Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Jula
OSZUKANA
Dodano: 27 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Właśnie na początku stycznia zamówiłam za punkty Farmę WADER dla mojej wnusi. Czekałam cierpliwie 21 dni..... ani widu, ani słychu :( Napisałam meila- z automatu dostałam odpowiedź , że " dbając o wysoką jakość świadczonych przez nas usług bla bla bla" dostanę odpowiedź za 2 dni. Oczywiście nie otrzymałam :( Znów napisałam meila, że nie otrzymałam odpowiedzi i znów "dbając o wysoką jakość świadczonych przez nas usług bla "- rozumiem, że teraz czekam na odpowiedź hahahahaha- dlaczego mi jeszcze nie dali odpowiedzi na mojego meila. Dziś tj. 27.01.2017 roku zadzwoniłam...... pani, która odebrała nic nie wie..... Zaczęła sugerować, że to nie BGŻ tylko jakaś firma zajmuje się bonusami, a być może w magazynie nie ma produktu ... Tylko pytam się dlaczego taki bank jak BGŻ firmuje sobą nieudacznictwo i oszustwo tej firmy??? I dlaczego ciągle na stronie mamBonus ciągle jest owa Farma? Jak jej brak w magazynie to niech wywalą z oferty!!!! Oszukują i jeszcze raz OSZUKUJĄ!!!! Mogę tylko powiedzieć, że '.. to się nadaje do prasy"..... Co sądzicie ???? A może jeszcze do radia albo telewizji??? To by była heca jakby wyszło na jaw jak BGŻ traktuje swoich klientów. Jestem wściekła i odpuszczę!!!!!!!!!
Autor: Ewa
Program mamBonus
Dodano: 16 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ciekawi mnie Stela, czy w końcu doczekałaś się towaru za punkty. Ja mam podobną sytuację z tym, że czekam od połowy listopada.
Autor: SOBORA MAŁGORZATA
NIEŻETELNA PRACA PRACOWNIKÓW
Dodano: 13 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
JESTEM A WŁASCIWIE BYŁAM WASZA KLIENTKĄ I PISZĘ SKARGĘ O NIEŻETELNĄ PRACĘ WASZYCH KONSULTANTÓW PONIEWAŻ CÓRKA SPŁACIŁA WSZYSTKIE RATY I NADPŁACIŁA ZA GRUDZIEŃ DZWONILIŚMY JUŻ DO PAŃSTWA ZE SZEŚĆ RAZY I KAŻDY KONSULTANT MÓWIŁ COŚ INNEGO PODAŁAM NR KONTA NA, KTÓRE MIAŁY WPŁYNAĆ 152,36 A ROZMAWIALIŚMY Z PANEM W PONIEDZIAŁEK ŻE PIENIĄDZE ZOSTANĄ PRZELANE NA KONTO DZIS JEST PIĄTEK A PIENIĘDZY DALEJ NIE MA CZEKAM.
Autor: Adam
Oszuści
Dodano: 26 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilku lat piszę do nich o zlikwidowanie limitu na kwotę 11000zł z którego nigdy nie korzystałem a w BIK widnieje ten limit. Banda oszustów.
Autor: Stela
Program Mam bonus
Dodano: 14 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Korzystam z karty tego banku i w zamian za punkty zebrane w programie zamówiłam nagrodę(!!!)9.09.2016 z zapewnieniem ze otrzymam ja do 3 tygodni.Wiele razy dzwoniłam i pisałam-za każdym razem odsyłana jestem do firmy ktora w imieniu banku zajmuje się wysyłką.Tylko że ta firma kompletnie lekceważy regulamin i ani myśli wywiązac się z zobowiązania.A bank ...nie moze nic! poza uprzejmymi wyjaśnieniami.Po co uruchamiać coś nad czym się nie ma kontroli.po co namawiać na korzystanie z programu Mam bonus skoro go nie mam??trzeci miesiąc czekam i poczekam pewnie jeszcze kolejne-czuję się zniesmaczona ,nabita w butelkę i zlekceważona.Odradzam klientom korzystanie z programu bo to po prostu wielke NIC.
Autor: katarzyna
oszustwo
Dodano: 30 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja mam bardzo zle doswiadczenia z tym bankiem . czuje sie oszukana i okradziona. Ktos w moim imieniu z mojej karty kredytowej zlecil dyspozycje przelewu pieniedzy na nie moje konto. Na dzien dzisiejszy sprawa jest wyjasniana...
Autor: Rudy
Uwaga ,Uwaga
Dodano: 10 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga -BGŻ przejął SYGMĘ BANK no i teraz dopiero zacznie się matactwo -czytaj komentarze na stronie BGŻ !!
Autor: alicja
umowa to umowa :)
Dodano: 26 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ale to nie ma nic wspólnego z tym czy bank dobry czy nie - umowa to umowa, w każdej instytucji są konsekwencje niedotrzymania jej warunków :)
Autor: Armenia
sygma
Dodano: 23 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nawet jak jakaś pomyłka zdarza się raz to trzeba iść wyjaśnić, a nie poświęcać czas na wpisy na forach, zresztą będąc klientką sygma banku od 5 lat uważam, ze to bardzo dobry i solidny bank, mnie się takie rzeczy nie zdarzały, jesteś pewien że piszesz właśnie o sygma banku a nie o jakimś innym?
Autor: alicja
sygma
Dodano: 20 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Nie wiem no, ja gdybym sie spoznil chociaz ten jeden dzien to wiedzac ze podpisalam umowe gdzie jest napisane ze bede musiala za to zaplacic to nie podnosilabym takiego rabanu ;)
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.