Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Hanna
Przestroga
Dodano: 24 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestrzegam wsystkich przed zakładaniem rachunków firmowych w tym banku.Podczas zakładania rachunku firmowego online bank WYMAGA WPŁACENIA 1ZŁ na ich konto kiedy się wpłaci tą 1 zł nikt nie oddzwoni do Was należy dzwonić mało z tego konsultanci są nie kompetentni i kłamią.Dzwoniłam cały jeden dzień powiedziano mi ,ze się ze mną skontaktują i nici cisza.Zadzwoniłam w kolejnym dniu i usłyszałam ze tylko kurierem mogę podpisać umowę!!!!!! dla mnie ten ban to naciagacze i złodzieje i oszuści bo nawet nikt nie raczy oddać mi 1 zł ......mam pisać reklamację a ja chcę złożyc skargę na ten bank ... zastanawiam się ile jest takich ludzi jak ja którzy zostali oszukani.!!!!!
Autor: Andrzejek
KNF i Raiffeisen Polbank
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zlodziejski Bank dzialajacy za przyzwoleniem i oslona Komisji Nadzoru Finansowego. Panie Przewodniczacy Andrzeju Jakubiak kiedy dokonasz kompleksowej kontroli zlodziejskiego banku w ramach posiadanych uprawnien nadzorczych. A moze czekasz Pan az Pani Premier Ewa Kopacz zrobi to za Pana ???? Eeee tam !! Obydwoje zapewne czekacie na nastepce Amber Gold.
Autor: ff
ujemny libor
Dodano: 11 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Z ujemnego Liboru nici, umownie marżę mam niższą niż libor czyli ich suma jest powinna dawać stopę proc ujemną i jaki jest rezultat? otóż nowa stopa to nic innego jak taka właśnie wartość , ALE z PLUSEM głowę dają że tak się dzieje bo system informatyczny inaczej nie potrafi, a nie jako wynik przemyślanego traktowania klienta,
Autor: Andrzejek
knf
Dodano: 11 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Panie Przewodniczący KNF Andrzeju JAKUBIAK dlaczego pozwala Pan na okradanie nas przez Raiffeisen Polbank ??? KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO co to takiego ? Z nazwy wynika,ze powinna nadzorowac instytucje finansowe,instytucje zaufania publicznego. To dlaczego tego nie robi ? Nastepni nieudolni na eksponowanych stanowiskach. Idzcie precz razem z tym raiffeisen !!!!!!!!!!!!!!!
Autor: zibenn
ocena
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ten bank to dno totalne w polbanku było jako tako ale tutaj lipa do potęgi.Nie wiedza jakie umowy podpisują ściągają pieniądze bezprawnie i nie ma mozliwości wyjaśnienia czy odpowiedzenia na ich bzdurne odpowiedzi likwiduję u nich konto a byłe z polbankiem jakieś 10 lat
Autor: Barbara
do STACH-autor tekstu"KREDYT BEZPIECZNY"
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem w podobnej sytuacji.Kredyt bezpieczny mam od 2007 roku.W tym okresie oszusci z Polbanku a nastepnie kontynuatorzy z Raiffeisen Polbank oszukali mnie na ponad 30.000,-zl poprzez naliczanie zawyzonych odsetek.Oddali na podstawie Orzeczenia Arbitra Bankowego ok.6 700zl. Kwote ponad 23 000,- do chwili obecnej nie uregulowano,stosujac perfidnie klamliwe,pokretne uzasadnienia jakoby wszystko bylo w nalezytym porzadku.Niestety odpowiadajac na kolejne moje reklamacje,zapedzili sie w "kozi rog" i obecnie sprawe w formie skargi,skierowalam do Komisji Nadzoru Finansowego.To KNF udziela rekomendacji i zezwolenia firmom na prowadzenie dzialalnosci finansowej w tym bankowej. To KNF sprawuje nadzor nad prawidlowym funkcjonowaniem instytucji finansowych,instytucji zaufania publicznego i to KNF w oparciu o informacje o nieprawidlowosciach w tych instytucjach ma prawo a nawet wrecz obowiazek dokonac szczegolowej kontroli i w przypadku potwierdzenia faktow lamania prawa i okradania obywateli,cofnac udzielone poparcie i wystapic o cofniecie zezwolenia. NIECH NIGDY WIECEJ NIE BEDZIE NASTEPNEGO AMBER GOLD. Paana Stacha i jemu podobnym,prosze o kontakt tel. 572141181
Autor: Miecio
ROZLICZ SWOJEGO
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Autor: Miecio ROZLICZ SWOJEGO Dodano: 12 grudnia 2014 PONIZEJ SKLAD KOMISJI FINANSOW PUBLICZNYC- medrcy,ktorzy od kwietnia 2013r debatuja nad nowelizacja ustawy o bankowosci i nad tym czy odebrac bankom przywilej niezgodny z Konstytucja RP,ktorym jest "BANKOWY TYTUL EGZEKUCYJNY" tzw.bat na klienta. /zobacz co to takiego BTE/. Jezeli wsrod nizej wymienionych jest Twoj "Medrzec" to spytaj go ile jeszcze czasu potrzebuje by zalatwic te sprawe definitywnie. Przy najblizszych wyborach do Parlamentu pokaz co o nim myslisz i o jego dyscyplinie partyjnej. WON,PRECZ !!!! nie wybieraj go,on nic dobrego dla Ciebie nie zrobil Skowrońska Krystyna /PO/ przewodniczący Arndt Paweł /PO/ zastępca przewodniczącego Kopyciński Sławomir /TR/ zastępca przewodniczącego Łopata Jan /PSL/ zastępca przewodniczącego Szydło Beata /PiS/ zastępca przewodniczącego Szydłowska Bożena /PO/ zastępca przewodniczącego Bogucki Jacek /PiS Brzezinka Jacek /PO/ Bubula Barbara /PiS/ Charłampowicz Jarosław /PO/ Czernow Zofia /PO/ Durka Zenon /PO/ Elsner Wincenty /SLD/ Galla Ryszard /niez./ Gąsior-Marek Magdalena /PO/ Gierada Artur /PO/ Gut-Mostowy Andrzej /PO/ Jagiełło Jarosław Tomasz /niez./ Janczyk Wiesław /PiS/ Jaros Michał /PO/ Joński Dariusz /SLD/ Kierwiński Marcin /PO/ Kłosowski Krzysztof /SLD/ Kołacz-Leszczyńska Agnieszka /PO/ Konwiński Zbigniew /PO/ Kowalczyk Henryk /PiS/ Kowalski Sławomir /PO/ Krupa Łukasz /TR/ Kwiatkowski Adam /PiS/ Masłowska Gabriela /PiS/ Materna Jerzy /PiS/ Matuszczak Zbigniew /SLD/ Mroczek Maciej /TR/ Mucha Joanna /PO/ Munyama Killion /PO/ Orzechowski Andrzej /PO/ Oświęcimski Konstanty /PO/ Popiołek Krzysztof /KPSP/ Rafalska Elżbieta /PiS/ Romanek Andrzej /KPSP/ Ryfiński Armand Kamil /BiG/ Suchowiejko Wiesław /PO/ Szałamacha Paweł /PiS/ Szlachta Andrzej /PiS/ Szmit Jerzy /PiS/ Szumilas Krystyna /PO/ Święcicki Marcin /PO/ Tokarska Genowefa /PSL/ Wielichowska Monika /PO/ Wipler Przemysław /niez./ Wolak Ewa /PO/ Zaremba Renata /PO/ Zbrzyzny Ryszard /SLD/ Zuba Maria /PiS/ Żyżyński Jerzy /PiS/ Gdyby nie BTE to by tak nie kradli w tym banku.
Autor: Bolek
tak trzymac !!!!
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
TAK TRZYMAC TO JEST JEDYNA METODA NA TYCH ZLODZIEJI !!!!!! LIKWIDOWAC KONTA-RACHUNKI Przenosic sie do innych solidniejszych bankow - instytucji zaufania publicznego. Pisza wierutne brednie w uzasadnieniach niezalatwionych reklamacji. Maja klienta za durnia placzac,kretaczac,mijajac sie z prawda w tych "uzasadnieniach"i nie odpowiadajac na konkretny zarzut. PERFIDIA do KWADRATU !!! GREMIALNIE ZREZYGNUJMY Z ICH USLUG niech nie zostanie zaden klient,NIECH IDA PRECZ
Autor: mariusz
ujemny libor
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nowy harmonogram rat na miesiące, libor niestety 0. Tak właśnie bank wypełnia obietnice, Jedna ściema i tyle.
Autor: niki
oszustwo
Dodano: 6 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zostałem perfidnie i w żywe oczy oszukany ,najpierw zadzwoniła do mnie pani z banku mówiąc że zostało mi do spłacenia 49 rat ,i za to że jestem dobrym klijetem mam specjalną ofertę z lepszym oprocentowaniem,po sprawdzeniu umowy w domu okazało się że mam nie 49 a 41 rat do spłacenia także chcieli mnie naciagnąć na 8 rat 3 dni jeździlem i traciłem paliwo i czas żeby im to udowodnić teraz składam pozew także szukam chętnych do wspólnego zaskarżenia nie polecam ich
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.