Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: irek76 irek76
spłata laptopa
Dodano: 30 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spłacam laptopa i zostało mi kilka rat a tu już drugi raz smsem przychodzi mi że rata wynosi o kilkadziesiąt złotych więcej,za kartę którą miałem dostać pocztą lecz jej do tej pory nie mam a zapłaciłem zgodnie z smsem które do staje non stop.Idzie się tylko wkur.ić,dla mnie złodzieje.Jeszcze rozmawiałem z obsługą klienta,była tak wredna pani że szkoda mówić.Dalekim łukiem od tych złodzieji
Autor: ANIA
SYGMA
Dodano: 30 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JA WZIELAM RATY NA SPRZED AGD I GDY ZOSTALA MI OSTATNIA RATA TO ZAPOMNIALAM SPLACIC W TERMINIE. KAZDEMU MOZE SIE ZDARZYC BO JESTESMY TYLKO LUDZMI! A ZADZWONILA DO MNIE JAKAS PANI Z INFORMACJA ZE MAM SPLACIC RATE Z ODSEDKAMI I DLA MNIE BYLO TO OCZYWISCIE ZROZUMIALE LECZ ONA BYLA TAK CHOLERNIE NIE MILA JAK BYM ICH OKRADLA NA MILIONY!!! NAWET SIE NIE POZEGNALA! LUDZIE TAM NIE MAJA KULTURY. NIE POLECAM TEGO BANKU!!!!
Autor: Niezadowolona
Nieuzasadnione odrzucenie wniosku ratalnego.
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank odmówił udzielenia rat mimo złożenia wniosku z udokumentowaną umową o pracę i działalnością gospodarczą oraz zarobkami kilkukrotnie przekraczającymi wartość zamówienia. Odmówił także wyjaśnienia takiej sytuacji. Nie polecam.
Autor: maurycy
sygma
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
co prawda konta tam nie mam, wiec sie nie wypowiem, za to jestem ubezpieczony w sygmie. ubezpieczenie MULTIGWARANCJA na sprzety elektroniczne, na szczescie jeszcze nie bylo potrzeby korzstac ale spie bezpieczniej wiedzac ze w razie awarii nie bede musial sam kombinowac i wykladac kasy z wlasnej kieszeni. Na etapie zalatwiania tego wszystko poszlo gladko, 100% przez internet
Autor: NIezdecydowany
Dokument
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam po raz kolejny wziąłem sprzęt na raty w tym banku. Od niedawna prowadze własną działalność. Kiedyś nie było zadnych problemów. Ostatnią umowę podpisałem jakiś miesiąc temu kredyt przyznany wszystko załatwione jest ok. Aż tu dziś dostaje pismo żebym podostarczał skieś dokumenty na temat swojej działalności. rejestry pit-y zaświadczenia US. więc dzwonie że ja nie mam czasu na bieganie po urzędach raty przyznali na jakiejś podstawie? Mówie pani że jak nie zmienią decyzji to w dniu dzisiejszym spłacam całość i nara. Odpowiedź to niech pan spłaca. Nie kumam najpierw przyznają raty a puźniej biorą sie za jakieś sprawdzanie klientów ? a chodzi raptem o 6 małych rat
Autor: Tomasz
do mony
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zamiast histeryzować, może po prostu skontaktuj się z bankiem i to wyjaśnij, zdarzają się sytuacje że ktoś się pod kogoś podszyje, niepierwszyzna, to wcale nie musi być wina banku, najpierw skontaktuj się z bankiem a potem wzywaj policję, nato i inne agendy onz, a najlepiej przestań wypisywać bzdury
Autor: Anicha
raty
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak tylko kupuję coś na raty, a trochę tego było, zawsze wybieram Sygmę. Ostatnio wzięłam playstation dla córki.
Autor: Cypis KRA
Trzy razy brałem i jestem zadowolony
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Przymierzam się na jeden dużo większy
Autor: Mały Reksiu
Kredyt spłacony przed terminem i co dalej...
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam. Ja w styczniu tego roku kupiłem laptopa w Euro RTV AGD w bielsku białej. W sklepie podpisałem umowę o kredyt i kartę. Pani z którą podpisywałem umowe poinformowała mnie że z karty mogę zrezgnować w ciągu 3 dni od zawarcia umowy. Zatem zadzwoniłem do Sygma banku, kazali mi wysłać maila z oświadczeniem. Więc wysłałem, po tygodniu przysłali mi list że kartę anulowano. Kredyt spłaciłem w 4 ratach grubo przed terminem. Wysłałem im skany z wpłat na konto, zarządałem potwierdzenia spłaty kredytu i że anulowano i konto kredytowe. Potwierdzenie dostalem po tygodniu, podpisane przez jakiegoś tam specjaliste do czegoś tam. Po 2 miesiącach znowu zarządałem tego samego potwierdzenia. Znowu mi przysłali podobne, że kredyt spłacony i konto kredtytowe zamknięte. Teraz tylko dzwonili że mają dla mnie jakaś super oferte i czy nie chce kredytu na 11 000 zł. Odmówiłem 3 x i już nie dzwonią. Tak że jak dla mnie sygma bank jest w pożądku.
Autor: mona
???
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam,też dostałam pismo z tego banku,ze przetwarzane są moje dane osobowe w celu zawartej umowy kredytowej,nigdy nie miałam do czynienia z tym bankiem.Nie wiem co mam robić,może ktoś mi coś podpowie?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.