Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Jeremi
spox
Dodano: 8 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Oferta wymarzonego bardzo ok. Kontakt z konsultantami, różnie bywa. Ogólnie spoko.
Autor: JANEK
Chyba również nie polecam
Dodano: 3 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Faktycznie są ogromne kłopoty z kontaktem zarówno telefonicznym jak i internetowym. Przez internet tylko reklamacje można złożyć. :))
Autor: AMBER
RAIFFEISEN POLBANK - BEZNADZIEJNY BANK - NIE POLECAM
Dodano: 3 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
RAIFFEISEN POLBANK - BEZNADZIEJNY BANK - NIE POLECAM !!!! NIE MOŻNA ROZWIĄZAĆ UMOWY. WSZELKIE PRÓBY KONTAKTU Z BANIEM PRAKTYCZNIE NIEMOŻLIWE. BRAK KONTAKTU INTERNETOWEGO ORAZ TELEFONICZNEGO. TAK UTRUDNIAJĄ ABY NACIĄGAĆ KLIENTÓW NA KOSZTY. TRAGEDIA!!! TYGODNIAMI MOŻNA ZAŁATWIAĆ U NICH RÓŻNE SPRAWY A I TAK WYNIK MOŻE BYĆ WĄTPLIWY. RAIFFEISEN POLBANK PATRZY TYLKO NA WŁASNE ZYSKI A KLIENTA TRAKTUJE JAK POTENCJALNE ŹRÓDŁO TYCH ZYSKÓW WIĘC NIC BEZ OPŁATY TAM NIE ZAŁATWICIE.
Autor: Andrzejek
oprocentowanie zalezne
Dodano: 2 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kto posiada w Raiffeisen kredyt z oprocentowaniem zmiennym,zaleznym od kwoty wykorzystywanego kredytu tzw.kredyt odnawialny ew.kredyt bezpieczny,gdzie mozna wplacac i wyplacac srodki do wysokosci przyznanego limitu. Prosze o kontakt na tym forum opiniodawczym.Cos sprawdzimy i zobaczymy czy nie oszukuja.
Autor: kasander
Jest ok
Dodano: 29 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Najabdziej chyba podobała mi się sporządzona umowa, jasna i przejrzysta do tego bardzo profesjonalna obłsługa w banku. a razie konto osobstie w raiffeisen i jeden splacony kredyt (5k) Mogę śmiało polecać :D
Autor: renatka
wymarzone konto osobiste
Dodano: 28 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
do Raiffa przekonały mnie darmowe wypłaty z bankomatów w całym kraju plus fajny paliet ubezpiezeń, tym wymarzone konto się wyróżnia
Autor: mlodzian
Nie narzekam
Dodano: 24 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ogromny plus za stałe warunki w przypadku wymarzonego konta osobistego, tym mnie złapali i trzymają :D
Autor: evee
Konto firmowe
Dodano: 24 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
konto firmowe jest bardzo na plus, dużo mają darmowych usług, polecił mi kolega i jestem bardzo zadowolona...
Autor: Skipisek
Polecam
Dodano: 23 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam u nich konto złotówkowe i w €. W grudniu otrzymałem ofertę na tani kredyt, bez formalności. Skorzystałem, dołożyłem oszczędności i spłaciłem hipoteczny kredyt w innym banku. Wszystko trwało może 2 dni, bo obsługa bardzo profesjonalna, choć Nasielsk to nie metropolia, lecz małe miasteczko na północ od Warszawy. Jeszcze raz polecam...
Autor: Andrzejek
KNF ??
Dodano: 23 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie czytam te opinie i wlos mi sie jezy na glowie.Jak mozecie pozwalac na okradanie sie przez ten zlodziejski ambergoldraiffeisenpolbank ?? Piszcie skargi do Pana Andrzej Jakubiak Przewodniczacego Komisji Nadzoru Finansowego z jednoczesnym powiadamianiem-do wiadomosci Pani Premier Beaty Szydlo /Premier powoluje i odwoluje Przewodniczacego KNF/ i zamieszczajcie te skargi na wszystkich forach dyskusyjnych i stronach opiniodawczych,rowniez i na tej stronie. NIECH OPINIA PUBLICZNA I WIELCY TEGO KRAJU WIEDZA O TYCH PRZEKRETACH-POZNIEJ POWIEDZA NIE WIEDZIELISMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ponadto GREMIALNIE REZYGNUJMY Z USLUG TEGO PSEUDO BANKU.LIKWIDUJMY SOLIDARNIE KONTA WYCOFUJMY KAPITAL NIECH BANKRUTUJA KU PRZESTRODZE INNYM.WYMUSIMY SZACUNEK INACZEJ NIC Z TEGO NIE BEDZIE
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.