Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Rafał
kredyt mieszkaniowy
Dodano: 2 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dramat!!! Byłem w oddziale banku w sprawie kredytu mieszkaniowego, lecz nie zastałem osoby, która zajmuje się hipoteką więc pracownik w moim imieniu złożył zapytanie online - obsługa miła. Minęło 14 dni i nikt się nie odezwał. Zażenowany sytuacją poszedłem ponownie ale do drugiego oddziału w moim mieście. Pracownik banku wysłuchał mnie uważnie, zebrał wszystkie niezbędne informacje dotyczące mojej sytuacji finansowej itp. po czym mówi, że dzisiaj jeszcze oddzwoni do mnie co i tym razem nie miało miejsca. Poszedłem więc do innego banku, gdzie każdy klient traktowany jest poważnie, a nie olewany. Dla podsumowania tylko napisze że mój upragniony kredyt na nowe mieszkanie podpisałem ale w inny banku bo w Raiffeisen Polbanku mnie olali :(
Autor: czytelnik
konto osobiste
Dodano: 30 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
precyzyjne warunki bez haczykow w koncie wymarzonym, Raiffeisen punktuje minimalnymi oplatami za duzo udogodnien
Autor: iksde
konto firmowe
Dodano: 29 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mimo jednej nieprzyjemnej rozmowy w jakims oddziale Raiffeisena polecam, warto zalozyc konto dla firmy, bo warunki maja równie fajne jak w tym koncie osobistym
Autor: slayer
...
Dodano: 28 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zdarzają się smaczki jak np. długie oczekiwanie na połączenie z infolinią ale poza tym zero zarzutow, bank do polecenia! ;)
Autor: milena
#dobrazmiana
Dodano: 26 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem klientką Raiffeisen od pół roku i z czystym sumieniem mogę polecić ten bank każdemu ;) Oferta jasna, przejrzysta, obsługa ok, jest dobrze! ;)
Autor: carlos
dobry bank
Dodano: 24 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dobre oferty z korzystnymi warunkami, niskie opłaty, bankowość online w porządku, choć czasem są awarie ale polecam Raiffeisena
Autor: wiola
oszczędności
Dodano: 20 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
witam. Ja mam mianowicie takie pytanie. założyłam konto dla syna w tym banku i wpłacamy mu z mężem dosyć sporą kwotę. Mamy obawy czy,aby napewno bank nie upadnie,a my nie stracimy oszczędności... co sądzicie? pomóżcie
Autor: frania
reklamacje
Dodano: 16 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
U mnie reklamacja bardzo szybko rozpatrzona i kontakt z konsultantami ok. więc nie narzekam.
Autor: klient
bankowość o-nline
Dodano: 11 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Dla mnie to wszystko co doświadczyłem w Raiffeisen w Nowym Targu zasługuje na ocenę 6.Pracują tam naprawdę bardzo dobrzy fachowcy.Znają swoje rzemiosło.Panie pracujące w tym banku zasługują na dużą premię. Polecam ten bank.
Autor: guzik
bankowość online
Dodano: 11 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dla mnie wiele rzeczy na plus, np mogę złożyć wniosek o konto przez internet a oni w Raiffie wszytsko za mnie załatwią, tylko sobie spokojnie czekam. Tak było w moi przypadku. Podoba mi się dostęp do konta online, mogę robić właściwie wszystkie operacje kiedy chcę, choć czasem zdarzają się chwilowe awarie
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.