Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Alicja
Nie nie podpisujecie
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Cieszę się z tylu negatywnych tu wypowiedzi ,to dowód na to ,że mam racje .Ten bank to banda nieudaczników,ignorantów i arogantów .Zał mi tylko ludzi ,którzy tak jak ja zostali oszukani.Prosze państwa ,a może wspólnie coś zróbmy z tym bankiem .W jedności siła .
Autor: Oszukana
ostrzegam
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilku miesięcy można powiedzieć ten bank mnie dręczy .Złożyłam rezygnację na pismie z członkostwa i to nie jedna ,a wciaż dostaje rachunki za kartę ,ktorej nie posiadam ,z odsetkami .Jakieś niezrozumiałe pisma .za każdym razem inna osoba się podpisuje..Naciagaje ludzi .Wymagaja wszystkiegio na pismie i mimo potwierdzenia ,że pisma dotarły bezczelnie zaprzeczają .Bardzo niemiła obsługa ,a ja jestem u kresu wytrzymaloś .Cieszę jak widze tyle negatywnych opinii.Uprzedzam wszystkich i ostrzegam ,Od tego Banku jak najdalej .NIE WCHODŹCIE W ŻADNE UMOWY Z SYGMA BANKIEM..POTRAFIA ZADRĘCZAĆ SWOICH KLIENTÓW..jeśli j7uz ktos się odważy to domagać sie umowy na pismie i najlepiej skonsultować od razu z prawnikiem . A najlepiej Nic nie podpisywać i nie zawierać umów ,wtedy będziecie spać spokojni..To banda .
Autor: marek
łatka
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wiozłem na raty nawigację w AGD RTV w sklepi w Pile na ul. Bydgoskiej wyczekałem się dość długo nim dopełniłem formalności i zgłosił się bank udzielić mi kredytu, pani która mnie obsługiwała nie poinformowała że do kredytu dostaję drugi kredyt, a ja nie przeczytałem uważnie umowy UWAGA NA SYGME NIE POLECAM I TEŻ NIKOMU NIE POLECĘ AGD RTV ZE WZGLĘDU NA KRUCZKI BANKOWE I NIE RZETELNĄ OBSŁUGĘ
Autor: Andrzej6
marnie
Dodano: 15 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Marnie. Czekałem trzy dni (raty przez internet) - cisza. Zadzwoniłem i okazało się , że system Blue Media coś tam nawalił. Zero informacji. Mógłbym tak czekać latami. Zrezygnowałem.
Autor: Martini
nie poecam
Dodano: 12 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank jaki moze byc..wydzwaniaja do ludzi miliony razy mysla ze czlowiek siedzi caly dniami na telefonie i czeka az zadzwonia..a po drugie to jedyny bank ktory dolicza soboe odsetki za opoznienie..ostatnio jednej pani dalam szkoly tanca to nie chciala wcale ze mna rozmawiac
Autor: Rzecznik Klientów
Pomoc
Dodano: 12 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Szanowni Państwo, proszę o wiadomość mailową na adres rzecznik.klientow@sygmabank.pl Na pewno pomogę w rozwiązaniu problemu. z poważaniem Magdalena Kosior
Autor: Aśka
Uwaga na ten Bank
Dodano: 10 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
spłacałam laptopa i zrobiłam przelew dodatkowy za dwie opóżnione wpłaty a teraz dostaje smsy że mam do 12 tego wpłacić jakieś raty na karcie z której nigdy nie korzystałam z numeru umowy której nigdy nie podpisywałam na dodatek opłaty za wydruki z konta którego nigdy nie zakładałam CUDA CUDA !!!!!!! OSZUŚCI PEŁNĄ PARĄ ,,, PRAWNICY POMAGAJCIE NISZCZYĆ TAKIE WYŁUDZANIE
Autor: ROZGORYCZONY
UWAGA NA SPŁACANIE RAT PRZED CZASEM!
Dodano: 6 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dostałam do zapłaty odsetki i zwiększono mi saldo zadłużenia -TYLKO DLATEGO ,ŻE ZAPŁACIŁAM RATY PRZED TERMINEM PODANYM W sms- ....ach cóż to za wspaniały bank-potrafi sobie zjednać klijenta!!!!!! NIE POLECAM W ŻADNYM WYPADKU !!!!!!!
Autor: Mariusz
Źadnych ubezpieczeń
Dodano: 6 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PAMIĘTAJCIE -Nie bierzcie źadnych ubezpieczeń w tym banku -szkoda pieniędzy -a zobaczysz o ile rata będzie niższa i zapamiętaj sobie raz na zawsze -W ŻADNYM BANKU UBEZPIECZENIE NIE JEST OBOWIĄZKOWĘ -to banki Ci wmawiają że jest obowiązkowe ,bo banki z tego żyją -NIE DAJ SIĘ NA TO NABRAĆ .
Autor: gargamel
TYLKO UBEZPIECZENIE U NICH SIĘ LICZY
Dodano: 2 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałem kartę debetową Sigma Banku.Dostawałem zaproszenia do wzięcia kredytu.Ale przy zarobkach ok,3000 zł kredytu w w wysokości 5000 zł nie chciano mi udzielić z okresem spłaty 1 rok bo rzekomo za mała zdolność kredytowa.Proponowano taki kredyt na okres 5 do 7 lat..Tylko że przy takim okresie kredytowania musiałbym spłacić drugie tyle ile wziąłem.ŻEROWANO na obowiązkowym ubezpieczeniu karty.WIĘC ZREZYGNOWAŁEM
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.