Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: fabianos
fajne oszczędzanie
Dodano: 8 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
miałam juz zalożone konto osobiste w Raiffei a od jakiegos czasu mamy tez z żona oszczędnosciowe Wymarzony cel i bardzo jesteśmy zadowoleni, zadnych neispodzianek. Odkladamy sobie kiedy i ile możemy, nikt nas nie ściga jak odłożymy raz mniej raz więcej, więc fajnie, polecamy
Autor: Sloik
Zadowolony
Dodano: 7 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Osobiście polecam usługi Raiffeisen-a, konto założyłem ok 4 lat temu bez karty (namowa znajomego przy okazji jakiegoś programu partnerskiego, za polecenie), nie miałem okazji korzystać, ponieważ konto miałem w innym banku który niestety zaczął robić mi na złość. Zmieniłem ofertę na aktualną i muszę stwierdzić że konto wymarzone jest czymś czego poprzedni bank nie mógł mi zaoferować.
Autor: Turysta
Raiffeisen
Dodano: 4 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Co do obsługi jest wg mnie na wymaganym poziomie :) Co do ich usług jestem zachwycony tym, że są powyżej konkurencji. To, że jest wszystko bezpłatne jedynie karta 3zł. Ale dają różne ubezpieczenia typu nagła choroba czy awaria w mieszkaniu. A, zaskoczony pozytywnie jestem tym, że płacąc za hotel czy robiąc zakupy za granicą dostaje ubezpieczenie turystyczne na 30 dni.
Autor: uleks
bank dla ludzi
Dodano: 3 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo szybko poszlo wszystko z zakladaniem konta dla firmy. Raiffesen wychodzi z fajnymi ofertami, i osobiste i biznesowe, dobre warunki dla normalnych ludzi, obsluga też na +
Autor: Dorka
gwarancja
Dodano: 31 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jako jeden z nielicznych banków daje gwarancje niezmienialności opłat jeśli chodzi o konto osobiste. To wielki plus!
Autor: husky
karta kredytowa
Dodano: 31 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja mam z kolei kartę kredytową o jakiegos czasu w rajfie i bardzo fajnie mi sie sprawdza. Dobre warunki dają,wiec w sumie kazdy cos dla siebie znajdzie, mysle ze warto sprobować
Autor: leonn
konto firmowe
Dodano: 31 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
zalozylem z zoną właśnie konto dla naszej firmy w Raifeisenie i jesteśmy milo zaskoczeni przez malutkie oplaty, a wiele korzysci. Jak narazie super wszystko idzie zeby nie zapeszyc :) polecamy
Autor: keksiko
Mgr
Dodano: 24 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W raiffie mam konto firmowe. Czy jest niebiańsko? Odpowiedź brzmi tak: idealnie nie jest, ale jest profesjonalnie i rzetelnie a to najważniejsze. W dodatku potułałem się przez te lata po bankach, i największą zaletą jest to, że w raiffie nie wyrywam sobie włosów z głowy w reakcji na komunikację z bankiem. Obsługa profesjonalna, jasne warunki. Jak mnie nie zdenerwujecie to jeszcze trochę u was (raiff) pobędę :)
Autor: DianaP
Całkiem w porządku
Dodano: 24 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bank ma dobre oferty, szczególnie na konto osobiste i firmowe, jednak jeśli chodzi o obsługe na infolinii to muszą chyba zmienić pracownikow, sa niesympatyczni i zawsze dlugo czekam!!
Autor: Bogdan
kpina
Dodano: 21 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Posiadam w tym banku dwa konta, firmowe i osobiste, posiadam w nim również kredyt który spłacałem systematycznie albo przed czasem i wtedy było ok. W momencie gdy w tym miesiącu nie przelałem raty w terminie już po pięciu dniach zadzwoniła arogancka Pani która w sposób wręcz bezczelny domaga się natychmiastowego uregulowania należności grożąc nasłaniem pracownika terenowego, o co chodzi? Konto firmowe wykazuje fajne obroty, zarabiają na mnie fajne pieniądze, a gdy lekko "przewalisz" termin atakują Cię - nękają telefonami (kilka dziennie) i naliczają kary. Czy ktoś podpowie gdzie napisać skargę. Ja wiem jedno przenoszę konta do innego banku bo z Tym nie chcę mieć nic wspólnego.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.