Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Zadowolona
Super!
Dodano: 8 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Co Wy piszecie, bank jest super, biore tu na raty ktorys rok z rzedu, zawsze znam rrso ewentualne oplaty, zaznaczam zeby nie przysylali karty juz przy podpisywaniu - Macie do tego prawo zawsze!!!! Splacam i tyle! Zamiast zrzucac wine na innych usiadz przejrzyj umowe i dopiero podpisz!
Autor: gargamel
widać makatko
Dodano: 30 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od razu dla mnie widać makatko że zajmujesz się zawodowo klaką Znasz ceny .wytłumacz skąd .Daję minus dla Banku za zatrudnianie mało profesjonalnych klakierów
Autor: ja
klient
Dodano: 30 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nigdy więcej. Traktują klienta jak debili. Nie można uzyskać żadnych informacji w trakcie spłaty kredytu, naliczają jakies odsetki. Zero kontaktu. Nie polecam
Autor: makatka
jaka kowiek pisze się razem, pod warunkiem, że w ogóle tak sie pisze (samo)
Dodano: 29 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
co wy w ogóle wypisujecie, ktoś wam za to płaci? niewielki limit to ile? 50 zł? takiego riczmena to rzeczywiście mogą pożreć żywcem odsetki pewnie, takie głupoty wypisujecie że aż rzygać się chce, a z tym małżeństwem młodym dymanym rękawiczkami to super dobre, ktoś zapłacił gościowi 3 zł a nie 2? za tę opinie? to przegięcie, otóż pragnę was poinformować, ze jestem klientką sygmy od 3 lat i mogę tylko wystawić im bardzo pozytywną opinie, ono zachowują się naprawdę bardzo ok w stosunku do klienta
Autor: Niezadowolona
Karta
Dodano: 28 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Jako klient banku sygma zaznaczamy "teoretyczny " bo bank nas dyma jak chcę chciałabym ostrzec ludzi którzy zamierzają zawrzeć umowę jakąkolwiek z tym bankiem. Posiadam u nich kartę z niewielkim limitem okazuje się że spslacam regularnie ale większość to odsetki, po rozmowie z bankiem z czego zupelnie co innego mówią mi na jednej infolinii co innego na drugiej jestem absolutnie wkurzona. Zastanówcie się dwa razy czy napewno chcecie podpisywać z nimi jaką kowiek umowę, taniej wyjdzie was chwilówka w jakim kowiek banku czy też parabanku stanowczo nie polecam oszuści i nic więcej
Autor: gargamel
To chyba efekt wyścigu szczurów
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Masz rację .Każda wyłudzona kwota jest istotna.Wypowiedzenie musisz złożyć ,jednak dobrze że ostrzegasz nas i znajomych.Taka reklama spowoduje że naciąganie przestanie się opłacać
Autor: wku..iony
naciagacze
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jako młode małżeństwo skorzystaliśmy wiele lat temu z możliwości kredytowania zakupów w sieci Geant. zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że to złodziejskie oprocentowanie itd, jednak są takie momenty w życiu że człowiek nie ma wyboru. raty spłaciliśmy do ostatniego grosza sumiennie. po pół roku otrzymuję informację, że zalegam z opłatą za kartę (wielkość tej opłaty jest nieistotna - liczy się fakt). po kilkuminutowej rozmowie z opryskliwą urzędniczką tej instytucji otrzymuję informację z której wynika, że opłaty przestaną być naliczane gdy złożę pisemną rezygnację z ich usług. niech ktoś spróbuje znaleźć tą informację w umowie lub na ich stronie internetowej. dymają nas w białych rękawiczkach. nie dajcie się.
Autor: gargamel
Dziłaj cierpliwie
Dodano: 25 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do Wkurzonej.Musisz złożyć zlecenia zamknięcia rachunku i likwidacji karty wziąć potwierdzenia na piśmie A grają z Tobą w bambuko bo masz Kartę z ubezpieczeniem .I dlatego chcą jak najdłużej ściągać kasę za ubezpieczenie.Do miesiąca czau konto i karta powinny zostać zlikwidowane Żerują na nieświadomości klientów.
Autor: Wkurzona
Sygma, to naciągacze..
Dodano: 25 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wzięłam sprzęt AGD na raty w Sygma banku, spłaciłam już półtora miesiąca temu (wzięłam na 6 rat), poszłam do punktu zamknąć to konto oddać im tę kartę, ponieważ nie będę z niej już nigdy korzystać. Co się okazało ? Przedstawiciel z miesiąca na miesiąc odsyła mnie i mówi, że dopiero mogę w grudniu itd... Zadzwonię do nich, nie będę do naciągacza więcej chodziła i prosiła o zamknięcie kota. Przy zawieraniu umowy powiedział, że zaraz po spłaceniu mogę się zgłosić i zlikwidować konto więc poszłam i niestety odesłał mnie z kwitkiem. Moja cierpliwość już się skończyła... Ostrzegam przed tym bankiem, już nigdy więcej żadnych rat w tym banku!
Autor: Armagedon
Rzecz dzieje się w Polsce
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sygma to banda naciągaczy, manipulujących danymi klientów i opłatmi którzy do nich wpłacają. Bank ten musi chyba mieć jakieś personalne powiązania z Polską, bo nie sposób z nimi wygrać sprawy w sądzie. Pojawiają się już sugestie że bank prowadzą polscy boznesmmeni, tylko pod szyldem francuski ot tak dla swojego bezpieczeństwa prawnego. Osobną sprawa jest ubezpieczenie kredytu. Ubezpieczenie biorą, ale nie da sie z niego skorzystac. Byłem zegarmistrzem, dostałem kartę kredytową z ubezpieczeniem i w międzyczasi straciłem wzrok. Niestety odmówino mi spłacenia kredytu z ubezpieczeni bo rzekomo moge dalej pracować jako ślepiec,P>S> Podobno SYGME założyła grupa ludzi z zarządu GEANT Polska.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.