Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: jasiu
nie dla polbanku
Dodano: 24 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ludzie omijajcie ten bank z daleka, to typowa lichwa
Autor: cezar
UWAGA
Dodano: 23 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To zwykły parabank wyłudzający pieniądze. Zmienia regulamin w czasie trwania kredytu oczywiście na niekorzyść klienta i z jego stratą.
Autor: kate
brak słów... - kredyt bezpieczny
Dodano: 18 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem kolejną osobą zdegustowaną tym, co się dzieje w tym banku po fuzji. Dziś to już mi ręce opadły do samej ziemi z wielkim hukiem. Mam prośbę: nie jestem ekonomistką ani bankowcem - proszę powiedzieć, o co chodzi z tym sprawdzeniem poprawności naliczania odsetek, jak to zrobić? Panią, która szuka ludzi z polbankowskim kredytem bezpiecznym informuję, że i ja taki mam. Co się dzieje? I co można z tym zrobić? Nowy regulamin jest skandalicznie zabawny, z tym, że śmieją się tylko oni...
Autor: MIrek
ZŁODZIEJE !!! UWAGA !!!
Dodano: 18 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Lichwa jakich mało grzeczni tylko przy podpisaniu umowy kredytowej. Później leżysz i kwiczysz z niemocy... Złodzieje zmieniają co jakiś czas regulamin i tylko powiększają oprocentowanie kwoty za prowadzenie rachunku, a spóźnienie ze spłatą chociaż parę godzin powoduje naliczenie opłaty 100,- za nieterminową płatność. Jeśli masz wątpliwości co do interesów z tym złodziejem to mam nadzieję, że je rozwiałem. ZDECYDOWANIE ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ Z TYM CZYMŚ NA MIARĘ amber gold
Autor: ania
najgorszy bank
Dodano: 12 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy Bank ! Nigdzie niczego nie załatwisz od ręki !!! Horrendalnie długie oczekiwanie na jakiekolwiek zaświadczenia. Ciągłe odsyłania ... brak kompetencji pracowników. Jeszcze tylko miesiąc męczenia się z nimi. NIKOMU NIE POLECAM RAIFFEISEN POLBANK. ania
Autor: podejrzliwy
tym bankiem powinno zainteresowac sie CBA,ABW,NIK i Prokuratura
Dodano: 9 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja mysle,ze to zorganizowana grupa przestepcza,z ktora wspolpracuja przedstawiciele KNF,UOKiK,ZBP. Tylko tak zorganizowani poczynaja sobie dowoli nikogo i niczego sie nie obawiajac. To co robia uraga instytucjom finansowym a obowiazujace prawo i dobre obyczaje maja gleboko w d...e co uzasadnia moje podejrzenia.
Autor: ANDRZEJ
WYŁUDZENIE
Dodano: 3 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga bank wyłudza od klientów dane osobowe . Wstępna kwota na karcie kredytowej , po podpisaniu przyznają minimalny limit . Jest to oszustwo Prokurator powinien tym się zająć
Autor: Wojciech
Nękanie
Dodano: 3 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientem Polbanku od 7 lat. Kiedyś było sympatycznie, tanio i profesjonalnie. Dostałem od nich pożyczkę hipoteczną. Od kilku lat zaczęli pokazywać swoje prawdziwe oblicze. Namówiono mnie na tzw Kumulatus firmy Aegon. Zapewniano, że w każdej chwili mogę zrezygnować z tej formy "pomnażania" kapitału i odebrać swoje pieniądze. Po trzech latach "pomnażania", nadszedł u mnie kryzys i musiałem z tego zrezygnować. Udało mi się odzyskać ok. połowy tego, co wpłaciłem. Ostatnio co roku, wymyślają jakieś problemy z ubezpieczeniem domu, a to nie ta nazwa banku, a to nie ta pieczęć. W tym roku, już któryś raz z kolej nękają mnie wezwaniami o dostarczenie umowy ubezpieczenia-cesji domu, który dostarczam, a im to gdzieś przepada. Za każdym razem tracę pół dnia na dojazd do ich punktu, nie wspominając o kosztach dojazdu. Jest jeszcze kilka drobniejszych wyłudzeń, o których nie warto już wspominać. Powiem tak, jeśli kogoś nie stać na prawnika, niech omija ten bank dalekim łukiem.
Autor: Wojciech
Nękanie
Dodano: 3 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientem Polbanku od 7 lat. Kiedyś było sympatycznie, tanio i profesjonalnie. Dostałem od nich pożyczkę hipoteczną. Od kilku lat zaczęli pokazywać swoje prawdziwe oblicze. Namówiono mnie na tzw Kumulatus firmy Aegon. Zapewniano, że w każdej chwili mogę zrezygnować z tej formy "pomnażania" kapitału i odebrać swoje pieniądze. Po trzech latach "pomnażania", nadszedł u mnie kryzys i musiałem z tego zrezygnować. Udało mi się odzyskać ok. połowy tego, co wpłaciłem. Ostatnio co roku, wymyślają jakieś problemy z ubezpieczeniem domu, a to nie ta nazwa banku, a to nie ta pieczęć. W tym roku, już któryś raz z kolej nękają mnie wezwaniami o dostarczenie umowy ubezpieczenia-cesji domu, który dostarczam, a im to gdzieś przepada. Za każdym razem tracę pół dnia na dojazd do ich punktu, nie wspominając o kosztach dojazdu. Jest jeszcze kilka drobniejszych wyłudzeń, o których nie warto już wspominać. Powiem tak, jeśli kogoś nie stać na prawnika, niech omija ten bank dalekim łukiem.
Autor: wtb
Bankowy Tytul Wykonawczy
Dodano: 2 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Raifeeisen okrada i bedzie okradac bo wszystkiemu jestes winien Ty sam sobie a wlasciwie Twoj wybor posla i senatora ktorych wybrales a oni teraz nie kwapia sie znowelizowac/prace trwaja/ustawe o bankowosci,pozbawiajac banki niekonstytucyjnego przywileju jakim niewatpliwie jest BANKOWY TYTUL WYKONAWCZY - przywilej ktorego posiadanie pozwala nieuczciwym bankom eee tam bankom, parabankom okradac klientow na wszelkie mozliwe sposoby,dopisuja,doliczaja,naliczaja jak chca i ile chca a sprobuj nie zaplacic ???? Zapoznaj sie co to takiego BANKOWY TYTUL WYKONAWCZY jak to dziala i jak skutkuje a pozniej spytaj swojego posla jakie jest jego stanowisko w tej sprawie i jego ugrupowania.Czemu dziala twoj posel przeciwko tobie ? a moze nie,nie wiem to ty sie orientuj i pamietaj.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.