Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: marcin
Bez zasterzeżeń
Dodano: 22 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bardzo przyjemna obsługa w banku, warunki jasne i moim zdaniem korzystne więc jak najbardziej na plus i polecam :)
Autor: krevkaDi
git bank
Dodano: 22 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Duży plus za cierpliwość i wyczerpujące odp. konsultanta. dot. konta osobistego, co znacznie ułatwiło podjęcie decyzji i nie czułam się jak ciemnota ;)
Autor: edek77
pozytyw
Dodano: 19 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
korzystna oferta dla kont osobistych i firmowych, dobry pakiet ubezpieczen, warunki jasne. Krótko i na temat :)
Autor: Bogdan
poprawka
Dodano: 17 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Oczywiście dla Banku duży pozytyw, czego nie zaznaczyłem w poprzedniej wypowiedzi omyłkowo.
Autor: Bogdan
rewelacyjny serwis
Dodano: 17 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Odnośnie oferty i produktów, to jak wszędzie są lepsze i gorsze. Generalnie jest bardzo konkurencyjna oferta. Mnie natomiast ujmuje serwis i jakość obsługi. Korzystam z kilku oddziałów i wszędzie jest dobrze, ale oddział w Jaworznie podnosi poprzeczkę najwyżej. Szczerze czuję się tam jako ktoś bardzo ważny, co jest dla mnie niespotykane.
Autor: tamarka
pozytywnie
Dodano: 17 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wszystko sprawnie, dobry wybór ofert dla kazdego, osobiste i dla firm też, pomocna obsługa. W moim oddziale w Lublinie zawsze bez problemów:)
Autor: halinowa
karta kredytowa
Dodano: 12 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja moge polecic karte gotówkową w Raiff, bardzo korzystne warunki przy niskich opłatach, czego chciec wiecej. Trochę co prawda naczekalam się w oddziale na swoją kolej ale coż, mogłam zamówić sobie przez internet to mialabym szybciej :)
Autor: klient
opinia
Dodano: 12 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem klientem prawie 8 lat,jest okej ,miła obsługa i bardzo uprzejma . Nie trzeba długo czekać na obsługę,jestem bardzo zadowolony i polecam ten bank. Dotyczy banku Raiffeisen w Nowym Targu.
Autor: tlonek
zmiany
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pozytyw za mega warunki oferty, dałbym nautrala za irytujący czas oczekiwania na połąćzenie z infolinią ale co tam, łapcie plusa :D
Autor: liliput
bez uwag
Dodano: 8 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W raiffeisen jestem już ponad rok i muszę przyznać, że na prawdę jest ok :) trochę na infolinii się czeka, ale za to warunki jak i obsługa klienta wzorcowe ;)
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.