Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Mariusz
czy ja wiem
Dodano: 17 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia na mini ratka nie zrobiła. Kredyt jak każdy inny, wcale nie najtańszy. Fakt - szybko dostępny.
Autor: grajam
tez bralem mini ratka
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Tez polecam mini ratka
Autor: zadowolony
z kredytu mini ratka
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
brałem w PKO dwa razy kredyt mini ratka, minimum formalności, bez żadnych zbędnych pytań. Mini ratkę mogę polecić śmiało
Autor: MarzennaM
Najgorszy bank świata !
Dodano: 29 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy i najdroższy bank ! Jeśli uwielbiasz stać w kolejkach od 45 do 2,5 h to polecam. Najgorsze warunki kredytowe, ukryte opłaty. Traktują klienta jak kupę ! 5 okienek, 1 otwarte, kolejki rencistów ciągną się bez końca. I NIC NIC nie da się załatwić przez infolinię. ZAWSZE nalezy przyjść do oddziału. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. A pracownicy ubrani niechlujnie, flejowato, wpoplamionych ciuchach i z niebieskimi paznokciami. PKO zatrzymał się w roku 97. Przeszłam do Millenium i jest cudownie !
Autor: Monopolowy
Do dna
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedyś byłem w tym banku wybrałem pieniążki kupiłem piwa wódki przeleciałem nawet teściową potem poszedłem jeszcze raz a tam mi powiedzieli że już nie ma.Taka okularnica mówi nie ma ,a ja na to pani jak nie ma to trza kupić a ona na to co a ja wódek 100
Autor: Tadeusz
Prawda
Dodano: 18 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jest dobry pomysl z tymi mundurkami dla pracowników -ale zapewne nikt o tym w pko nie pomyślał .A co do bankomatu,który nie nadaje się do użytku -w poznaniu przy ulicy słowiańskiej to jest prawda ,bo mi kiedyś też zjadł kartę bankomatową ,i najwyższy czas go wymienić .
Autor: Lokomotywa
Ubierzcie ich
Dodano: 17 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To jest święta prawda ,że pracownicy P K O powinni być ubrani jak do ślubu ,w kontakcie z klientem.Chyba stać na to dyrekcję ,aby zainwestować w swoich pracowników,bo tyle ściąga kasy ze swoich klientów ,że to powinien być pryszcz dla nich .Naleźałoby wziąć przykład z pracowników CREDIT AGRICOLLE ,którzy się perfekcyjnie prezentują .Bierzcie z nich przykład .
Autor: Kubuś
To jest prawda
Dodano: 15 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wszystkie opinie świadczą dobitnie o tym że w -PKO PRACUJĄ LUDZIE ,KTÓRZY SĄ NIEGODNI TEGO ,ABY TAM PRACOWAĆ -są niekompetentni,nie umieją dobrze wytłumaczyć i nie zachęcają klientów ,aby tam ponownie przyjść.A MOŻE BY TAK ŁADNIE UBRAĆ PRACOWNIKÓW ,SZCZEGÓLNIE TYCH ,CO PRACUJĄ PRZY OKIENKACH,tak jak to jest w innych bankach -przecieź to aż miło by popatrzeć ,a nie każdy chodzi ,jak chce .
Autor: maria
najgorszy
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
żeby dostać pożyczkę trzeba wpłacic prowizję a jak spłacisz wcześniej mimo iż możesz to cię ukarają grzywną .,naprawdę świetny bank
Autor: Mariusz
Poprgwcie się
Dodano: 6 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najbardziej wkurzająca w tym banku jest nieustająca podwyżka róźnych opłat -no niestety bank na tym zarąbia i łupie bezlitośnie swych klientów .Drugą minusową sprawą to bankomaty -mimo że jest ich dużo ,to część już naprawdę nie nadaje się do użytkowania,np.bankomat w Poznaniu przy ulicy Słowiańskiej w bloku przy ajencji PKO -tam naprawdę strach jest wybierać pieniądze,tam mi już 3 razy bankomat kartę zjadł i od tego czasu juź tam więcej nie wybieram pieniędzy ,pomimo ,że tu mieszkam,bo albo bankomat jest popsuty ,albo brak w nim gotówki. A swoją drogą ciekawy jestem kiedy ten psujogenny kilkunastoletni zabytek zostanie wreszcie wymieniony na nowszy model ,no bo jak długo będziemy męczyć się jeszcze z tą padliną i zdezelowanym wrakiem .P K O -idźcie wreszcie z postępem do przodu !!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.