Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: magda
cos nie tak
Dodano: 22 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam wrazenie ze tu jedna osoba pisze te swoje negatywne 'recenzje', wszystkie sa na jedno kopyto, pisane dokladnie w ten sam sposob, ale oczywiscie sytuacje bardzo sie 'roznia'
Autor: Tamara
sygma
Dodano: 21 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
pewne zaszła jakaś pomyłka, na twoim miejscu udała bym się do placówki i na spokojnie może wyjaśniła sytuację, z sygmą właśnie tak się da, po co zaraz histeryzować?
Autor: Sylwester
Karta kredytowa
Dodano: 19 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
CZY KTOŚ MOŻE MI WYTŁUMACZYĆ TAKĄ SYTUACJĘ -Niedawno przysłali mi nową kartę kredytową ,pomimo że stara karta jest jeszcze ważna przez 2,5 miesiąca i pomimo że wcześniej napisałem że nie jestem zainteresowany nową kartą kredytową .Po moim telefonie do Sygma Bank -pani odpowiedziała mi ,że muszę przyjąć kartę bo mam jerszcze nie spłaconą kartę kredytową i w przypadku odmowy będę musiał od razu spłacić całość zadłużenia . Czy to jest normalne ,że spłata zadłużenia jest uzależniona od tego czy przyjmę nową kartę .Czyli jak przyjmę nową kartę to nie muszę od razu spłacać a jak nie przyjmę to muszę spłacić całość . PARANOJA ! Ja jednak odsyłam do banku przysłaną mi kartę !!
Autor: MATI
Opłaty
Dodano: 19 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do Magdy -opłat z kapelusza to w tym banku jest na pęczki -.i co chwilę wzrastają -jeszcze jedna podwyżka i rezygnuje z tego banku .KIEDY KLIENT WRESZCIE BĘDZIE ŚWIADOMY ZA CO PŁACI W TYM BANKU-kiedy wreszcie będzie to bardziej przejrzyste.No bo np.kupując coś w sklepie i płacąc kartą za kiljadziesiąt złotych DZIEWIĘĆ LAT TEMU -do dzisiaj jestem obciąźany co miesiąc kwotami pod nazwą -PRZYJAZDNE ZAKUPY.Takiego czegoś nie ma w umowie -kompletna paranoja .TAKIEGO DEBILIZMU INNE BANKI NIE STOSUJĄ. SZANOWNY BANKU -klient chce wiedzieć wreszcie bardziej treściwie O CO CHODZI .No i najważniejsza rzecz -ZMIEŃCIE WRESZCIE FORMĘ WYCIĄGÓW COMIESIĘCZNYCH -to jest naprawdę czarna magia -weźcie przykład z innych banków .TAM NAPRAWDĘ WIADOMO O CO CHODZI !!!
Autor: magda
ludzie ogarnijcie się
Dodano: 14 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jakie opłaty mogą zostać wyciągnięte z kapelusza? Podpisujesz umowę i wszystko jest w niej określone, to na co poza umową niby mogą naciągnąć? ogólnie banki to są taki instytucje które by się nie narażały na łamanie przepisów
Autor: krystyna
naciagacze
Dodano: 9 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jak mozna naciagac w tak bezczelny sposob porzadnych ludzi .Biorac kredyt mimosplaconych rat ciagle przychodzi cos do zaplacenia czuje sie oszukana i zrozpaczona .mam mala emeryture i kazdy wydatek to dla mnie duzy problem .Ostrzegam zastanowcie sie zanim bedzie za pozno .
Autor: kredytobiorca
ostrzerzenie
Dodano: 9 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nigdy wiecej takich bankow przestrzegam
Autor: mysza
132
Dodano: 9 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank jaki moze byc potrafią nawet przez caly dzien wydzwaniac,maja duzy prolmem z księgowością i z ztym cos powinni zrobic bo to ludzie pojecie przechodzi co ten bank wyrabia.masakra
Autor: Karolina
o czym ty człowieku piszesz
Dodano: 8 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
o jakich opłatach dodatkowych w ogóle piszesz? czy aby nie o takich które wynikają z tego, ze waśnie ty coś zawaliłeś np nie wywiązałeś się ze swoich zobowiązań względem banku?
Autor: magda
dla mnie na plus
Dodano: 3 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam w sygmie konto, w tym roku wzięłam też pożyczkę na moje wymarzone greckie wakacje :) żadne nieprzyjemności mnie nie spotkały, ja przestrzegałam umowy, sygma przestrzegała umowy, jesteśmy dorosłymi ludźmi - zapoznajemy się dokładnie z każdym dokumentem na którym składamy podpis
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.