Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Dondelek
oszukali mnie
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukali mnie przedstawiając jedną ze swoich ofert. Naciągnęli.... Otumanili............Nie będę wdawać się w szczegóły, szkoda gadać, ale im nie dam już zarobić ,,, uciekam stamtąd
Autor: andrzejek
do admin
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Prosze przytoczyc te wulgaryzmy bo ja ich nie uzywam, o jakie chodzi?? Wulgaryzmem jest cenzora zachowanie,ktory wycina moje negatywne a zarazem pouczajace wypowiedzi. Dzisiejsza wypowiedz tez cenzorze wyciales a co tam zowu bylo takiego wulgarnego ?? Starasz sie usprawiedliwic swoje niczym nieuzasadnione dzialanie wprowadzajac spolecznosc wypowiadajaca sie na tej stronie w blad,twierdzac,ze moje wypowiedzi wyciales z powodu uzytych wulgaryzmow.Prosze je wiec zacytowac. Widze,ze nie bardzo rozumiesz co mowisz.
Autor: Admin
Wypowiedzi
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Proszę o zaniechanie używania zwrotów wulgarnych w wypowiedziach. Negatywy jak najbardziej ale ubrane w słowa dopuszczalne. Inne będą cenzurowane.
Autor: Magda
Oddział Kraków karmelicka
Dodano: 3 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zero kompetencji brak wiedzy na temat produktu Pani doradca klienta przez godzinę wydzwaniała na infolinie w celu uzyskania informacji Najlepsze ze nawet dyrektor oddziału tez powinien iść na douczenie dramat omijać Bank na Karmelickiej
Autor: grazynakraus@wp.pl
wprowadzanie w błąd
Dodano: 30 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po namowie i obietnicach prac, banku w gdansku zmieniłam konto z osobistego na konto wygodne, Przez siedem miesięcy nie widzę na koncie żadnego uznania ,konto jest 0 procent,Jest to nieuczciwe.Na moją pisemną reklamację 2 m-ce brak odpowiedzi. skandal !!
Autor: Klientka
Opinia
Dodano: 27 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Subskrypcja Smartfonowa Rewolucja fatalne odsetki i jeszcze czekać na wypłatę.Obsługa fatalna oszukują i śmieją się z klienta.NAJGORSZY BANK
Autor: Iga
NAJGORSZY BANK
Dodano: 24 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zero szacunku do klienta, więcej problemów niż korzyści. Hasło wpisuję rzekomo źle, choć ustalałam je 2 dni temu ( po dwukrotnej zmianie bo już 2 razy coś było nie tak), a gdy próbowałam załatwić tą sprawę moja "doradczyni" zapisana w umowie przez tydzień nie odbierała żadnego z 2 podanych telefonów. Na kartę czekałam 1,5 miesiąca bo ktoś źle ją zaadresował, a teraz nie jestem w stanie jej aktywować ponieważ wpisuję " BŁĘDNE HASŁO" BANK FATALNY !!!! ODRADZAM KAŻDEMU!
Autor: Wojtek
klient
Dodano: 20 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam. Brak profesjonalnej obsługi w placówkach tego banku.
Autor: klient
konto premium
Dodano: 9 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam.Produkt oznaczony u nich jako konto dla osób wymagajacych premium lub bankowość prywatna dla osób o dochodach min 10.000 zł gdzie oferuja doradce finansowego i wiele innych udogodnień w praktyce dla człowieka zaganionego pracą jest nie możliwe do założenia. Przez 7 msc nikt z banku mimo moich maili wysylanych do centrum obsługi klienta nie wykazal zainteresowania by podpisać umowę. Doradca w pierwszym msc umówił się na spotkanie po czym nie przyszedł. Moze według Raiffeisen Polbank tak ma właśnie wyglądać kontakt z klientem biznesowym? Napisalem skargę ponownie do obsługi klienta i w odp.otrzymałem riposte ,że to moja wina bo ponoć nie można się do mnie dodzwonić i żebym se poszedł do placówki banku i se założył konto.W sumie sensowne ale ja zostaje w swoim starym banku nie to ze ich nie lubię po prostu nie mam czasu na latanie do banku jak tu gdzie mam konto mam opiekuna i wszystko mogę załatwić przez telefon
Autor: Babka kiepska
jak zarobic na niewiedzy
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam nikomu tego banku
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.