Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: moniabielsko
mój poprzednia opinia jest negatywna
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak wyżej
Autor: moniabielsko
Odradzam
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Odradzam ten bank! właśnie spłaciłam im kredyt hipoteczny i nie mogę się doczekać zamknięcia go, do tego każde zaświadczenie potrzebne do spłaty tego kredytu kosztuje u nich po 200 zł. Masakra!
Autor: Majka
cudowne rozmnożenie
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mieliśmy wraz z mężem lokaty w tym banku. Z chwilą likwidacji lokat wydaliśmy dyspozycje zamknięcia rachunków. Niedawno otrzymaliśmy z banku pisemną informację o zmianach w oprocentowaniu lokat. Zrodziło to w nas podejrzenie, że nadal - wbrew naszej woli - jesteśmy klientami tego banku. Jakież był nasze zdziwienie gdy w oddziale dowiedzieliśmy się, że doszło do cudownego rozmnożenia! Panienka z banku powiedziała, że mamy po 6 rachunków na łebka (razem 12) i na dodatek nie chciała ich zamknąć!
Autor: D.G
złodzieje
Dodano: 17 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jeżeli macie możliwość to z daleka od tego banku. Mam tam kredyt obrotowy na firmę. Umowa to jedno a regulamin to drugie i zmieniają go jak chcą bo w umowie jest punkt który mówi ze opłaty i prowizje zgodnie z regulaminem banku i to okienko w umowie pozwala tym złodziejom zmieniać regulamin banku a co za tym idzie zwiększać opłaty i prowizje jak chcą. oszuści i naciągacze. W pierwszych miesiącach kredytu nie pobierali za brak obrotów na koncie potem zmienili regulamin banku i opłata wynosiła 150zł po 2 latach opłata wynosi 700zł niezależnie od kwoty kredytu.
Autor: poszkodowany
mafia w białych rekawiczkach
Dodano: 12 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie omijacie ten bank jak nie chcecie stracić zdrowia i pieniędzy.Mówię prawdę bo zostałem pokrzywdzony przez ten bank.Mafia w białych rękawiczkach
Autor: Dziadek
oszustwa Banku
Dodano: 4 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Raiffeisen Bank okazał się największym oszustem i złodziejem środków które ulokowałem w Nim.Obsługa tzw.Klienta/doradca/ polegała na jego oszukaniu i wyłudzeniu pieniędzy/jest to w głównej mierze zasługą tzw.doradców klienta jak również i polityki Banku/złodziejskiego/.Jakikolwiek produkt Banku narażał Klienta banku na straty/fundusz Europa-na dzień dobry bank pobierał opłatę w wysokości 10% i dodatkowo środki przez okres około trzech tygodni były nieoprocentowane a próba odstąpienia,nawet następnego dnia,była związana z wysoką opłatą/Po okresie dwóch lat pobrane na początku 10% wkładu Bank tryumfalnie informował,odrębnym pismem,Klienta o wysokim zysku-wliczając w niego pobraną na początku kwotę-kompletna bzdura.Brak cierpliwości i mała wiara w to,że ta opinia wpłynie właściwie na postępowanie Banku nie przytaczam innych negatywnych faktów.SZANOWNI KLIENCI JAK NAJSZYBCIEJ REZYGNUJCIE Z USŁUG RAIFFEISEN BANKU!!! jeżeli nie chcecie ponieść STRAT.Z poważaniem Dziaek
Autor: floda
gaz(gremialna alokacja zyskow)
Dodano: 4 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W tym banku nie ma nic stalego.Wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie.Nawet nie przestrzegaja zawartych umow a regulamin oplat zmieniaja dowolnie i bardzo czesto klienci sa zaskakiwani nowymi stawkami i naleznosciami. Omijaj ten parabank z daleka.
Autor: adolf
tylko gaz
Dodano: 25 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten parabank posiadajacy mimo wszystko zezwolenie i rekomendacje Komisji Nadzoru Finansowego,aktualnie ma ok.1.000.000 klientow a moze i wiecej. Kazdy z nich zapewne posiada min.1-jedno konto za ktore ponosi oplate 10,00 PLN/m-c lub wiecej -policz ile to darmowej kasy bez podatku, ponadto specjalnie wyszkolony personel rabnie kazdego klienta srednio na 10,00 PLN/m-c -policz ile to darmowej kasy bez podatku dodaj te dwie pozycje...ile to razem ? A jak rabna na wieksze kwoty ?? A rabia to wiem,to co Ty na to ??? Zostales/as oszukany/a,pisz skarge do KNF do UOK i K do Zwiazku Bankow Polskich do Rzecznika Praw Obywatelskich i gdzie sie tylko da. Niewazne,ze ukradli tylko 10,00 PLN.To instytucja finansowa zaufania publicznego gdzie takie praktyki wogole nie powinny miec miejsca. Nalezy skonczyc ze zlodziejami jak najszybciej i bez skrupulow. ZJEDNOCZENI i SOLIDARNI, ZJEDNOCZENI i SOLIDARNI,
Autor: SG
Jak najdalej od dziadów
Dodano: 23 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak najdalej od tych złodzieji. Kredyt na samochód, miałem stłuczkę, żeby dostać standardową zgodę na wypłatę odszkodowania powstał wielki problem. Splacilem dziadów, ale zeby dostać zwolnienie z zabezpieczenia musiałem napisać skarge do prezesa zarzadu i później do KNF.
Autor: marcin
Raiffesen
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
reklamację rozpatrują już 100 dzień!!!! Nikt nie wie gdzie leży błąd, a osoba która rozpatruje reklamację jest poza zasięgiem osoby dzwoniącej!!!!. Masakra. Uciekajcie stąd jeśli możecie, albo zastanówcie się zanim skorzystacie z usług tej bandyckiej jednostki!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.