Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Czarek
Ty to zapłacisz
Dodano: 10 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bo ty jako klient musisz zapłacisz podatek bankowy .Przecież PKO i inne banki nie mogą być stratne .TAM CAŁY ZYSK BANKU MUSI -MUSI -MUSI -ZAPŁACI KLIENT .
Autor: Suchar
Podwyżki
Dodano: 8 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Podwyżek w pko -c.d. W zeszłym roku opłata roczna za kartę wynosiła - 29 zł. Teraz już -39 zł .Czy ktoś mądry z PKO może mi odpowiedzieć dlaczego to podroźało aż o 35 % .CZY AŻ O TYLE MUSI TO DROŻEĆ !
Autor: TomekT
Opinia nt PKOBP
Dodano: 4 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam Jestem klientem PKOBP od ponad dwóch lat i nie mogę złego słowa powiedzieć. Jestem ich kompleksowym klientem i posiadam konto za zero, TFI, Rachunek maklerski, OFE jak i DFE. Konto jest praktycznie zerowe, zero opłat za wszystko, jedyny minus to to że bez prowizyjne w tym koncie są tylko bankomaty PKOBP. A jeżeli ktoś płaci za przelewy to pewnie ma stare konto. W wpłaty to tylko przez wpłatomat. Wszystkim polecam PKOBP
Autor: pk
złodzieje
Dodano: 23 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
najgorszy bank pko żubr ludzie uważajcie na tych złodziei ,a jak wam odchodzą bliscy na drugi świat to , wypłaćcie ich oszczędności przez bankomat bo po śmierci nawet ci co są upoważnieni to pieniędzy nie dostaniecie. a prezes zaciera rączki .a te babsztyle co tam pracują buty z nieboszczyka by sprzedały.
Autor: kabe
dziwne praktyki cd
Dodano: 18 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Właśnie skończyłam bój o dostęp do bankowości telefonicznej i internetowej. zajęło mi to bagatela 4 godziny. na zakończenie moja pani doradczyni z oddziału w Nowym Sączu powiedziała, że przecież wszystko dobrze się skończyło i to jest najważniejsze. Ciekawa jestem co by zrobiła, gdyby sama została odcięta od swoich własnych pieniędzy
Autor: keba
Dziwne praktyki
Dodano: 18 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa telefoniczna pod psem. Jeden błąd przy weryfikacji podczas próby odblokowania bankowości internetowej (próbowałam wyjaśnić osługującej mnie osobie, że mam 2 adresy e-mail i nie pamiętam, który podałam) spowodował, że odcięła mnie od dostępu do moich pieniędzy (przy logowaniu można się pomylić 2 razy!) i muszę jechać do oddziału. Zrezygnuję w przyszłym tygodniu z ich konta, bo mam fajną ofertę z innego banku, a z opinii koleżanek wiem, że tam nie ma takich problemów. Ok. miesiąc temu nie puścili mi przelewu ok. 10 tys. do biura podróży "bo muszą to zweryfikować". Nie pomagały błagania, że pieniądze muszą iść natychmiast, bo biuro kupuje bilety lotnicze, oni mają "swoją kolejkę do weryfikacji". Fakt- pomógł mi wtedy osobisty doradca. Jeszcze lepsze hece były do niedawna, gdy kupowałam bezpośrednio u przewoźnika bilety lotnicze. Ściągano mi z karty za bilety np. 5 tys. i blokowano drugie tyle na miesiąc. Tłumaczono to zwyczajami linii lotniczych, które mogą podnieść ceny biletów (!!!). Latam od ponad 30 lat i nie spotkałam się z takim idiotyzmem. Ogólnie nie polecam zakładania kont w tym banku, tym bardziej, że jak popatrzyłam do internetu, to takich negatywnych opinii jak moja jest więcej.
Autor: Kryska
PKO BP - fatalne podejście do klienta
Dodano: 10 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oddział w Częstochowie: bardzo mała wiedza pracowników obsługi, spędziłam tam dwie godziny a przy tym czułam sie jak w zatłoczonej przychodni. Najwyższe prowizje z jakimi sie spotkałam, choc to polski bank - czy nie powinien byc najtańszy? Ignoranckie podejście samej dyrekcji, która , cytuje "nie ma czasu dla klientów". Tak trzymajcie a to starsze pokolenie które jest waszym głównym klientem niebawem odejdzie i wtedy na pobudkę może być za późno.
Autor: klient 1111
xxx
Dodano: 5 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
każdemu nie radzę (zapomnijmy o Polskim Banku)
Autor: ewa
opinia
Dodano: 4 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jestem klientką tego banku od dawna...do tej pory nie mogłam narzekać ale od kilku miesięcy w banku przy ul Górna Wilda 109 jest okropnie aby dostać się do kasy trzeba czakać po 2 godz...dziś byłam w oddz przy ul Półwiejskiej tylko 20 min.pochwała dla młodego chłopaka który ze mną rozmawiał...w opiniach innych internautów dotyczącego wyglądu Pań w Banku przy Górnej Wildzie w Poznaniu całkowicie popieram natomiast jeśli idzie o szybkość w obsłudzie najwolniejsza jest pani z okienka nr 8 kompetencje nie bardzo ...po prostu chyba wiek OKROPNA pozdrawiam życzę zmian na lepsze
Autor: Gość
Niezadowolony klient
Dodano: 27 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank tragedia nie polecam nikomu proszę się wystrzegać !!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.