Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów
Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Hania
pobieranie opłat
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Straszne rzeczy się dzieją w tym banku przy wypłacie pieniędzy w placówce bank pobiera opłatę skandal dodać ze i tak małe oprocentowanie to jeszcze opłata za wypłacenie swoich ciężko odłożonych pieniędzy
Autor: klient
opinia
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo dobry bank. Miła obsługa .Bardzo uprzejme Panie nie czeka się długo. Piszę opinię o banku w Nowym Targu.
Autor: Marcin
Pytanie
Dodano: 30 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam, chciałbym poprosić o doradctwo w sprawie kredytu hipotecznego, czy jesteście Państwo zadowoleni z tego banku i to co on oferuję? Pierwszy raz będę brać taki kredyt, a dodatkowo jestem zmuszony wziąć na wkład własny. Zastanawiam się czy ten bank jest tego wart, gdyż wiele czytałem i opinie są negatywne. Mają teraz ofertę, ale obawiam się że w trakcie zawartej już umowy, będą zmieniać oprocentowania itp... i kredyt będę spłacał i spłacał
Autor: Ryszard Biały
Zostałem oszukany i zabrano firmowe pieniądze
Dodano: 30 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dyrektor i Doradca Klienta Oddziału w Gdańsku przy ul. Rajskiej, dopuścili się paskudnej manipulacji wobec naszej firmy wskutek czego Bank zawłaszczył nasze środki. Byliśmy świadomie i konsekwentnie wprowadzeni w błąd i pomimo wielokrotnego zapewnienia o bezkosztowym odstąpieniu od umowy, w ramach wieloletniej współpracy jak kordialnie zapewniali ww pracownicy Banku, zabrano z naszego konta 1000 zł jako opłatę wznawiającą kredyt, który został właśnie rozwiązany. Brakuje słów na takie postępowanie. Czy mieści się to jakichkolwiek kategoriach zaufania należnego instytucji publicznej jaką jest bank - Reiffeisen Bank???
Autor: Andrzejek
celowo
Dodano: 23 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A ja mysle,ze te i jej podobne strony zalozono celowo aby niezadowoleni klienci mogli dac upost swoim emocjom.-Macie,wyladujcie sie a my i tak bedziemy robic swoje z jeszcze wiekszym nasileniem i wyrafinowaniem.A przy okazji beda upewniac sie jakim to durnym spoleczenstwem jestesmy. O tych wszystkich nieprawidlowosciach,kretactwach, zlodziejstwach powinnismy powiadamiac skladajac skargi do Zwiazku Bankow Polskich,Komisji Nadzoru Finansowego,Premier Ewy Kopacz,Rzecznik Praw Obywatelskich !! A najlepiej i najskuteczniej pozbyc sie pseudo banku i dac ostrzezenie innym TO GREMIALNIE, SOLIDARNIE ZREZYGNOWAC Z USLUG TEGOZ JAKZE PERFIDNEGO PODMIOTU GOSPODARCZEGO,UZYWAJACEGO NAZWY INSTYTUCJI FINANSOWEJ PUBLICZNEGO ZAUFANIA JAKA JEST NIEWATPLIWIE NAZWA "B A N K". Niech kazdy rozwazy takie postapienie,to bedzie nadwyraz skuteczne !!!
Autor: Zdziwiona
Po co ?
Dodano: 23 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilku dni dostaję sms z tegoż banku chociaż nie zawierałam z nimi żadnej umowy.Dostałam również nr"mojego konta" co robić nie chcę mieć nic do czynienia z tym bankiem.Czy ktoś był w podobnej sytuacji i jak z tego wybrnął.
Autor: Rychu
Dobry klient
Dodano: 16 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wiele negatywnych opinii dla mnie to bzdura byłem klientem wielu Banków (mbank, BZWBK, Pekao) i żaden nie jest doskonały bo nie ma takich instytucji. Mam w Raiffeisen wiele produktów i są świetne i tanie konta za 0 zł świetny dostęp nawet w komórce, tani kredyt hipoteczny w EUR, rachunek brokerski tańszy niż te które miałem dotychczas. Pracownicy stają na wysokości zadania. Nie mam na razie żadnych zarzutów do tego Banku.
Autor: Kasia
oszuści
Dodano: 13 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
RAiffeisen Polbank - Nie odpowiadając na pismo, zamknęli konto z długiem, jednocześnie poza plecami, bez odpowiednich pism itp. sprzedając dług GetBack - "firma" chamów i prostaków nękająca ludzi od 6.00 do 21.59. Kto z kim przystaje jaki BANK taka i firma windykacyjna. Dobrali się, a może mają wspólne udziały z takiego postepowania?????
Autor: anna
umowa kredytowa
Dodano: 12 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przy kredycie hipotecznym zawieranym 5 lat temu doradza poinformował mnie o możliwości spłaty kredytu po 5 latach bez prowizji 1,5%. Tak było też napisane na stronie banku. Było to dla mnie bardzo ważne bo planowałam po 5 latach spłacać znaczną cześć kredytu hipotecznego. Dzisiaj gdy wpłaciłam kwotę do spłaty kapitału odjęto mi prowizję 1,5 %. jakie było moje zdziwienie. Poinformowano mnie że w mojej umowie nie ma zapisu na ten temat. Nie dopatrzyłam przy podpisywaniu umowy. Taki sam chwyt stosują teraz. W reklamie kredytu jest punk- "" wcześniejsza spłata bez prowizji po 5 latach". Tylko oszukują .Złożyłam reklamację zobaczę jaka będzie odpowiedź. Jak myślicie ? dam zna
Autor: Dondelek
ciąg dalszy
Dodano: 11 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Co....... moderator na pewno nie zatwierdzi tekstu....prawda wcześniej czy póżniej i tak wyjdzie na jaw........
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.