Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: irek76 irek76
wydymany przez sygmę
Dodano: 23 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ja również przestrzegam przed tymi złodziejami wziąłem laptopa na raty w selgrosie i pytam gościa jakie opłaty mnie czekają:on-spłata laptopa w ratach(0%odsetek),plus ubezpieczenie 57 zł i opłata karty 12 złotych.A tu 5 rat do końca i przychodzi 37 zł więcej spłacam wszystko oraz wszystkie raty jakie mi pozostały a tu znowu do zapłaty 33 złote.Ale na dniach pójdę do selgrosa i złożę na nich zażalenie i szukam więcej takich osób,ponieważ selgros być może zerwie z nimi umowę,bo sprzedaż im spadnie.Dalekim łukiem przed sygmą!!!!!!!!Na fejsa też to wystawię
Autor: Jacek
dojony przez SYGMĘ
Dodano: 22 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przestrzegam wszystkich przed kartą kredytową w SYGMA to złodzieje i lichwiarze
Autor: gargamel
KLAKIERKA
Dodano: 22 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Haniu nie bądź naiwna że Twój post nie zostanie rozpoznany jako post pracownicy banku;Tobie pierwszej coś takiego przyszło. .W punktach przedstawicielskich nawet na żądanie czegoś takiego nie idzie dostać.ALE KLAKA
Autor: Hanna
zaświadczenie o spłaceniu kredytu ratalnego
Dodano: 22 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Miło mnie zaskoczył bank, przysyłając mi zaświadczenie o całkowitej spłacie kredytu. Kredytobiorcy, nie dostaniecie takiego zaświadczenia w Credit Agricole, chyba że zapłacicie haracz w wysokości 50,00 zł.
Autor: jerzy
kredyt na gębę
Dodano: 22 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przyznali mi kredyt na gębę mimo,iż powiedziałem,że mam zajęcia komornicze.Firmy chcące się pozbyć towaru łapią wszystkich chętnych na kredyt w postaci sprzętu,który niby leczy wszystko a tak naprawdę nic.W najgorszej sytuacji są ludzie schorowani liczą na jakąś poprawę wydają kupę pieniędzy i kicha gówno z tego,ale dobierzemy się do dup sygma banku i tych ich oszukańczych firm
Autor: gargamel
odpowiwdz na hejt
Dodano: 19 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oleno to dla mnie Twoja opinia wydaje się opłacona...Zadowolony klient nie pisze .negatywów..Ładne obsługujące Panie to po to aby zagrać na emocjach.Do kompletu wad brakuje mi tylko stosowania reklam ze kredyt na 5% takie kredyty maja oprocentowanie 5% ale po spienieniu dodatkowych warunków kosztują powyżej 27%.Jesli natomiast jesteś pracowniczka to odpowiedz jakie musiałbym mieć zarobki aby dostać kredyt 3000 zł na rok
Autor: Koala
Negatywna
Dodano: 19 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank ignorant. Dzisiaj mamy już 19 dzień od zamknięcia konta a nie mogę doprosić się o wydanie zaświadczenia o zamknięciu konta. dzwoniłem już dwa razy za drugim razem dostałem wiadomość że zaświadczenie zostało wysłane 13. czyżby poczta tak słabo działała ze 6 dni jej nie starcza na doręczenie przesyłki ? a może to tylko ściema a zaświadczenie nie zostało wysłane. Jest to ignorancja banku w stosunku do klienta. jest to nie tylko moja opinia o tym banku.
Autor: Olena
pryecadyacye
Dodano: 19 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
to się zmobilizuj i oddaj zamiast pie(((( tu głupoty, dla mnie te negatywne wyglądają raczej na opłacone, jestem tu nowa na forum i nigdzie poza nim nie widziałam negatywnych opinii ani o produktach ani o obsłudze klienta, wręcz odwrotnie z reszytą jestem zdziwiona, że ktoś opłaca opinie negatywne, sygma wszak to bardzo dobry bank ze świetną obsługą, którą przetestowałam przez kilka lat
Autor: oszustwo
naciągacze
Dodano: 17 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ludzie dla świetego spokoju spłacaja coś czego nie powinni ,bo sa zastraszani przez pracowników banku.Malo ,tego oni sa tak odporni na wszelkie reklamacje ,zwłaszcza pani ,ktora odbiera telefony jako konsultant klienta..To jakieś chore osoby ,których jedynym celem jest czerpanie przyjemności z dręczenia ludzi .Na tysiące opini kilka znalazłam tu pozytywnych,myśle ,ze opłacone .reszta to negatywne od kilku lat .I co? Oni to maja w nosie ,Dalej dręczą ludzi ,maltretuja psychicznie i nikt z tym nic nie robi .Gdzie sie z tym udać ?Trzeba sie zmobilizować i wspolnie oddać sprawę do sądu .
Autor: lili
jaki bank...
Dodano: 17 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
...to skupisko oszustów i naciągaczy.Rezygnację z członkostwa wymagaja na piśmie,Pismo wysyłasz ,masz potwierdzenie odbioru i koniec .Pismo po czasie znika .Nikt nic o tzm nie wie..Maja Ci w ...Dostajesz nadal rachunki za prowadzenie karty, ktorej nie posiadasz ,za gotowosć banku ,ktorej nie możesz sie pozbyć .Acha! W dziale doradzcy telefony odbiera ,ja j nazywam "żelazna dama" .jeśli masz chore serce nie dzwoń .Moja znajoma przez nia wyladowała w szpitalu .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.