Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: ANNA
RATY
Dodano: 16 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PRZEZ NIE KOMPETENCJE PRACOWNIKA SYGMA BANK MUSZE PŁACIC KARNE ODSETKI GDYZ BYLAM SIE SPYTAC ILE MUSZE SPLACIC KREDYTU ABY GO ZAMKNAC KWOTE KTORA PANI PODALA PRZELALAM NA ICH KONTO PO 8 MIESIACACH DOSTALAM LIST Z KARNYMI ODSERTKAMI GDYZ ICH PRACOWNIK POMYLIL SIE O 1 RATE PRZEZ ICH BLAD MUSZE PLACIC PRAWIE 200ZL KARY NIE POLECAM U NICH BRAĆ ŻADNYCH RAT.CZYTAJCIE UWAZNIE OD NICH UMOWY BO DAJA DODATKOWO KARTE O KTOREJ NIC NIE MOWIA BANK ŻENADA
Autor: pokrzywdzony
Wyludzaja dane
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostalem od nich sms, ze ich bank jest teraz administratorem moich danych osobowych. Nigdy nie bylem ich klientem. Skad wzieli moj nr tel? Oddaje sprawe do prokuratury i Policji.
Autor: Anna
karta kredytowa
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam, kilka lat temu wzięłam na raty rower,niestety to był błąd że akurat w tym banku. Do umowy zakupu ratalnego dostałam kartę kredytową, z której zupełnie ani razu nie korzystałam, uiściłam roczną opłatę. Raty spłaciłam w czasie.Wydawało się, ze jest wszystko w porządku,z karty nie korzystałam żadnych pism, zawiadomienia,i nagle okazuje się że jestem w krajowym rejestrze dłużników!!!ponoć nie opłaciłam rocznej opłaty za prowadzenie karty . OSZUSTWO, żadnych pism, upomnień. Do tego pani na infolinii również mało kompetentna, KŁAMCY, WYŁUDZACZE!!!!
Autor: totamto
personel
Dodano: 5 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Elementarny brak kompetencji personelu mówi sam za siebie.
Autor: tomak
sygma
Dodano: 4 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
a przeczytałeś umowę?
Autor: totamto
2 wersje
Dodano: 4 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Spłaciłem terminowo raty 3 x 0%, wszystko w zgodzie z harmonogramem. Teraz okazuje się, że mam do zapłaty jeszcze 11,98 zł. W punkcie kredytowym w sklepie powiedziano mi, że to za "aktywację karty", o czym nie mam pojęcia, a konsultantka na infolinii oświeciła mnie, że to za ubezpieczenie karty. Czyli dwie wersje, a jaka jest prawda? Naciągacze, cwaniaczki i blagierzy, proszę omijać Sygma Bank szerokim łukiem i nie dać się wrobić w żadne karty kredytowe, jak to już ktoś tu napisał. Absolutnie nie polecam i szczerze odradzam.
Autor: piotr
raty
Dodano: 3 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank w polsce.splacam raty jakie chce bank a nie to,co mam w umowie.nie polecam.w obi maja takich doradcow.uwazajcie
Autor: gaska
najlepsza karta
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bredzisz gościu, jak nie spłacasz to pewnie, ze masz dodatkowe koszty, karta sygmy to najlepsza karta jaką miałam w życiu ever
Autor: Robert
KARTA KREDYTOWA
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OMIJAĆ JAK SIE TYLKO DA. I NIGDY ALE TO NIGDY NIEBRAĆ OD NICH KARTY KREDYTOWEJ. KOLOSALNE KOSZTY SPŁATY +100%.
Autor: Jan
zabawna opinia
Dodano: 24 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo zabawne jest to co napisałeś, może nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy? puścili cię z torbami??! ale na internet i kompa cię stać, chyba że korzysta z wifi i komputera pod mostem dla bezdomnych
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.