Logowanie Rejestracja
Raiffeisen Polbank opinie Klientów

Raiffeisen Polbank opinie

Opinie o banku Raiffeisen Polbank

Raiffeisen Polbank - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 369

raiffeisen polbank opinieRaiffeisen Polbank Bank celuje w target klientów wchodzących w skład klasy średniej, dla których oferuje konta osobiste (Wymarzone Konto Osobiste), karty kredytowe, lokaty i produkty inwestycyjne. Ważną częścią działalności jest obsługa finansowa średnich i dużych przedsiębiorstw.

 

W 2015 roku bank należący do austriackiego Raiffeisen Zentralbanku zajął 8. lokatę pod względem wartości posiadanych aktywów. Bank wszedł na polski rynek na początku lat 90., a pod obecną nazwą działa od 2012 roku, gdy przejął Polbank EFG z rąk greckich właścicieli. Obecnie (sierpień 2015) trwają poszukiwania nowego inwestora, bowiem Raiffeisen Zentralbank podjął decyzję o wycofaniu się z aktywności rynkowej 

Opinie klientów o Raiffeisen Polbank. Co myślą użytkownicy o Raiffeisen Polbank?

Promocja tygodnia w Raiffeisen Polbank:

konto osobiste

  • zawsze korzystne warunki
     
  • dodatkowe oprocentowanie
     
  • 0 zł za prowadzenie!
  •  

Zobacz analizę oferty Raiffeisen Polbank
Dodaj opinię o Raiffeisen Polbank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Raiffeisen Polbank (401):

Autor: Peter Jackson
Oferta pożyczki w wysokości 3%
Dodano: 23 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Hej, jesteś mężczyzną czy kobietą? Czy masz stres finansowy? musisz go mieć? Pożyczka na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? do ureguluj swój dług lub spłacaj rachunki lub potrzebujesz pieniędzy rozpocząć zabawę? Czy masz niski wynik kredytowy i trudno ci go zdobyć kapitał / pożyczka od lokalnych banków i innych instytucji finansowych? Zrobić potrzebujesz pożyczki lub finansowania z jakiegokolwiek powodu? Oferujemy niskie oprocentowanie 3% i bez kontroli kredytowej, my oferta Pożyczki osobiste Kredyty konsolidacyjne zadłużenia Kapitał podwyższonego ryzyka pożyczki biznesowe kredyty edukacyjne I więcej.. zakres od 5 000,00 EURO do 800 000 000 000 000 USD. Jeśli jesteś zainteresowany? Skontaktuj się z nami dziś po informacji, Skontaktuj się z naszą firmową pocztą e-mail: peterjacksonloanhelp144@gmail.com Pozdrowienia. Pan Peter Jackson
Autor: SuiteCapitals@gmail.com
WE OFFER ALL KIND OF LOANS
Dodano: 13 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )
Autor: FIFOCapitals@gmail.c
Attention! Attention!! Attention!!!Loan Offer
Dodano: 7 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com
Autor: internauta 1
Problem z Raiffiesen Polbank w Kole
Dodano: 1 czerwca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Stanowczo nie polecam !!! Wziąłem kiedyś kredyt hipoteczny ( wówczas był to POLBANK ) w walucie. Przez cały okres spłacałem terminowo. Wielokrotnie zwracałem się o poradę i otrzymywałem wyczerpujące odpowiedzi. Po zmianie własnościowej ( przejęciu POLBANKU przez RAIFFEISEN ) obsługa zmieniła się kilkakrotnie i jakość obsługi mocno się pogorszyła. Niedawno spłaciłem kredyt i udałem się do placówki . Odtąd przy każdej wizycie w placówce wysłuchiwałem przez dobre kilka minut o nowych ofertach banku. Zwracałem uwagę pracownikowi, że nie jestem tym zainteresowany. Ostatnio będąc w placówce prosiłem o informację, czy po spłacie kredytu muszę wystąpić z wnioskiem o wydanie dokumentów. W odpowiedzi usłyszałem od pracownicy ( doradcy klienta ), że bank nie informuje klienta pisemnie o zakończeniu spłaty kredytu. W tej sytuacji złożyłem wniosek o wydanie takich dokumentów. Pracownica poinformowała mnie o koszcie związanym ze złożeniem takiego wniosku ( ok. 100 zł ).Po kilku dniach oczekiwania na informację telefoniczną ( którą mi obiecano ) zgłosiłem się ponownie do placówki. Na moje pytanie, czy są już dokumenty informujące o całkowitej spłacie, otrzymałem odpowiedź odmowną i muszę jeszcze poczekać. Pod koniec rozmowy pracownica poinformowała mnie, że takie dokumenty są u niej do odbioru, ale po ich odbiór musi zgłosić się żona ( współkredytobiorca ) , która o takie dokumenty wnioskowała w innym oddziale banku. Byłem tym zaskoczony, gdyż nic takiego nie miało miejsca i poinformowałem o tym fakcie pracownicę banku. Stwierdziłem więc, że skoro te dokumenty już są ( i to nieodpłatne !!! ), to w takim razie chcę wycofać mój wcześniejszy wniosek o wydanie dokumentów. I tu zaskoczenie !!! Nie mogę już wycofać wniosku ( który nie został jeszcze zrealizowany !!! ) i drugi komplet dokumentów ( za odpłatnością oczywiście !!! ) za kilka dni otrzymam. Ponadto pracownica banku stwierdziła, że na moim profilu w banku nie ma informacji o złożonym przez żonę w tej samej sprawie wniosku, choć jestem współkredytobiorcą, mamy z żoną ten sam kredyt i TO SAMO KONTO w banku!!! W tej sytuacji zmuszony byłem złożyć reklamację w tej sprawie ( oczekuję na rozpatrzenie ). Uważam, że albo pracownicy tej placówki są niekompetentni, albo też system bankowy jest nieczytelny dla pracowników ( a cóż dopiero dla mnie jako klienta ). Kolejną ciekawostką jest fakt pobierania opłat za przelewy pomiędzy kontami tego samego klienta lub za pobranie gotówki w placówce banku ( od 8-miu do 10-ciu zł ). Co ciekawe w okresie , kiedy Raiffeisen nie był jeszcze właścicielem Polbanku, takich opłat nie było !!!. Reasumując, takiego banku z taką obsługą nikomu nie polecam !!!!
Autor: Marta
Tragedia!
Dodano: 30 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam. Nikt z pracowników nie pomoże w problemie bo na niczym się nie znają. Odsyłają na infolinię a Ci z kolei do placówki i koło macieja. Żenada!!!!
Autor: dexter
Kłamcy i złodzieje
Dodano: 19 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
niestety branie kredytu w tym banku to porażka!! nie chodzi, że frank zdrożał, bo tego byłem świadomy, ale sposób wyliczania rat złodziejski i niejasny, wyliczany w taki sposób by jak najwięcej wyciągnąć od klienta. już od roku bank nie chce mi przekazać wzoru wg którego wylicza raty a to powinno byc w umowie kredytowej!! ZŁODZIEJE!!
Autor: s.krystian
opinia negatywna
Dodano: 13 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
toruń przy ul.sukienniczej pracownicza adriana s.usilnie namawia na inwestycje giełdowe gdzie po jednym miesiącu miał być zys z wysokiej premi a poniosłem stratę 700 zł. wraz z odsetkami pracownicy są wynagradzani i radzę nie wchodzić w taką inwestycję tak jest w Toruniu omijać ten Bank
Autor: Debbie Holmes
DO YOU NEED A LOAN
Dodano: 4 kwietnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Hola amigos, estoy tan feliz hoy porque ahora puedo pagar mis cuentas y también hacer negocios y ayudar a mi familia, acabo de recibir mi préstamo y fue muy rápido. usted puede obtener el suyo también si necesita un préstamo por correo electrónico a través de: williamsloans6@yandex.com, whatsapp en +1 (214) 305-8945
Autor: Tomek
dyletanci
Dodano: 3 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Radzę wszystkim omijać ten bank szerokim łukiem a już w szczególności placówkę na ulicy Piotrkowskiej 51 w Łodzi. W skutek błędnie udzielonych informacji straciłem ponad 4000zł. Próbując wyjaśnić sytuację w drodze reklamacji z centralą banku od kilku miesięcy otrzymuję lakoniczne odpowiedzi nie mające związku z przedmiotem mojej reklamacji. Dzisiaj w kolejnym piśmie odrzucającym moją reklamację dowiedziałem się, że "sytuacja, która stała się powodem mojego rozczarowania wynika z nieporozumienia a nie błędu banku". Dlaczego za, jak to nazwaliście "nieporozumienie", mam płacić 4000zł? Widać, że każdy z ulicy może usiąść za biurkiem w placówce tego banku i klepać głupoty klientom, którzy przychodzą wyjaśnić swoje wątpliwości związane z Waszymi procedurami i nie ponosić za to żadnej odpowiedzialności, bo jeśli klient straci przez Was pieniądze to będzie to po prostu "nieporozumienie"? Przestrzegam wszystkich klientów żeby informacje udzielane przez pracowników banku Raiffeisen w placówkach mieli potwierdzane pisemnie bo w razie błędu popełnionego przez ich nieznającego procedur pracownika to i tak klient poniesie konsekwencje finansowe ich błędu. A najlepiej uciekajcie jak najdalej od dyletantów!
Autor: nina
złodzieje
Dodano: 1 marca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Posiadam kredyt hipoteczny.Wypowiedziano go w 2012 ,po nie zapłaceniu 2 rat.Podpisałam ugodę.Tak jak chcieli wpłaciłam 50.000zł i przez pół roku 4000.Potem miało być 700 zł raty(uzgodniono przez telefon, żadnych pism).Cztery lata spokój. Płaciłam terminowo.Byłam spokojna.Po tym czasie dostaje pismo ,że nadają na nowo komornika a od pozostałej kwoty tj.ok 80.000zł naliczono ponad 300.000 zł odsetek!!!!!!.Sprawa w sądzie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.