Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: goska
Opinia
Dodano: 23 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Tragiczny bank i naprawdę to złodzieje i oszuści , nigdy w życiu tego banku i ludzie unikajcie go jak ognia. TERAZ WIEM, ŻE WOLAŁA BYM BEZ CHLEBA CHODZIĆ NIŻ WZIĄĆ OD NICH JAKĄŚ ZŁOTÓWKĘ. PRZESTRZEGAM PRZED NIMI I WIEM Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA , ŻE PUSZCZĄ Z TORBAMI.
Autor: ekluby
pozyczka
Dodano: 19 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank drogi i to prawda splacisz a im ciagle malo.Zawsze znajda jakies niedoplaty.Ciekawe kto pisze pozytywnie chyba tylko pienicze ktorym bank placi grosze albo ich wspolpracownicy
Autor: jasiu
niestety to jest prawda
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem juz w tym banku 10 lat-i o 10 lat za dlugo-NAPRAWDE BANK NIEGODNY POLECENIA --pobieraja oplaty za wszystko co sie da np .z karty kredytowej-wezmiesz z bankomatu 100 to zaplacisz za to 13 zl. tj .3 zl. za sprawdzenie konta i 10 zl za wyplate z bankomatu--PRZECIEZ TEGO NIE MOZNA NAZWAC INACZEJ JAK SKANDAL- w tym banku ogola cie do zera i wycisna wszystko co sie da -PAMIETAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: Inga
sygma
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
coś mi się wydaje, ze gardłuje tu jedna osoba, z nieznanych przyczyn wściekła na bank, z tego co widziałam ludzie w większości są zadowoleni z usług sygmy, i go bardzo polecją
Autor: Utopia
nie taki najgorszy
Dodano: 16 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
a masz jakieś doświadczenie z tym bankiem, że takie coś piszesz? z moich doświadczeń zupełnie cos innego, przeciwnego wynika, masz coś na poparcie te tezy?
Autor: Fokus
Sygma
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank w Rzeczypospolitej !!!!
Autor: Utopia
kretyn
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
gościu przestań już wypisywać te kretyństwa, stajesz się nudny, ciągle to samo i tak samo
Autor: konsument - pokrzywdzony
Sygma Bankuś
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Doskonale Sygma współpracuje z Fotojoker. Jednak niestety w kontekście negatywnym. Po dostarczeniu sprzętu przez Fotojoker, okazało się, że przysłany sprzęt jest niezgodny z Zamówieniem. Skorzystałem z swoich spraw i : odstąpiłem od Umowy z Fotojokerem oraz Sygma Bank. Sprzęt został odesłany do sklepu, a do Sygmy wysłałem odstąpienie od Umowy w terminie. Dziś po 7 miesiącach dowiedziałem się, że Sygma dopisała mnie do BIK o rzekomym długu, którego nie mam. Opinia: omijać z daleka. W sytuacjach opisanych, warto komunikować się tylko listem poleconym i składać wezwania na adres w KRS na nazwisko Prezesa Zarządu. Szkoda pary na telefony - nie słuchają. Uważać aby nie sprzedali rzekomego długu. Składam doniesienie do Prokuratury na Zarząd Spółki, w związku z naruszeniem dóbr osobistych - wpisanie nieprawdziwych informacji do BIK jest takim naruszeniem. No i nigdy więcej SYGMA. Co ciekawe: Fotojoker sprzęt odebrał i ponownie sprzedał, Sygma za zwrócony towar pieniądze otrzymała z powrotem, a mimo to, chyba chcą jakieś pieniądze, skoro wpisali do BIK. NIE POLECAM SYGMA BANK!
Autor: remigiusz.krzyzanski@metc
Złodziejskie praktyki
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam i przestrzegam przed tym złodziejskimi które uskutecznia Sygma Bank. Nigdy od nich nie wziąłem od nich nawet 1 zł a przysyłają mi drugi raz odsetki razem ok. 70 zł od karty której nie mam, nie korzystam a wcisnęli mi ją prawdopodobnie jako bezpłatnej przy zakupie czegoś w sklepie. Aroganckie rozmowy z obsługą, która traktuje "Klienta" jak złodzieja a oni są zwykłymi wyłudzaczami pieniędzy. Długo się tym nie interesowałem ale sprawa będzie w sądzie. Specjalne pozdrowienia dla piszących hejterów tych Banku Sygma, który na wyłudzaniu buduje swoje zyski.
Autor: Kuba
niezły bełkocik
Dodano: 6 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dziwnie gościu piszesz, czy wiesz, że istnieją takie rzeczy jak przecinek lub kropka, bardzo dziękujemy za twój strumień myśli, jakbym miał taki chaos w głowie sam bym się do biku wpisał. Z tego co widzę to już kolejny tego typu wpis, wiec może byś już przestał hejtować, bez żadnego uzaadnienia
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.