Logowanie Rejestracja
PKO BP opinie Klientów
PKO BP opinie

Opinie o banku PKO BP

PKO BP - ocena: 2.15 / 5 - liczba opinii 381

PKO Bank Polski, którego historia sięga 1919 roku, jest największym bankiem uniwersalnym w Polsce. Bank świadczy usługi w segmencie detalicznym, korporacyjnym i inwestycyjnym zarówno klientom indywidualnym, jak i podmiotom gospodarczym.

 

Klienci mogą korzystać z rachunków bieżących oraz oszczędnościowych, kart kredytowych i debetowych, lokat terminowych, usług private banking oraz produktów inwestycyjnych (w tym funduszy inwestycyjnych otwartych i zamkniętych). W PKO Banku Polskim dostępne są też kredyty konsumpcyjne i hipoteczne oraz inne produkty powiązane z rynkiem mieszkaniowym.

Opinie klientów o PKO BP. Co myślą użytkownicy o PKO BP?

Promocja tygodnia w PKO BP:

pożyczka Mini Ratka

  • Weź Mini Ratkę teraz i zacznij
    spłacać nawet po 3 miesiącach:
  • od 1 000 zł do 120 000 zł
  • wypłata nawet tego samego dnia
  • możliwość konsolidacji zobowiązań z innych banków. 

Zobacz analizę oferty PKO BP
Dodaj opinię o PKO BP:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku PKO BP (416):

Autor: Gdańszczanka
Fatalna obsługa PKOBP Gdańsk Morena
Dodano: 6 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oddział PKOBP wGdańsku na Morenie ul. Jaśkowa Dolina 132 to jakaś masakra. Chodzi mi o obsługe klienta. Mamy z mężem konto w tym banku i oddział na Jaskowej dolinie jest najbliżej naszego miejsca zamieszkania, dlatego tam staramy sie załatwiać sprawy. Rzadko kiedy udaje się tam coś załatwić, otwarci sa do 17:00 o 16:00 nie ma tam co jechać bo nic się nie załatwi, bo np. osoba z obsługi już wyszła. Obsługa na bardzo niskim poziomie, dodatkowo tak załatwia się tam sprawy, że trzeba czekać kilka dni aż pracownik banku oddzwoni, mimo że obiecuje że oddzwoni tego samego dnia. A jak sie do nich dzwoni to nikt nie odbiera. Na szczęście są też inne oddziały, w których mozna spokojnie załatwić bez problemu swoje sprawy. Szkoda tylko, że dalej:/
Autor: Anna
rozgardiasz pko bp wieruszów
Dodano: 14 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam serdecznie jestem klientką PKO w Wieruszowie od kilku lat , dlatego też nie ukrywam że zmiany jakie ostatnio zaszły w placówce z której korzystam utrudniają życie wielu klientom. Ciągłe przesiadanie się pracowników i dezorientacja gdzie właściwie znajduje się mój doradca do którego zawsze przychodzę załatwić jakąś sprawę jest dość denerwujące. Rozumie że niektórzy z tych doradców są również kasjerami z tego co zauważyłam ale czy tak ciężko jest zagwarantować im jakieś stałe miejsce aby klienci się nie gubili !!!!! Jeśli to kwestia pomysłów nowej dyrekcji to chyba są one nietrafione gdyż kiedyś była to solidna placówka do której lubiłam przychodzić. Dobrze że są w niej jeszcze stali pracownicy bo inaczej bym tam nie wracała
Autor: Ada
obsługa klienta w banku
Dodano: 18 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Witam wszystkich klientów banku PKO. Piszę pracę dyplomową na temat tego banku. Byłabym niezmiernie wdzięczną za wypełnienie bardzo krótkiej (12 pytań) w pełni anonimowej ankiety dotyczącej obsługi klienta. Podaję link do ankiety: https://www.ankietka.pl/ankieta/230583/poziom-obslugi-klienta-banku-pko-bp.html DZIĘKUJĘ :)
Autor: Pani Paula
konto oszczędnościowe
Dodano: 10 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem bardzo nie zadowolona z konta oszczędnościowego z banku pko bp zostalam oszukana pieknie gadaja wasi konsultanci !!!!!
Autor: Marek
Podwyżki
Dodano: 5 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tak, Tak -w PKO Bp same podwyżki .Np -przedłuźenie ROK - LINII z 60 na 75 zł .SKANDAL .PODATEK BANKOWY działa - ale oczywiście kosztem klienta.CZY TO NAPRAWDE MUSI WSZYSTKO DROŻEĆ .Ale podwyżka renty to tylko 2 złote ,bo podobno nic nie drożeje . NO I JAK TO WYTŁUMACZYĆ .
Autor: Michał
porażka
Dodano: 2 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wysoka opłata za prowadzenie konta, opłata za korzystanie z karty debetowej dla konta za 0 gdy nie zrobimy co najmniej 3 transakcji w miesiącu (o czym oczywiście nikt w banku mnie poinformował), kolejki jak za komuny, kiepskie oprocentowanie lokat, wciskanie ofert i telefony najczęściej w tych godzinach, w których jestem w pracy
Autor: Kubuś
Kiedy obniżki
Dodano: 2 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedy wreszcie PKO obniży opłaty za swoje usługi .Przecież jest deflacja i wszystko tanieje .A jakby tak PKO obniżyło opłaty np. za prowadzenie konta ,a nie ciągle podwyższać -PRZYCIĄGCIE WRESZCIE CZYMŚ TYCH KLIENTÓW !!!!
Autor: uzytkownik
Reklamacja
Dodano: 26 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Żenada, pozostałem w tym banku po przejęciu Nordea, największy błąd jaki mogłem popełnić. Na reklamację, "zjedzona "wpłata przez wpłatomat 1000 pln zł, czekam 30 dni. ODRADZAM, zastanawiam się nad zmianą banku.....
Autor: Bankier
Nie ma "dobrych" banków. cd
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Najważniejsze jest to czego Ci nie powiedzą w banku. Sprzedają kit a w środku haczyki !
Autor: Bankier
Nie ma "dobrych" banków.
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Wszystkie one są nastawione na zysk i to jak najdłuższy i największy. To jasne. Lichwa czyli procent - z tego banki "żyją". Nie sugerujcie się procentem, to typowa "ściema" a faktycznie ile zapłacicie na koniec. Sami to musicie obliczyć! Macie kalkulatory, no to do roboty,
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.