Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: afera
bracia
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
omijajcie ten bank z daleka bo to brat amber gold
Autor: afera
niekompetencja
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
bank nie informuje klijenta o niczym tylko czeka jak narosną długi uważam że jeśli powstaje najmniejsze zadłużenie to bank zobowiązany jest powiadomić kijenta szczególnie przy zamykaniu konta jak to miało miejsce w moim przypadku.najgorszy bank z jakim miałam do czynienia
Autor: Kazimierz
Ujawniamy prawdę
Dodano: 7 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
KNF nie interweniuje w sprawie parabanków żeby im nie przeszkadzać w działalności.
Autor: jan
wlasnie do KNF
Dodano: 7 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
WNIESMY PETYCJE do KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO o COFNIECIE ZEZWOLENIA dla Raiffeisen na PROWADZENIEDZIALALNOSCI USLUG FINANSOWYCH. PRECZ ze ZLODZIEJAMI skrywajacymi sie pod przykrywka instytucji zaufania publicznego. Panie Przewodniczacy Andrzeju JAKUBIAK do jasnej cholery wez ze sie Pan do roboty. Przestan Pan byc gluchym i slepym.
Autor: jozek
pisz do KNF
Dodano: 7 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak to prawda ta zlodziejska finansowa firma uzywajaca nazwy raiffeisen polbank,posiadajaca zezwolenie i rekomendacje Komisji Nadzoru Finansowego ma swych klientow gleboko w d...e. Okrada ich na wszelkie sposoby a krytycznymi wypowiedziami i opiniami wcale sie nie przejmuje. Najwidoczniej takie wytyczne otrzymala od Komisji Nadzoru Finansowego i dlatego tak postepuje. Namawiam wszystkich tu piszacych aby opisali swoj przypadek wnoszac SKARGE do KNF. Po reakcji KNF na Wasza skarge nabierzecie panstwo przekonanie ,ze wszystko zlo jakie ma miejsce w tej zlodziejskiej firmie raiffeisen ma wlasnie przyzwolenie tej komisji. jest
Autor: serry25
ręce opadają
Dodano: 3 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ten bank to totalny burdel za przelew 0,80 USD pobierają 14 USd prowizji
Autor: waldemar
paranoja
Dodano: 3 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
to nie bank, trudno znaleźć odpowiednie słowa nadające się do publikacji aby dostatecznie dosadnie określić niekompete i bałagan jaki tam panuje. To coś (raiffeisen) pomimo umownego obowiązku pobierania automatycznie rat kredytu z konta i zabezpieczonych na koncie środków pobiera je sobie trzy dni po terminie i zaczyna działania windykacyjne, to tylko ostatnia sytuacja poprzednia "zadyma" trzy tygodnie wcześniej i wyszło na moje i tak przez trzy ostatnie lata z nasileniem po fuzji Bareja by tego nie wymyślił
Autor: blacha
Tragedia
Dodano: 2 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Współpraca z tym parabankiem przypomina sadomasochizm. Cztery telefony, aby aktywować kartę i wyłączyć zbliżeniówkę. Wszystko trwało około godziny, po drodze wysłuchałem kilku skocznych kawałków i w końcu otrzymałem informację iż najdalej za cztery dni opcja zbliżeniowa zostanie wyłączona. Minęły dwa tygodnie i dotyk oczywiście dział!!! Infolinia, to tragedia, a poziom niekompetencji tak zwanych opiekunów jest przeogromny. Serdecznie odradzam usługi tego banku.
Autor: Iwona
Działalność banku w XXI w
Dodano: 26 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Popieram jak najdalej od tego "banku".Obsługa klienta indywidualnego w oddziale w Elblągu (Grunwaldzka)beznadziejna, bez jakichkolwiek kompetencji, wszystko zwalają na centralę.Na zaświadczenie czekam 2 tygodnie - zwykły wydruk komputerowy!!!!!!!! Ciekawe jak by nie było komputera- 2 m-ce?
Autor: magda
zadowolona
Dodano: 24 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem przerażona tym co czytam na tym portalu.chyba z tego banku niezadowoleni sa tylko pożyczkobiorcy,ja akurat nie mam zadnego kredytu,a lokaty i jestesmy za męzem zadowoleni.faktycznie z placowki poodchodzilo wielu pracownikow,moze faktycznie cos tam jest nie tak,do tej pory u nas bylo ok,ale po tych opiniach nie wiem czy nie zabiorę stamtąd oszczędnosci
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.