Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów

PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Kuba
PKO -OBNIŻA OPŁATY ?
Dodano: 8 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ciekawe czy PKO złamie się kiedyś i OBNIŻY OPŁATY ZA KORZYSTANIE ZE SWOICH USŁUG -może w ten sposób przyciągnie nowych klientów !
Autor: Kuba
Konto
Dodano: 31 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Likwidujemy konta w pko -ja i moi znajomi .STOP NIEZAPOWIEDZIANYM PODWYŻKOM W TYM BANKU .Np za kartę biorą już 39 zł.To jest po prostu skandal .I tak co jakiś czas.Wg prasy -w PKO polecą głowy za nieuzasadnione podwyżki - ,słusznie zasłużyli sobie na to .Ja wiem że wszędzie podwyższają -ale PKO przebił wszystkich i przeszedł samego siebie .A Już chciałem wziąć kredyt .Odmyśliłem się -idę do innego banku .
Autor: anna
KOLEJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 28 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Często muszę korzystać z usług pko i niestety jest coraz gorzej, wczoraj żeby wpłacić gotówkę stałam 45 min w kolejce, na 10 stanowisk 3 czynne o godz. 15.00! Czułam się tak jakbym grała w reklamie najgorszego banku na świecie....
Autor: Halina Data
Kolejki
Dodano: 25 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety codziennie jestem zmuszona dokonywać wpłat w tym banku i tracę już cierpliwość do kolejek. Dziwne, żeby w tych czasach powstawały takie kolejki i nikt z tym nic nie robił. Klienci dostają numerek i czekają siedząc na krzesełkach a "bank"myśli, że wszystko jest ok, nieważne, że czekają tak czasem ponad godzinę !!. Szczerze nie polecam tego banku. TRAGEDIA!!!!!
Autor: Natalia
Obsługa oddziału Gdynia, ul. Świętojańska
Dodano: 22 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa fatalna. Tragiczna . Najgorsza z jaką spotkałam się od wielu lat korzystania z usług tego banku. Wchodzę do placówki, siedzą dwie Panie, nie robią nic. Nawet nie odpowiadają na uprzejme dzień dobry. Podchodzę do pierwszej - nie wygląda na zadowoloną więc pytam grzecznie czy mogę. Pani na to "Na klienta czekam". Kątem oka widzę jak druga Pani w tym czasie wstaje, najwyraźniej z zamiarem opuszczenia stanowiska. Więc mówię jej, że chcę jedynie wpłacić gotówkę na własne konto. Pani na to usiadła, powiedziała nawet "proszę". Super. Daje Pani DO, Pani sobie klika i pada już druga jej wypowiedz "ile?" . Fajne też było podsunięcie mi potwierdzenia do podpisu z wymownym stuknięciem palca w miejscu gdzie trzeba podpisać. Ani jedna , ani druga Pani nie powiedziały ani jednego słowa już do końca mojej wizyty. Nie pokusiły się nawet o "Do widzenia". Prawie 10,00 zł opłat za konto. Można by się było pokusić o nieco lepszą obsługę i przynajmniej udawać, że się lubi swoich klientów.
Autor: meni
opłata za konto za zero
Dodano: 19 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
konto za zero nie odzwierciedla prawdy gdyż pobierana jest oplata 6,90 do tego opłata za kartę 4,90 i jakie to konto za zero , kłamstwo
Autor: Greg
obsługa
Dodano: 15 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chodzę często do pko na Grunwaldzkiej w Rzeszowie.Tragedia, kolejki masakra.Obsługa trwa długo. Nikt na to nie reaguje.Konto mam wiele lat i chyba już za długo. Widzę ,że niektórzy pracownicy szczególnie młodzi nie mają wystarczającej wiedzy aby kompleksowo obsłużyć klienta.Ze starych pracowników prawie nikt już nie został a szkoda.Parę razy chciałem powiedzieć kierowniczce albo dyrekcji co o tym myślę ale zawsze są niedostępni.Takich osób jak ja było więcej.Kierowniczka prawie ucieka przed klientem wiecznie ponoć zajęta o co tu chodzi.Czy my klienci przeszkadzamy im w pracy.Przecież to oni są dla nas.Odechciewa mi się tam chodzić, ale jeszcze jestem zmuszony.Wciskanie produktów, których nie potrzebuję jest na porządku dziennym.Dramat, gdzie się podziało dawne PKO, przyjazne klientowi a nie samym sobie.
Autor: weronika
konto pko
Dodano: 15 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Banki czynne w takich godzinach, ze nie mozna nigdy nic zalatwic. Najgorsza obsluga, wyplacalam wieksza gotowke tj 5000 zl i pano w pko przy pelnym ludzi banku bez zadnej przegrodki przeliczala recznie kazde 100 zl potem wreczyla do reki gotowke. Jak mam bezpiecznie wyjsc z banku skiro kazdy widzial jaka gotowke wyplacam.
Autor: Piotr.S
Dawny (na szczęście) klient
Dodano: 12 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Powiem tak- z moich doświadczeń wynika, że obecnie na rynku nie ma chyba gorszego banku! Kiedy brałem kredyt studencki w tym banku ( w 2002 r) wszystko było ok. Kredyt fajnie udzielony, bez zbędnej papierologi. Spłacony już dawno. konto nadal miałem ( to był błąd)- w sumie klient 12 lat. W 2014 klient z takim stażem- za konto+internetowy dostęp jakieś 12 zł, przelewy internetowe 0,70 gr!, opłata za kartę 30 zł, bankomaty tylko PKO BP. I za wszystko płacisz! MASAKRA. Niczego nie można załatwić- to jest koszmar. Komunistyczny moloch. Od 2010 mam konto w innym banku- jeszcze nie zapłaciłem za nic 1 zł! konto w PKO BP zamknąłem w 2014 r- i to była moja najlepsza decyzja. To nie jest nowoczesny bank. Jedynie prywatyzacja (pełna) mogła by go uzdrowić.
Autor: Tomek
Bzdury
Dodano: 10 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Suchar jakie ty masz konto ze płacisz za kartę? Pewnie stare konto prawda?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.