Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: jb
kombinatorzy
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przyslali mi pismo,ze przetwarzane sa moje dane osobowe w celu zawartej umowy kredytowej. Ja z nimi nie miałam nigdy nic do czynienia. Pojde z tym na policje.
Autor: kota7
precz z Sigma Bank
Dodano: 10 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ludzie !!! omijajcie ten bank szerokim łukiem, celowo wprowadzają w błąd klienta, nie informują rzetelnie i na tym żerują karząc sobie płacić za rzekome nie rozliczone raty i %.na złożoną reklamację przysyłają informację, że potrzebują więcej czasu na jej rozpatrzenie i w tym czasie naliczają dalsze odsetki.w ten sposób z zaległości 61zł naliczyli 389zł ciągu mc LICHWIARZE
Autor: Marlena
raty bez końca
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
WzięłamW Obi coś na raty, raty już dawno spłacone ( wcześniejsza spłata rat) a mimo to Ciągle dostaje listy od sygma banku z wezwaniem do spłaty rat i w dodatku co miesiąc to wyższe. Postanowilam przejść sie z tym problemem do przedstawiciela banku w Obi, gdzie dowoedzialam sie ze aktywowałam kartę która zaraz po otrzymaniu złamalam na pól a pinu nawet nie odsłanialam. zeby much zrezygnować z sygma banku musze zaplacic jeszcze jedna ratę i napisac pismo o odstąpie
Autor: kris
porazka
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
WZIĄŁEM KARTĘ KREDYTOWA Z TEGO BANKU MIAŁA BYĆ W CIĄGU 5 DNI WEDŁUG PANI KTÓRA MI UDZIELAŁA TEJ KARTY NIE DOŚĆ ZE ZE KARTĘ PRZYSZŁA PO OKOŁO 14 DNIACH TO NA PIN CZEKAŁEM KOLEJNY TYDZIEŃ PO OTRZYMANIU WSZYSTKIEGO OCZYWIŚCIE KOLEJNY PROBLEM Z AKTYWACJA KARTY SYSTEM PO PROSTU NIE WIDZIAŁ KARTY DO AKTYWACJI A WIEDZ PORAŻKA OSOBIŚCIE ODRADZAM TEJ OPCJI JAKĄ JEST WZIĘCIE KREDYTU PRZEZ KARTĘ PŁATNICZA
Autor: Kasia
Wszystko OK
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam. Miałam raty na "lapka" z Euro AGD. Wszystko spłaciłam w terminie jak trzeba. Przysłali pismo o zamknięciu kredytu, a wczoraj pismo o możliwości wzięcia kredytu. Bank jak najbardziej OK. Nie wiem w czym jest halo. Jak się bierze raty to trzeba w terminie spłacać. Obsługa też bardzo miła i kompetentna.
Autor: rafik
listy
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
pisza listy do osoby która nie żyje od lat i z Sygma nie miała nic wspólnego !!!
Autor: Bubu
To nie jest tak
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
do Marcialis -a ty poproś przede wszystkim o przeszkolenie z ortografii ,bo -puki tak się nie pisze .A co do konta to mam takowe z tytułu karty kredytowej którą mam już 10 lat i bank przez 10 lat łupie mnie bezlitośnie wciskając mi do zapłacenia róźności które trudne zrozumieć .I TO JEST GŁÓWNY CEL TEGO BANKU -ZŁUPIĆ KLIENTA ILE SIĘ TYLKO DA ! ! ! ! ! ! !
Autor: Marcialis
sygma nie ma żadnego konta osobistego
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
czy ty wiesz o czym w ogóle piszesz? panie Bubu, w sygmie po pierwsze nie masz żadnego konta, bo puki co sygma nie oferuje takiej usługi, na drugi raz, poproś, żeby cię przeszkolili, jak masz być wiarygodny, no w miarę wiarygodny
Autor: Admin
wpisy na forum
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam, Zgodnie z regulaminem wszystkie wpisy o charakterze wulgarnym z użyciem przekleństw lub innych wyrażeń obraźliwych zostają usunięte z forum. Pozostałe jak najbardziej zatwierdzamy.
Autor: Marcialis
usuwanie pozytywnych i neutralnych postów
Dodano: 28 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam, mam pytanie do administratora forum, dlaczego usuwane są pozytywne i neutralne wpisy, a zostawiane tylko te hejterskie, wściekłe niemal, czy sygma nie ma prawa do chociaż jednego zadowolonego klienta?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.