Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: benek3
Mobilny bank
Dodano: 14 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Fajna jest w tym banku aplikacja mobilna, ale ostatnio są jakieś awarie systemu w rajfie i www na tablecie mi czasem nie działa, a nie chcę instalować aplikacji bo zabiera mi pamięć..
Autor: Mecenas
Bema-Wrocław super
Dodano: 1 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Dyrektor oddziału na Bema we Wrocławiu wie jak spreparować wniosek do analityka aby otrzymać kredyt. W innych bankach pracują bezduszne roboty, które przyjmują dokumenty, z których z góry wiadomo, że uzyskanie kredytu jest niemożliwe. Polecam szczególnie ten oddział wszystkim, którym odmówiono kredytu w innych bankach.
Autor: ryo
oszuści i partacze
Dodano: 25 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank w którym nie zapłacisz raty bez dowodu osobistego parodia na dodatek bankomaty pozamykane a czytniki do drzwi nie działają lecą w kulki z każdym
Autor: quzyn
bank- ok
Dodano: 21 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam tam konto osobiste, wszystkie transakcje przeprowadzone pomyślnie, nie mam zastrzeżeń
Autor: Anna
To oszuści
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukują za pomocą lokat inwestycyjnych.
Autor: Jac
ściemiacz
Dodano: 13 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie poleciłbym już nikomu tego banku miałem konta firmowe przez ponad 5 lat , i ciągle z nimi jest pod górę szkoda było czasu są inne banki gdzie dbają o swoich klientów a Raiffaisen tylko korzysta .
Autor: ALICJA
NIE POLECAM
Dodano: 12 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NIE POLECAM TEGO BANKU WCISKAJĄ KIT A JA STRACIŁAM PIENIĄDZE I MUSZE JESZCZE CZEKAĆ ABY WYPŁACIĆ TO CO ZOSTAŁO
Autor: Marysia
bank jest ok
Dodano: 11 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bank ogólnie w porządku, ale trzeba mieć dużo cierpliwości żeby dodzwonić się do nich na infolinie. Polecam uzbroić się w cierpliwość.
Autor: Mirek
Uważajcie to złodzieje i oszuści !!!!
Dodano: 10 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam u nich kredyt firmowy od kilku lat. Wiele razy zostałem okradziony za rzekomą nieterminową spłatę w wysokości 100 PLN mimo, że przelew wyszedł wcześniej niż planowany dzień spłaty. księgują kasę jak chcą oczywiście na swoją korzyść. W tej chwili nie ma miesiąca w którym ta opłata się nie nalicza. To jest granda w biały dzień. Z daleka od oszustów. Myślę o pozwie zbiorowym aby zdemaskować złodziejski proceder tego pseudo banku. UWAGA ZŁODZIEJ!!!!!!
Autor: Falkos
Polecam
Dodano: 6 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja też mam dobre odczucia, pracownicy raiffaisena są kompetentni i pomocni, jak na razie nie mam zastrzeżeń
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.