Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: niezadowolony kliet
Naciągacze
Dodano: 20 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Na początku bardzo miło, uprzejma obsługa, konto za 0 zł. ale do czasu. Po pewnym czasie zaczyna się: kosmiczne opłaty za konto, za przelewy, o których wcześniej miła obsługa już nie wspomniała. Fakt w umowie było sprytnie ujęte, ale potencjalny klient po pewnym czasie już nie pamięta do czasu gdy wyciąg z konta przeanalizuje. Za czasów Polbanku warto było z nimi współpracować; dobre lokaty itp. teraz należy ich omijać szerokim łukiem jeśli nie chcesz nabić się w przysłowiową butelkę.
Autor: Mirosław B.
NEGAT
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Proces decyzyjny pierwszego etapu - świetny (po 2 - 3 dniach informacja czy Bank zaangażuje się w przedsięwzięcie), natomiast po złożeniu dokumentów TRAGEDIA. Proces decyzyjny trwa nieprzerwanie prawie miesiąc z informacją zwrotną "dzis bądź jutro będzie decyzja". mam tego DOŚĆ.
Autor: Joan9
Masakra
Dodano: 14 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W chwili obecnej jesteśmy bardzo niezadowoleni. Jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu hipotecznego i to jest po prostu jakaś parodia. Mieliśmy już podpisywać umowę na którą czekaliśmy ponad 2 miesiące-a były zapewnienia,że miesiąc i mieszkanie jest nasze!. A tu telefon. Proszę przynieść zaświadczenie kolejne, bo tamte są już nieważne! A wszystko ogólnie przedłużyło się o dodatkowe 2 tygodnie, ponieważ jakiś pan mądry był zdziwiony dlaczego płaca nie jest stała jak w umowie tylko zmienna. Po 2 tyg zadzwonili i trzeba było tłumaczyć wszystko..że to za nadgodziny itd. I sprawa nadal jest w toku. A klucze powinniśmy już mieć.
Autor: Barbara
pakiet startowy
Dodano: 14 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
parę dni temu podpisałam umowę o otwarcie konta wymarzonego. Mija 5 dzień a ja wciąż czekam na identyfikator z hasłem dostępu do konta. Informują mnie, że jest jakiś błąd w systemie. Co robić ? Proszę o radę. Zaraz będą pierwsze wpływy a ja nie mam dostępu do swoich pieniędzy !!!!!!!
Autor: jacek
usługi internetowe
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo miła i konkretna obsługa w Lubinie na Armii Krajowej. Jestem pod wrażeniem zaangażowania Dyrektora Oddziału, gdzie nie działały mi usługi ( po tel Pani Dyrektor do centrali i informatyków po 20 min było wszystko ok, a na info to twierdzono że nie umiem się logować) polecam.
Autor: Andrzejek
kredyt bezpieczny
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
do Jerzy-Stary czy Ty czytasz te opinie,ktore sa zamieszczone na tej i innej stronie internetowej a dotyczace raiffaisen,jak nie to przeczytaj !!! A moze czytasz i nie rozumiesz to popros kogos niech Ci przetlumaczy.Wszyscy narzekaja,ze bank nieuczciwy,ze oszukuje klientow na wszelkie sposoby a on chce brac u nich kredyt.CHCESZ DOKONAC SAMOZAGLADY ??KAMIKADZE !!!
Autor: jerzy
kredyt bezpieczny
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam,jestem zainteresowany kredytem bezpiecznym w tym banku.....czy ktoś miał już z tym styczność?Poproszę o opinie.
Autor: jakub
kredyt hipoteczny
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Panie Marcinie kredyty hipoteczne tylko w Pekao SA albo PKO BP te banki mają najlepsza ofertę , a w Pekao szybka decyzyjnosc
Autor: jakub
kompetencje
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak kompetencji pracowników . Zamykał em kartę kredytową i nagle po 2 miesiącach dostaje SMS ze mam zaległość . Kurna mac 30 dni na to mieli . A karta wizzair nie polecam nikomu w Citibank punkty się naliczały a tu wydałem ponad 15 tys i otrzymałem jakieś 300 zł na bilety . Uciekać z tego banku , jest wiele lepszych banków a mowie to z własnego doświadczenia gdyż od lat pracuje w bankowości
Autor: Pracownik Grupy
oczekiwanie załatwianie spraw
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jako pracownik Grupy myśłałem, że będzie mi łatwiej niektóre rzeczy załatwić, niestety było 5 razy jeszcze gorzej. Ten bank to nieporozumienie, z daleka od nich. Dramat.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.