Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: zadowolna
polecam
Dodano: 1 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wiele negatywów- a ja mam konto "Wymarzone" za 0zł, wypłaty ze wszystkich bankomatów za darmo, podobnie przelewy, a do tego konto jest oprocentowane!w bph miałam 0,01%(na koncie oszczędnościowym), a tutaj na bieżącym mam 1,5%, a dodatkiem do konta jest konto oszczędzające oprocentowane 1,75%. Dla mnie najlepsze konto na rynku dla klienta indywidualnego.
Autor: GABI
zlodzieje
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
po wczesniejszej splacie kapitalu kredytu plus oczywiscie wysoka :kara:za to godzine temu wrocilem z oddzialu gzie chcialem :zamkniecia kredytu, wtej chwili tel. chca jeszcze 176,76 za co? pracownica nie wie!!!-wplacilem /NIECH SIE SWOLOCZ UDLAWI/ PROPONUJE SIE SKRZYKNAC I WYSTOSOWAC ZDIORCZEPOZWY!DOSC ZEROWANIA NA POLAKACH
Autor: GABI
UWAGA
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
SZKODA KOMPA NA TA INICJATYWE AUSTRYJAKOW I ICH PRACOWNIKOW
Autor: jacek
tragedia
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
firma gorsza od amber gold ! gdzie jest knf
Autor: Marcin
odradzam
Dodano: 28 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank pod słońcem. Mam kredyt, spłacany terminowo. Płacę jakieś 10% rocznie. 25 zł miesięcznie za utrzymanie konta z którego nie korzystam i UWAGA - 750 zł za brak obrotów na rachunku - w 2015 r zdarzyło się mi to dwa razy. Co to są za opłaty i kary w tych czasach??? zdecydowanie odradzam i wiem co mówię.
Autor: Ryszard
problem z dostępem do konta
Dodano: 27 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
po otwarciu rachunku przez internet przez jeden dzień było ok. Potem zablokowali dostęp, na infolinii poinformowali, że konieczna jest wizyta w placówce stacjonarnej. Składam 2 podpisy, dostałem nowe hasło startowe - nie działa, kolejny tel. na infolinię - pan odsyła do osoby, która rzekomo ma się specjalizować w takich przypadkach. Niczego nie udało się wyjaśnić, załatwić. Nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności. A tu chodzi tylko o możliwość zalogowania się do własnego konta... Można sobie wyobrazić, jak jest w innych sytuacjach...
Autor: Jurek
zwrot depozytów
Dodano: 26 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złodziejski bank, od pół roku nie chcą określić i zwrócić depozytów mojej zmarłej żony.
Autor: Beata
Beznadziejny bank
Dodano: 23 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
BEZNADZIEJA na każdym kroku robią z klienta "wariata".Nie mozna sie dodzwonić, wyjaśnić ustalić.
Autor: Magdalena
UCIEKAĆ JAK NAJDALEJ
Dodano: 20 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chcę ostrzec wszystkich przed zaciąganiem kredytu w Tym banku. Najgorszy bank o jakim w życiu słyszałam, odsetki zabójcze . W przypadku utraty pracy brak jakichkolwiek polubownych form spłacania kredytu. W przypadku dłuższego okresu nie spłacania - nie ma form pisemnych z firmy windykacyjnej tylko są nękania telefoniczne .Przedstawiciele banku dzwonią po rodzinie, po sąsiadach , po znajomych , prosząc abyśmy się z nimi skontaktowali i zostawiają u wszystkich numer telefonu pod jaki mamy oddzwonić.Kredytobiorca jest informowany przez członków rodziny, bądź sąsiadów o odbierających telefonach .Nie mam pojęcia jaką drogą pracownicy tegoż banku zdobywają numery telefonów do w/w osób.Spłacam kredyt 6 rok - z kwoty 20 tys zrobiło się 45 tys ...najbardziej złodziejski bank jaki istnieje w Polsce.Osobiście byłam świadkiem jak z biura kredytowego Polbanku wyrzucono klienta który prosił o zablokowanie karty do bankomatu ponieważ mu ją skradziono. Moja znajoma po zaciągnięciu kredytu w Polbank i przerwie w spłacie spowodowanej problemami finansowymi również była nękana telefonami i wiadomościami z jakimi przychodzili członkowie dalszej rodziny i sąsiedzi.Omijać z daleka !!!!
Autor: klient banku
Najgorszy bank pod słońcem
Dodano: 20 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
witam. Ten bank to najgorszy chyba że wszystkich mi znanych. Nawet pko ma lepsze podejście by utrzymać klienta odnośnie kontaktu z biurem obsługi telefonicznym jak i warunkami. Za wypłaty we własnym banku pobierają prowizję 5zł porażka. Kontakt banał...nie polecam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.