Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów
Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Maria
Zadowolona
Dodano: 20 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem w tym banku od kilku lat jak dotąd nigdy nic mnie złego nie spotkało.Naliczane są pieniądze za to że wpływa wypłata i za to że płacę kartą. Miałam jedno nieporozumienie po wykonaniu telefonu do banku szkoda została naprawiona na drugi dzień. Po dwóch tygodniach przyszły jeszcze przeprosiny.Obsługa czy w banku czy przez telefon jest zawsze profesjonalna. Jeśli chodzi o moją opinię to na chwilę obecną polecam ten bank. Szczecin
Autor: Adam Gąska
UWAGA!!!!
Dodano: 19 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przestrzegam wszystkich przed jakimkolwiek kontaktem z tym bankiem!Zupełny brak kontaktu - pracownicy ukrywają się przed klientem jak złodzieje!NIGDY WIĘCEJ
Autor: nika
oszukaństwo
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie zakładajcie kont w tym banku!!!mam konto od 8 lat i czuję się oszukana miał być zwrot za przelew pensji i za zakupy oraz to,że opłaty za konto i kartę ze wzg na pewne warunki nie będą pobierane NIC Z TYCH RZECZY NIE MA RACJI BYTU NA SKUTEK NIEKOMPETENCJI PRACOWNIKÓW i nie uwzględniają reklamacji a potem szczycą się milionami zysku ze z okradania klientów
Autor: Agnieszka
Brak mi słów
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie mam siły. Jestem posiadaczką karty kredytowej tego banku. Wpłaty dokonuje rzetelnie przed terminem. We wrześniu zeszłego roku chcąc zakupić meble na raty otrzymałam odpowiedź negatywną z powodu złego wpisu w BIK-u. Okazało się że Raiffeisen dokonał błędnego i nieprawdziwego wpisu skazując mnie na brak możliwości kredytowych. Złozyłam pisemną reklamację - po 7 dniach wpis był usunięty . .... Minęło kilka miesięcy i okazało się iż ponownie pojawił się ten sam wpis - tym razem z przeterminowaniem ponad 180 dni !!!!!!! Nie mam sił . Czekam na ich reakcję ..ale chyba trzeba to już zgłosić do sądu - ja płacę rzetelnie z odsetkami a Bank robi sobie co chce !!!!
Autor: Pablo
masakra
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Założyłem konto w tym banku zwiedziony trochę reklamą a trochę w uwagi na potrzebę szybkiego otwarcia konta Umowa przesłana do mnie kurierem podpisana i odesłana następnego dnia i tu zaczyna się droga przez mękę... z uwagi na to, że miałem już numer konta podałem je kontrahentom , którzy przelali mi należności Od blisko 2 tygodni nie mogę wypłacić swoich pieniędzy ponieważ bank twierdzi, że moje konto jest nadal nieaktywne z powodu braku w systemie skanu umowy... i co z tego że jest tam ponad 10000 zł co z tego że pani w kasie ma przed sobą mój dowód osobisty i moją facjatę - nie wypłaci i już ODRADZAM BANDA OSZUSTÓW I NIEKOMPETENCJA GRANICZĄCA Z GŁUPOTĄ!
Autor: Ewa
zabieram moje pieniądze
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie ma ani jednej pozytywnej cechy, która trzymałaby mnie w tym banku- zabieram stąd moje oszczędności- byle dalej!!
Autor: john
chamstwo
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
odradzam tego banku zla obsluga nieprawidlowosci zla obsluga gubia dokumenty zachowuja sie jak dzieci istne chamstwo klijecie daleko od polbanku
Autor: jako
złodzieje
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pracowników chyba mają prosto z ulicy zero kompetencj , wymażona lokata? tak jak kiedyś kredyt po prostu po ludzku, dziękuje bardzo ludzie nie dajcie się nabrac,bank i tak chce uciec z Polski.
Autor: ostatni klient
naciagacze
Dodano: 4 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
niekompetencja pracowników banu z oddziału w Kołobrzegu jest przerażająca...Pani z obsługi nie potrafiła poprawnie przedstawić oferty a później jeszcze miała czelność wmawiać coś co nie miało miejsca...Odradzam przynajmniej ten oddział (rotacja pracowników)
Autor: Andrzejek
CZAS NA DYMISJE
Dodano: 2 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Te osoby powinny byc jak najszybciej ZDYMISJONOWANE ze wzgledu na niewypelnianie swych zadan i dzialanie na niekorzysc RP i jej obywateli: Andrzej JAKUBIAK-Przewodniczacy KNF Adam JASSER-Prezes UOKiK Szanowna Pani PREMIER Ewa KOPACZ,czas zaczac robic wiosenne porzadki !!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.