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Basia
Sygma Bank
Dodano: 14 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mój mąż miał kartę tego banku wysłał wypowiedzenie po miesiącu wszystko ok sprawa zamknięta. Ja mam obecnie kredyt ratalny, płacę raty z dwodniowym wyprzedzeniem. Nikt z banku mnie nie zadrecza ofertami. Jestem zadowolona z tego banku.
Autor: MAREK
UCIEKAC OD NICH
Dodano: 14 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BANK -WYJATKOWY PODLY- UCIEKAC OD NICH BO SA WARCI TEGO-NAPRAWDE TO NIE SA PROFESJONALISCI-GLOWNY CEL TEGO BANKU TO PAMIETAJCIE- WYDOIC KLIENTA ILE SIE DA-TAKA JEST SWIETA PRAWDA O TYM NIEDOBRYM BANKU
Autor: Arczi
Dziady
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dziadostwo jakich mało.Nie polecam łachów cmentarnych i hien które tylko czekają aby się rzucić.
Autor: no to ja
SyB
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spóźniłam się jeden dzień dosłownie jeden dzień ze spłatą kredytu ratalnego i to ,że mam płacić odsetki za kare dowiedziałam się dopiero po roku i paru miesiącach informacja żądna konsultanci - nieodpowiednie osoby na stanowiskach aroganccy i niekompetentni będę omijać ten bank szerokim łukiem
Autor: kredytytPL
kredytytPL
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyk.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód przez internet - kredyty na Wakacje, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!
Autor: Mariola
ostrzegam przed Sygma
Dodano: 10 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nigdy więcej - nic z tym bankiem.Bombardowanie mailami, SMS i telefony, narzucanie różnych kolejnych zobowiązań. Brak smaku i umiaru, natrętni i uprzykrzający do zanudzenia. NIE dla Sygma Bank........
Autor: kotek
Uwaga
Dodano: 10 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA NA TEN BANK PILNE!!!!
Autor: Zła
Zła
Dodano: 10 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NIE POLECAM!!!!!
Autor: mała
z daleka
Dodano: 10 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam mam pozyczke z tego banku bardzo żałuje ze wspołpracuje na przyszłość będę omijac z daleka nie polecam bo będziecie załowac
Autor: marek
precz z tym bankiem
Dodano: 9 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank nie wart zlamanego grosza-jestem u nich 10 lat i o 10 lat za dlugo-pomimo ze splacam zawsze w terminie,naprawde zawsze to -ZABLOKOWALI MI WYPLATE Z BANKOMATU Z KARTY KREDYTOWEJBO W INNYCH BANKACH MAM ZADLUZENIE I MOGE BYC NIEWIARYGODNYM KLIENTEM- to jest po prostu S K A N D A L . S K A N D A L I JESZCZ RAZ S K A N D A L -koncze interesy z tym bankiem.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.