Logowanie Rejestracja
provident opinie Klientów

provident opinie

Opinie o banku provident

provident - ocena: 4.40 / 5 - liczba opinii 9

Provident to niekwestionowany lider pod względem udzielania pożyczek gotówkowych z obłsugą w domu. To jednocześnie najstarsza tego typu firma w Polsce. Provident specjalizuje się w dostarczaniu gotówki bezpośrednio do domów pożyczkodawców. Pieniądze spłaca sięw tygodniowych ratach bezpośrednio u przedstwicieli odwiedzających nas w domu.

 

W Provident pożyczymy od 300 zł do 15 000 zł w gotówce. Opcją, która odróżnia firmę Provident od typowych pożyczek online jest fakt, że nie musimy posiadać konta w banku. Pieniądze dostarczane są nam bezpośrednio pod adres zamieszkania.

Opinie klientów o provident. Co myślą użytkownicy o provident?

Dodaj opinię o provident:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku provident (11):

Autor: maja
według mnie sa w porządku
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
otrzymałam pożyczkę od providenta w jeden dzień. Pieniądze przyszły do domu wraz z przedstawicielem firmy. Trzeba przyznać, że załatwiają wszystko sprawnie i szybko
Autor: ulka
provi
Dodano: 5 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Brałam pożyczke w providencie. Przyjechał przedstawiciel z gotówką do domu, teraz spłacam raty tygodniowe ale tanio nie jest...
Autor: Maria
dobra oferta
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jedna z najtańszych pożyczek pozabankowych. Pożyczyłam 3 tysiące złotych i naprawdę raty na ratka są najniższe w porównaniu z innymi ofertami
Autor: Amelka76
provident
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pierwszy raz z pożyczki Providenta skorzystałam 10 lat temu i do dziś, jak tylko potrzebuję kasy na dodatkowe wydatki, składam wniosek tylko u nich.Wczoraj wzięłam tę nową pożyczkę 1000 zł na 3 miesiące. Mam oddać tylko 1200 zł, ale za to nie muszę kombinować, żeby zwrócić je w ciągu miesiąca.
Autor: bogdan52
provident
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
bralem pozyczke w providencie nie raz jak brakowalo kilku stowek do wyplaty i nigdy nie mialem zadnego problemu. obluga mila, formalnosci latwe szybkie i przyjemne (na tyle na ile moze byc cos przyjemnego w zaciaganiu pozyczki) no i kasa od razu reki. provident to dobre sprawdzone rozwiazanie, chyba cala Polska sie u nich zapozycza
Autor: Anka
w porządku
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zgadzam się z karoliną - pożyczka w providencie jest szybka i w pełni dyskretna. Sympatyczna pani Grażyna, która mnie obsługiwała to wzór kultury i kindersztuby. Bałam sie Providenta, bo znajomi mówili, że to lichwa, ale to stek bzdur. Poważna firma, której można zaufać.
Autor: karolina
provident
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Provident dał mi pożyczkę bez żadnych problemów. Nie chciałam pożyczać od znajomych bo to zawsze wiąże się z tysiącem pytań a po co a na co itd. A tutaj cicho i dyskretnie, pożyczyłam i załatwiłam sprawę szybko i po kłopocie. Polecam
Autor: Magda
nie zawsze
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jednak nie zawsze udzielają pożyczek. Mi np. się nie udało u nich pożyczyć, choć chciałam tylko 500 zł
Autor: Maja
musiałam
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja wysłałam wniosek przez waszą stronę w niedzielę rano. Jeszcze tego samego dnia praktycznie po dwóch godzinach otrzymałam telefon od providenta z pytaniem, jaką kwotą jestem zainteresowana. Po wypełnieniu krótkiej ankiety też jeszcze w niedzielę zadzownił do mnie przedstawiciel, który chciał się umówić na spotkanie w celu spisania umowy. Ponieważ zależało mi na czasie poprosiłem, czy nie może to być dziś. Nie było problemu. Przedstawiciel pojawił się u mnie wieczorem i udzielił pożyczki zostawiając pieniądze w domu. Jasno przedstawił, ze będę płacić za obłsugę w domu i stąd ten wyższy koszt, ale zaznaczył, że pieniądze potrzebowałam i dostałam tego samego dnia. To fakt, któremu nie mogą zaprzeczyć. Bardzo dobra obsługa.
Autor: ertyk
lichwa
Dodano: 12 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czlowieku pozyczasz 2 tys oddajesz 4 ...kaman tosz to czysta lichwa!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.