Logowanie Rejestracja
SMS365 opinie Klientów

SMS365 opinie

Opinie o banku SMS365

SMS365 - ocena: 2.00 / 5 - liczba opinii 15

SMS365 oferuje pożyczki w kwotach od 200 do 3000 zł na okres 15 lub 30 dni. Klienci w wieku od 20 do 75 roku życia mogą składać wnioski zarówno przez internet jak i drogą SMS. Wygodnym rozwiązaniem jest bezpłatna apikacja na smartfony.

 

Firma przygotowała ofertę promocyjną "30 zł za każde polecenie". Istnieje mozliwość przedłużenia pożyczki o 15 lub 30 dni ( w zależności od okresu na jaki była udzielona pożyczka).

Opinie klientów o SMS365. Co myślą użytkownicy o SMS365?

Dodaj opinię o SMS365:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku SMS365 (15):

Autor: film_komediowy
SMS365
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
w naglej potrzebie namowiony przez kolege skorzystalem z ich uslug i nie zaluje. w przyszlosci w razie czego tez skorzystam, dobra firma, polecam!
Autor: czarna_ines
POLECAM
Dodano: 15 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
kasa na koncie blyskawicznie sie znalazla, formalnosci niewiele, kontakt spoko - wszystko jasne dla mnie bylo juz od podstaw, wiec moge szczerze polecac dalej :)
Autor: Irena
100% satysfakcji!
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Byłam w ciężkiej sytuacji w wakacje, nie miałam za co kupić dzieciom podręczników, na szczęście koleżanka poleciła mi tę firmę. Pożyczkę wzięłam niewielką w sumie, teraz spłacam w wygodnych ratach, za bardzo mnie to nie obciąża :)
Autor: Kinga
Polecam
Dodano: 17 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Panie na infolinii sympatyczne, dokumentów wiele potrzebnych nie było, a pieniadze na koncie znalazły się bardzo szybko - teraz tylko muszę je spłacić hihi Polecam ogólnie! :)
Autor: samoA
smsik
Dodano: 5 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Szczerze polecam, prawdziwi profesjonaliści, wszystko było dla mnie jasne i klarowne!!!
Autor: Wojtek
opinia
Dodano: 2 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Dziwne u mnie normalnie przebiegło .
Autor: Wnioskodawca
Opinia
Dodano: 31 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
złodzieje racja, dziś dostałem odmowę od wczoraj czekałem na decyzję wredne konsultantki bezczelne aroganckie złożyłem pismo do związku firm pożyczkowych trzeba ich wyeliminować oszuści i tyle
Autor: Jurek
opinia
Dodano: 26 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oszuści i tyle skandal kobiety bezczelne aroganckie pyskate na śmietnik z nimi pod lupą prokuratury są bo sprawdzałem
Autor: Wnioskodawca
Opinia
Dodano: 22 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jednym słowem złodzieje i oszusty bezczelne konsultantki uciekać z daleka podpisuję się pod innymi
Autor: Klientka
Opinia
Dodano: 21 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Potwierdzam oszuści perfidna i bezczelna obsługa ordynarna, powinni targować na jarmarkach uciekajcie od tych złodziei ja już złożyłam odpowiednie zawiadomienie do służb
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.