Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Mola
najgorsza karta kredytowa
Dodano: 26 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NAJGORSZY "BANK" JAKI JEST!!! Biorąc coś na kredyt, wcisnęli mi kartę kredytową, po kilku miesiącach zadzwoniła babka i zaproponowała ubezpieczenie "wygodniej w życiu". Powiedziała mi że będę mogła zrezygnować po trzech miesiącach (bodajże), ale jakoś zapomniałam. Potem gdy chciałam zrezygnować to dowiedziałam się że telefonicznie nie można z tego ubezpieczenia zrezygnować, tylko wypowiedzenie listownie. Szkoda tylko że jak ta babka mi to wciskała to mi o tym nie powiedziała podczas rozmowy!!! Odsetki kolosalne- zżerają połowę raty (przy wybranej kwocie 1500), jakiś opłaty za wyciąg- kolejne 2 zł. Masakra. ODRADZAM!!!
Autor: BUBU
LIKWIDUJE KONTO
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BEZWZGLEDNIE -likwiduje u nich konto, bo caly czas place niewiem nawet za co,caly plik do placenia-roznych rzeczy i tak sie bogaca kosztem biednych ludzi
Autor: RYSZARD
KREDYD
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OMIJAĆ TEN BANK ! ZREZYGNOWAŁEM Z KREDYTU PO 4 DNIACH OD MOMENTU ZAMIARU ZAKUPU MEBLI W SKLEPIE ABRA ,UMOWY NIE PODPISAŁEM A MIMO TO CO CHWILA KTOŚ MI PRZYPOMINA O SPŁATACH RAT,3 WIZYTY W SKLEPIE,5 TELEFONÓW Z BANKU 2 TELEFONY DO BANKU I PO 2-MIESIĄCACH OKAZUJE SIE ŻE NADAL JESTEM W SYSTEMIE.LUDZIE UWAŻAJCIE !!! TO MAFIJNY SYSTEM .
Autor: Stary klient
Uciejaj od nich
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak masz do wyboru bank przy zakupie na raty to zawsze odrzucaj sygma bank -bo ich oferta jest najmniej korzystna . Proponuje ALIOR BANK .Niedawno biorąc na raty kilka banków mnie odrzuciło a Alior Bank mnie przyjął i jestem zadowolony z nich -polecam więc ALIOR BANK a nigdy więcej Sygma Bank -bo oni ciebie złtpią do zera z wszystkiego co jeszcze masz .NAJBARDZIEJ WKURZAJĄCE SĄ JEJICH NIEZROZUMIAŁE OPŁATY WZIĘTE Z KAPELUSZA ZA KTÓRE TY KLIENCIE PŁACISZ -TO NIE MOŻMA NAZWAĆ INACZEJ NIŻ SKANDAL .
Autor: sabina
zaco płacę
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dostałam kartę którą bezmyślnie aktywowałam. Nie korzystałam, ale gdy po dwóch latach od spłacenia kredytu dostałam polecenie opłaty rocznej - po wymianie poglądów - zapłaciłam te 32 zł, co miało być opłatą roczną. W tym roku zapłaciłam również,a dziś, po trzech miesiącach od wpłaty okazało się, że mam do zapłaty 14 zł. Nie chodzi o te 14 zł, bo mnie jeszcze stać,ale za co, na litość boską, za co? Wszystkie banki biorą DUŻO mniejsze prowizje, czy jak tam się to nazywa za posiadanie niewykorzystanej , ale aktywnej karty kredytowej. Moja rada na przyszłość. Nie dokonujmy zakupów ratalnych w sklepach, które mająpodpisane umowy z sygma bankiem
Autor: justyna
najgorsi
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sygma to jedna wielka pomylka.Za 10 dni spoznienia splaty raty naliczaja prawie 50 zl odsetek.Telefony da non stop..od rana do wieczora juz w pierwszym dniu spoznienia splaty raty.Nigdy wiecej nie wezme nic na raty jezeli bedzie Sygma.
Autor: kapsel9
sygma
Dodano: 21 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Staram się nie brać pożyczek w bankach natrafiłem na sigmę, biorąc na siebie rower siostrzeńcowi nie miał zdolności kredytowych. Zaczęło się od telefonu, chciano ode mnie abym się zweryfikował podając swoje dane. Zapytałem o co chodzi nie uzyskałem odpowiedzi, zanim nie podałem danych osobowych, okazało się, że bank się reklamował. Teraz przyszła mi karta kredytowa, nie uaktywniałem, nie wiem co z tym robić. wyrzucić, odesłać? Po tym co tu czytam zauważyłem, że pozytywy nie mają nic do powiedzenia na temat banku, jedynie atakują wypowiadających się negatywnie.
Autor: pokrzywdzony
bezprawnie operują danymi osobowymi
Dodano: 20 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostałem wczoraj od nich pismo, że administrują moimi danymi osobowymi i przetwarzają je w celu realizacji zawartej umowy kredytowej. Nigdy nie byłem ich klientem i nie zamierzam nim być! W ogóle nie miałem z nimi dotąd do czynienia. Radzę omijać ich z daleka!
Autor: sojer
raty
Dodano: 17 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uciążliwe telefony i monity za które policzyli sobie dodatkowe opłaty. Zaczęło się od tego, że w jednym miesiącu dostali dwie raty. Trzeba było dzwonić i tłumaczyć, że jest nadpłata. Ostatni kredyt u nich. Wcześniej miałem kartę, na siłę wciskali nową, musiałem wypowiedzieć umowę.
Autor: ewa
raty
Dodano: 17 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odradzam,za przedterminową spłatę jest kara finansowa;kredyt w lutym spłacony a ciągle żądają pieniędzy bez konkretnego uzasadnienia za co!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.