Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: fajnenogimasz
cokolwiek
Dodano: 20 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Przyczepiłbym się do kilku rzeczy jak obsługa klienta czy awaryjność strony internetowej, ale w sumie nie w jakimś wyróżniającym się na tle konkurencji stopniu ;) Mocne 4+, stąd opinia pozytywna :D
Autor: migua
w porzo
Dodano: 19 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jest w porządku. mogłoby być większe oprocentowanie konta, ale poza ty nie ma na co narzekać
Autor: czarekpieczarek
Gitarka
Dodano: 18 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Oprócz obsługi klienta, wszystko w porządku :D Polecam bank, od 2 lat jestem i nie narzekam ,wręcz przeciwnie! :)
Autor: evelka
Ok.
Dodano: 17 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank przyjazny wobec klienta, ale do poprawienia aplikacja mobilna. poza tym oferta na konto osobiste bardzo ok :)
Autor: gradra
brak kontaktu meilowego klienta z bankiem
Dodano: 12 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To żenada mamy XXI wiek a klient nie ma możliwości kontaktu przez konto internetowe z bankiem. Są tylko wiadomości w jedną stronę i to z reguły zmiany na gorsze warunki.
Autor: yurek997
fajne konto
Dodano: 11 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam konto osobiste w Raiffeisenie i zdecydowanie na + bo parktycznie zero oplat, konto pracuje bo jest dobre oprocentowanie, kasa rosnie a ja wlasciwie nie musze nic robić, a gdy mam jakies pytania, to zawsze ktos w banku pomoze ;)
Autor: Sasha
Fajne promocje, obsługa klienta do poprawy
Dodano: 10 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem zadowolona z usług banku, szczególnie z różnych promocji i ofert specjalnych. Jedyne co jest na minus to obsluga klienta na infolinii, zawsze długo czekam :/
Autor: Dezodek
Git!
Dodano: 27 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja osobiście polecam usługi Raiffeisen, jestem tam dwa lata, i tylko raz zdarzyło mi się coś nie miłego, w postaci trochę nie miłego pracownika, ale poza tym, wszystko działa bez zarzutu :) mam tam konto osobiste i brałem kredyt na 6k :)
Autor: Katek
W porządku z wyjątkiem aplikacji
Dodano: 27 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank jest ok, ma korzystne oferty, szczegolnie na konto osobiste, ale aplikacja troche nawala. polecam poprawić. poza tym nie mam zarzutow.
Autor: Pawel
dostep do konta
Dodano: 23 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
niekompetenti pracownicy 3 razy bylem po dostep do konta przez internet i ani razu nie dostalem czego chcialem
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.