Logowanie Rejestracja
ratka opinie Klientów

ratka opinie

Opinie o banku ratka

ratka - ocena: 4.70 / 5 - liczba opinii 14

Na ratka.pl uzyskasz pożyczkę ratalną w wysokości od 1000 zł do 3400 zł załatwiajac wszystkie formalności online. Pożyczkę możesz rozłożyć sobie w elastycznej formie spłaty nawet na 18 miesięcy. Jedyne co potrzebujesz to tylko dowód osobisty, stałe źródło dochodu oraz nie mieć negatywnych wpisów w bazach dłużników.

 

Ratka cieszy się bardzo pryzchylnymi opiniami w sieci, co spowodowane może być faktem, że jest marką zależną od spółki Alsentra oraz globalnej marki udzielajaćej pożyczek na całym świecie czyli Aasa Polska Global. Wnioskując o pożyczkę ratka możesz być pewien pełnego profesjonalizmu.

Opinie klientów o ratka. Co myślą użytkownicy o ratka?

Promocja tygodnia w ratka:

pożyczka na raty

  • kwota pożyczki do 3400 zł
  • możliwość rozłożenia na 24 raty
  • prosty wniosek online
  • niskie koszty pożyczki

Dodaj opinię o ratka:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku ratka (17):

Autor: ratka
ratka is the best
Dodano: 14 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
of pożyczka ratalna!
Autor: Ania
u mnie tak samo
Dodano: 1 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Naprawdę szybko, łatwo i przyjemnie rzec by można było. Pożyczka na ratka to istna przyjemność, nie to samo co banki i inne firmy pożyczkowe, które chyba tylko udają, że pożyczają
Autor: Misi
u mnie okej
Dodano: 22 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
miałam decyzję jeszcze tego samego dnia, w ciągu godziny praktycznie zadzwonili z ratka.pl i następnego dnia kurier przywiózł umowę do podpisu
Autor: rozczarowana
czekam na decyzję
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dziwne, czekam już drugi dzień na decyzję, co się dzieje?
Autor: olka
ratka
Dodano: 5 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wykopałam ofertę na internecie i wydała się być ciekawa. Mało formalności, szybka decyzja i mam ratkę
Autor: Michał
więcej takich frm
Dodano: 5 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo dobra obsługa z pomocą której pożyczka na ratka to bardzo dobra decyzja
Autor: maja
super pożyczka
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo zadowolona jestem z pożyczki na ratka
Autor: Fabian
ratka
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Składając wniosek na ratka.pl nieco się obawiałem - firma działa dopiero od wakacji. Jednak przekonały mnie rankingi, w których Ratka.pl plasuje się zawsze wysoko. Plus za ciekawe konkursy i bloga - już z kilku skorzystałem i naprawdę działają;)
Autor: ratkowiczka
ratka jest swietna
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
to super rozwiazanie dla ludzi ktorzy potrzebuja nagle sporej kwoty pieniedzy a chcieliby placic niewielkie raty,bo maja np. problemy finansowe. ja niewiele zarabiam a akurat zepsula sie lodowka w domu i co trzeba bylo zrobic kupic nowa. w banku mi nie dadza bo mam juz kredyt a te wszystkie pozyczki gotowkowe to przewaznie tylko na miesiac. kompletnie mnie to nie urzadzalo. ale znalazlam ratke, wzielam u nich pozyczke i jestem uratowana ;))
Autor: miron
ratka
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ratka to nie lada gratka, hehehe. A serio to bardzo dobra propozycja dla osób, które chcą pożyczyć nieco większą kwote na dłuzszy okres. Mi takie rozwiązanie bardzo pasuje. Do tego ratka ma bardzo sympatycznego bloga z poradami oszczednoścowymi. Z niektórych nawet skorzystałem.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.