Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Bodzio
oszukiwanie
Dodano: 9 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Daleko od oddziału w Iławie.Pracownicy niedouczeni. Kłamią ,starszych ludzi naciągają,żeby tylko mieć premie i wyniki a to,że inni składają groszę z emerytury to tą "bandę" nie obchodzi.Składam reklamacje do skutku nawet do Komisji Nadzoru Bankowego.
Autor: Danuta
naciąganie klientów
Dodano: 9 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem kilkuletnią klientka oddziału w Iławie.Dopóki był Polbank było ok.Teraz lepiej omijać szerokim kołem. Naciągaja na dziwne Ubezpieczenia, nie biorą za to żadnej odpowiedzialności..Mało kompetentni ,kłamią i wypierają sie tego co mówili.Przoduje tam taka panna N. Przez próbe lokaty w tym Banku straciliśmy 50% swoich oszczędności. Makabra!!!
Autor: tomasz
asd
Dodano: 8 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie wiedziałem że można mieć AŻ TAKI burdel
Autor: Frankie Ostrożny
Co stoi za propozcyją konta walutowego ze strony Raiffeisen
Dodano: 8 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Do Kredytobiorców Raiffeisen Polbank "Frankowiczów". Czy otrzymaliście może propozycję otwarcia konta walutowego od Raiffeisen? Ja otrzymałem i zastanawiam się jaki mają w tym interes (bo na pewno nie mój). Doradca twierdzi, że chcą żeby klinet kupował franki w ich banku, a nie w zewnętrznym kantorze. Ok, ale boję się że sprawa ma drugie dno i przygotowują się na coś o czym może nie wiemy. Otóż wiąże się to z aneksem do umowy gdzie wyraźnie decyduję się do spłaty w CHF. Póki co płacę im w PLN indeksowanych do kursu CHF. Zastanawiam się, czy to nie jest wybieganie przed np. ewentualnymi pozwami i przegranymi banków w przyszłości. Jeśli teraz podpiszę aneks że płacę w CHF, odetnę sobie drogę do walki o spłatę w PLN po kursie z dnia brania kredytu. Kredyt dostałem w PLN i spłacam w PLN. Jest rok wyborczy, może się okazać za jakiś czas, że te dwa warunki wystarczą do wygranej z bankami... Co myślicie?
Autor: Andrzejek
regulamin
Dodano: 5 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zwracam sie z prosba do osob,ktore mialy kredyt bezpieczny w polbanku w okresie od 01.08.2007r o udostepnienie obowiazujacego wowczas regulaminu kredytu bezpiecznego - moj gdzies zapodzialem i nie moge go odnalezc a jest mi niezbedny do procesu sadowego.Zyczliwej osobie z gory stokrotne dzieki.
Autor: Ryszard
niekompetetna obsługa
Dodano: 3 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam serdecznie,jako niedoszły klient chciałbym napisać kilka słów na temat Państwa oddziału znajdującego się w Ełku przy ul. W.Polskiego 3.W ostatnim okresie czasu próbowałem kilkakrotnie odwiedzić Waszą placówkę ,ale to chyba graniczy z cudem, gdyż zastawałem zamknięte drzwi jak mi się chyba wydawało w czasie pracy oddziału( gdzie paliło się światło). Próby kontaktu telefonicznego- bezskuteczne .Gdy w końcu udało mi się dotrzeć przez pierwsze drzwi , które po długim pukaniu otworzyła mi jedna z Pań znajdującego się także na 1 piętrze Salonu Fryzjerskiego (bardzo zdziwiona że drzwi były zamknięte gdyż ona ma jeszcze zakład otwarty, a poza tym drzwi się ciężko otwieraja) w rozmowie z nią próbowałem ustalić kiedy mogę zastać kogoś z banku powiedziała ,że pracująca tam Pani często wychodzi w ciągu dnia i chyba trzeba dzwonić.Po jakimś czasie zaszedłem ponownie i o dziwo udało mi się dostać ,na piętrzę w kłębach dymu papierosowego zauważyłem Panią, która w popłochu próbowała zagasić kiepa Moje odczucie- najwyrażniej przyszedłem nie w porę LUDZIE TO WOŁA O POMSTE DO NIEBA .Smród papierosów oraz ja czekający, aż Pani skończy palić......Pierwsze ,Sorry koleje wrażenie.....delikatnie mówiąc nie najlepsze.Po krótkiej rozmowie z kobietą na korytarzu nie doczekawszy się zaproszenia do środka grzecznie podziękowałem i postanowiłem nie przeszkadzać....Pozdrawiam .........ZNIESMACZONY:(
Autor: Andrzejek
regulamin
Dodano: 1 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zwracam sie z prosba do osob,ktore mialy kredyt bezpieczny w polbanku w okresie od 01.08.2007r o udostepnienie obowiazujacego wowczas regulaminu kredytu bezpiecznego - moj gdzies zapodzialem i nie moge go odnalezc a jest mi niezbedny do procesu sadowego.Zyczliwej osobie z gory stokrotne dzieki.
Autor: Klient
Złodzieje
Dodano: 1 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga, ten bank wcale nie ma twoich interesów na myśli. Przez 1 rok pobrali mi więcej nisz 600PLN za samo utrzymanie konta. Na każdym kroku pobierają opłaty i cwaniaki nie używają typ transakcji którą możesz sobie przefiltrować aby zobaczyć te opłaty. NIE POLECAM tego banku.
Autor: foreigner
robbery
Dodano: 1 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
they cheat on exchange rates, call into office for important issue but just try to sell not needed service, neglect complains... serious, I advice to get out of there. Incompetent nin decicuve staff till middle Management, on each corner, and selfrigous men on top feeling just so smart...rotten institution looking at liquidity. cannot get their mouth full...
Autor: Anna Sz
Nie polacam
Dodano: 30 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam tego banku. W obsłudze klienta pracują niekompetentni ludzie. Kredyt polecam w innym banku!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo żałuje, że ja swój mam właśnie u nich:(
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.