Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów
Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: Wezuwiusz
Mówmy prawdę
Dodano: 27 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do karoliny -Pani jest chyba oderwana od rzeczywistości -cel tego pseudobanku jest tylko jeden -WYDOIĆ OD KLIENTA JAK NAJWIĘCEJ PIENIĘDZY-szczególnie na wszelkich wziętych z kapelusza opłatach.
Autor: karolina
nieprawda o sygmie
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
piszecie nieprawdę o sygmie, ale to zupełną nieprawdę, jestem klientka sygmy od 4 lat i cenie sobie ich usługi, według mnie to solidny dbający o klienta bank
Autor: Kolp
Najgorszy bank z jakim kiedykolwiek mialem do czynienia
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy bank z jakim kiedykolwiek mialem do czynienia
Autor: Asia
ROZCZAROWANIE
Dodano: 24 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam, "x" lat temu korzystałam z usług przez sygma bank ponieważ był to bank kredytowy, który udzielał pod daną firmą pożyczki chyba było to Nomi, bo akurat tam potrzebowałam coś kupić na raty. Wszystko było ok spłat dokonywałam w terminie po czym okazuje się, ze po spłaconych dawno ratach zostają naliczane opłaty na kartę, której nie posiadam. W sklepie zostało mi przedstawione to tak, że gdy karta przyjdzie na mój adres mam ja po prostu wyrzucić po to by nie była aktywna a sama się nie może aktywować jednak po czasie okazało się, że jest inaczej i dostaje smsy z tym ,że mam uregulować płatność. Ja zapłacę bo tu nie chodzi o płatność ale o niekompetencje tych ludzi - jest szokująca i ciekawe czy wszystkim wciskają taki kit! A karta nie mogła się sama uaktywnić prawda?? NIE POLECAM!!
Autor: Hela
chyba ci sie banki pomylił
Dodano: 19 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
nie ma takiego banku jak sigma, pewnie piszesz o czym innym, zdarza się ;), jestem w sygmie 4 lata i nie miałam nigdy zadnej z takich sytuacji, wręcz odwrotnie zawsze mnie zaskakują profesjonalizmem
Autor: Monika S
Tylko nie SigmaBank
Dodano: 19 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pierwszy raz mam okazję korzystać z usług tego banku. Jestem zszokowana jak traktują klientów. Wpłaty są księgowane z dużym opóźnieniem nawet 4 dniowym, ale na to miejsce wolą wysłać przypomnienie za które trzeba sobie zapłacić. Dziwne nie maja czasu zaksięgować na czas wpłat, ale maja czas na pisanie przypomnień, by dodatkowo zarobić na tych opłatach-OSZUŚCI. Dodam, że Panie które pracują na infolinii są tragicznie nieuprzejme, opryskliwe i nie chcą klientów dopuścić do słowa, wręcz krzyczą przez telefon i nie chcą wysłuchać klientów. Pierwszy raz spotykam się z taką niekompetencją ze strony banku, choć już z wieloma współpracowałam(również zawodowo).
Autor: Marlena
czytać umowy
Dodano: 15 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Marta: to co piszesz trochę jest bez sensu, myślisz może że ktoś kto po niżej mimo wielu apeli na licznych forach, po takich wpisach przeczyta następna umowę , którą będzie podpisywał?, to że akurat są takie wpisy poniżej dotyczące sygmy o niczym nie świadczy, na pewno nie świadczy że sygma jest jakimś złym bankiem
Autor: Marta
jak odstapic od karty k?
Dodano: 14 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
do ~Pawelek: w kazdej umowie masz jasno napisane jak nalezy odstapic od karty kredytowej. Ja zaraz po otrzymaniu karty poszlam do placowki Sygma w Lodzi (Galeria), zlozylam wniosek o odstapienie od karty, mam potwierdzenie dla siebie, karty nie mam, nic mi nie naliczaja. Mozna to tez zrobic listownie. Wszystkie warunki sa w umowie, czytajmy przed podpisaniem - sadze, ze w Twojej umowie bylo podobnie jak w mojej, tytul umowy mialam: "Wniosek o przyznanie rachunku kredytowego i karty kredytowej". Pozdrawiam.
Autor: Pawelek
Raty
Dodano: 13 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam jeszcze 8 rat do spłacenia i mam kartę kredytowa z której nie korzystam jak brałem na raty to nie poinformowali mnie ze bede miał. Kartę jeśli splace wszystkie raty wcześniej to karta bedzie nie ważna prosze o pomoc jak ta kartę zlikwidowac
Autor: Mason
Telefon
Dodano: 11 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PAMIĘTAJ -jak zawierasz umowę z bankiem nie podawaj NIGDY numeru telefonu ,i w razie czego muszą się z tobą kontaktować listownie i masz spokój i nikt ciebie nie męczy .I PAMIĘTAJ -NIE MASZ OBOWIĄZKU PODAWANIA TWOJEGO NUMERU TELEFONU .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.