Logowanie Rejestracja
Sygma Bank opinie Klientów

Sygma Bank opinie

Opinie o banku Sygma Bank

Sygma Bank - ocena: 1.65 / 5 - liczba opinii 703

Zobacz opinieSygma Bank Polska S.A. jest częścią Grupy BNP Paribas Personal Finance. Specjalizuje się w aktywnym wspieraniu sieci detalicznych poprzez usługi finansowe i pozafinansowe, jak również kredyty ratalne oraz pożyczki gotówkowe.

W opinii klientów bank cieszy się dużą popularnością w sieci

 

 

Opinie klientów o Sygma Bank. Co myślą użytkownicy o Sygma Bank?

Promocja tygodnia w Sygma Bank:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 15 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Sygma Bank
Dodaj opinię o Sygma Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Sygma Bank (815):

Autor: krystyna
uwaga na ten bank
Dodano: 5 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mialam u nich raty na zakupy w realu,owszem raty ok.dostalam ulge z tyt.zmiany oprocentowania i przez pomylke zaplacilam wiecej,to oni wyslali mi te nadplate poczta najdrozsza oplata,/na moj koszt/bo ponoc nie mieli konta,a ja co miesiac wlasnie przelewem placilam,to jak nie mieli konta,co za debilizm i dogadac sie z nimi nie moglam w tej kwestii.jak nienormalni
Autor: Darek M.W.
400 zł na Allegro
Dodano: 7 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Obecnie mają fajną promocję na kartę kredytową mamBONUS z premią do 400 zł na Allegro: http://www.jakoszczedzic.pl/2018/02/400-zl-na-allegro-do-karty-bgz-bnp-paribas.html
Autor: Hala
opinia
Dodano: 5 stycznia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tragizm. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 55 minut czekałam na połączenie gdzie następnie mnie przełączono , a dokładnie mówiąc rozłączono. A więc nastepne połączenie dalsze 30 minut. Gdybym ja tak traktowała klientów z pewnoscią poszłabym z torbami.
Autor: mna
oszusci
Dodano: 30 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
co jakis czas dzwonia, ze niby nie zapacilam raty miesiecznej chciaz mam ustawione stale zlecenie i zawsze pieniazki sa na koncie i zlecenie działą... banda naciagaczy i oszustów. kontakt telefobiczny,, po pol h czekaniu na glos konsultansta darowalam sobiue
Autor: klient
mambonus
Dodano: 14 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
doładowanie telefonów nie działa już trzy miesiące żenada!!!
Autor: kilient
obsługa
Dodano: 28 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
BGŻ reklamuje same korzyści z wypłaty gotówki z karty. W Bydgoszczy otworzyli nową placówkę BGŻ weszłam i zapytałam z jakich bankomatów można korzystać a urocza pani mówi cytat " ależ z kart kredytowych banku nie wolno wypłacać gotówki ! " musiałam wyjść bo się prawie posikałam ze śmiechu. To się nazywa super obsługa.
Autor: klient
mam raczej niemam bonus
Dodano: 28 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie można wymienić punktów na doładowanie telefonu. podobno jest przebudowa strony, tak długo chyba ze przebudowują łopatą! Zdaje się że mamy teraz Bardzo Wielką Żenadę, po Francusku
Autor: Ewa
Program mamBonus
Dodano: 2 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pisałam tu ok 2 tygodnie temu ... nie dostałam produktu za punkty. Sprawa ciągnie się od połowy listopada. Gdy nie dostałam produktu to napisałam do nich i otrzymałam odpowiedź, że zmieniają firmę dostawczą, przepraszają i oddają mi punkty nawet z pewną nawiązką jako rekompensatę. Zamówiłam więc ten sam produkt ponownie i otrzymałam potwierdzenie z nową nazwą firmy dostawczej. Niestety produktu jak nie było tak nie ma. Napisałam do nich ponownie ale tym razem już nie doczekałam się odpowiedzi. Konsultanci telefoniczni "nic nie wiedzą" a odpisać - jak widać - też nie ma komu. Wychodzi na to, że te bonusy i zbieranie punktów na nagrody to jedna wielka ściema ! ! !
Autor: Andrzej
OSZUŚCI
Dodano: 31 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie dostałem żadnej karty kredytowej a muszę dla oszustów zapłacić kasę że niby ją aktywowałem i za utrzymanie karty to jest śmieszne ,powinien się ktoś w końcu zająć tymi niby banka bo ludzi naciągają na kasę tak w pl się kradnie legalnie
Autor: Jula
OSZUKANA
Dodano: 27 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem wściekła i oczywiście NIE odpuszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.